(Hakimiyet Gazetesi'nin resmi internet sitesidir)

CANSİPERHANE ÇALIŞIYORLAR

ZONGULDAK

Polis Haftası dolayısıyla kutlama mesajları yayınlandı.

Zonguldak Valisi Ahmet Çınar Polis Teşkilatı’nın 173. Kuruluş yıl dönümü dolayısıyla yayınladığı mesajında,

Gücünü halkımızın güven, destek ve duasından alan, canını siper ederek görevini fedakârca yerine getiren Emniyet Teşkilatımızın 173. kuruluş yıldönümünü ve Polis Haftasını kutlamaktayız.Emniyet güçlerinin, ülke ve milletin güvenliği, huzuru için kendi canlarını düşünmeden ortaya koyduğunu belirtti.

Teşkilatın; çağın gereklerine göre kendini sürekli yenilediğini, insan haklarına saygı ve hukuk çerçevesinde, kamu düzeninin korunması, asayişin sağlanması, suçu önleyici tedbirlerin alınması, faillerin adalete teslim edilmesi gibi görevlerinde vatandaşlarla omuz omuza hizmet verdiğini savunan Çınar, şunları kaydetti:

“Terör örgütlerine karşı verilen mücadelelerde, hendek operasyonlarında, 15 Temmuz hain darbe girişiminin bastırılmasında ve en son Zeytin Dalı Harekatında diğer güvenlik güçlerimizle omuz omuza verilen mücadelelerde Polis Teşkilatımız gücünü bir kez daha ispat etmiş olup vatandaşlarımıza güven, düşmana korku vermektedir.

Bu duygu ve düşüncelerle, görevleri başında şehit düşen kahraman polislerimize bir kez daha Allah' tan rahmet, yakınlarına baş sağlığı diliyor, gazilerimize şükranlarımı sunuyorum. Aziz milletimiz için güven ve iftihar kaynağı olan Türk Polis Teşkilatımızın 173. kuruluş yıldönümünü kutluyor, tüm emniyet mensuplarımızı en kalbi duygularımla selamlıyorum.”

MİLLETVEKİLİ MESAJLARI

AK Parti Zonguldak Milletvekili Faruk Çaturoğlu, Türk Polis Teşkilatımız dünya çapında önde gelen teşkilatlardan biri olduğunu, Kamu düzenine ve devlet bütünlüğüne yönelik her türlü tehdide karşı büyük fedakarlık, sabır ve cesaretle görev yaptığını ifade etti.

CHP Zonguldak Milletvekili Ünal Demirtaş da, polisin, güvenliğin teminatı olduğunu ve sahip çıkılması gerektiğini savunarak, şöyle dedi:

"Gücünü yasalardan ve halktan alan polisimiz, Büyük Önder Mustafa Kemal Atatürk'ün ‘Herkesin polisi kendi vicdanıdır, fakat polis vicdanı olmayanların karşısındadır’ sözüyle vurguladığı gibi toplumsal huzurumuzun güvencesidir. Her zaman özverili çalışmaları ile gündeme gelen polislerimizin zor çalışma koşulları, ekonomik ve sosyal hakları konusunda acilen düzenlemeye gidilmelidir. Canımızı ve malımızı emanet ettiğimiz polislerimiz, mesleklerinin önem ve anlamı ile uyumlu ekonomik ve sosyal haklara sahip olmalıdır.”

CHP İl Başkanı Umut Başoğlu ve CHP Ereğli İlçe Başkanı Şerif Sertan Ocakcı da, yayınladıkları mesajlarla Polis Haftası’nı kutladıkların ıbildirdiler.




Bu sayfayı yazdır

11.04.2018 12:39:31

Bu haber 1175 defa okunmuştur

Facebook'ta Paylaş
YORUM EKLE
DEĞERLİ OKURLARIMIZ;
Sitemizde takip ettiğiniz haberlerimize gönderdiğiniz yorumlarınızda; suç teşkil edecek, yasa dışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri içerikli olanlar; basın meslek ahlakı ile topluma saygı dolayısıyla yayınlanmamaktadır. Bu konudaki hassasiyetimize anlayış göstereceğiniz düşüncesiyle, teşekkür ediyoruz. HAKİMİYET
Adınız


(1000 / )

YORUMLAR (0)




Şu anda 19 kişi online
Toplam ziyaret : 76.045.795

Başlangıç Tarihi Bitiş Tarihi

Fikri KAPAN { KÖŞEMDEN }
SEÇİMİ KİM KAZANIR?


Devamını oku »

21.03.2024 16:52:50 tarihinde yazıldı
816 kez okundu

SAFRA KANAL TAŞLARINDA CERRAHİ DIŞI TEDAVİ YÖNTEMİ


Devamını oku »

14.03.2024 09:54:08 tarihinde yazıldı
426 kez okundu


(ESPRİYLE) KAREDEN YANSIYAN

ÇABALARINI GÖRÜYORUM


TUĞBA ARSLAN TAMİRCİ { KALEMİMDEN }
DİDEROT ETKİSİ


Devamını oku »

28.11.2023 12:54:26 tarihinde yazıldı
1445 kez okundu



Bu site en iyi IE5+ tarayıcı ve 1024 x 768 çözünürlükte izlenir.
Tüm Hakları Saklıdır
© 2006 EregliHakimiyet.Com - EregliHakimiyet.Net

Tasarım & Programlama RSNet tarafından yapılmıştır

Ereğli Haberleri