(Hakimiyet Gazetesi'nin resmi internet sitesidir)

HEP MUTLU OLUN...

EREĞLİ

Zonguldak’ın Ereğli İlçesinde, Avukat Yıldız Erdoğan Tatlı ile genç işadamı Serdar Tatlı, dünya evine girdiler.

Karadeniz Ereğli Verem Savaş Derneği Başkanı Hasan Erdoğan ve Hacı Kadın Erdoğan’ın kızı Yıldız ile Nagehan-Arif Tatlı çiftinin çocukları Serdar Tatlı’nın nikah ve düğünleri, Erdemir Eski Bağlık Salonu’nda yapıldı.

Çiçeklerden oluşturulan takın altından alkışlarla salona giren Yıldız-Serdar Çifti’nin nikahını Ereğli Belediye Başkanı Hüseyin Uysal kıydı.

UYSAL, HATIRASINI ANLATTI

Uysal, nikah merasimine geçmeden önce yaptığı konuşmada, salonda, yöresel ekip olan davul-klarnet ve köçek oynatılmasının kendisini de geçmişe götürdüğünü belirterek, “öncelikle salonda bize nostalji yaşatan ve ‘Verem dede’ olarak bilinen Hasan Ağabey’e çok teşekkür ediyorum. Çünkü epeydir duymuyorduk, ben de bu tür düğünlere gidemiyordum. Bir teşekkürüm de ekibin başı Sefai’ye olacak. Çocukluğumda, rahmetli annem de, “Evlendiğin zaman sana Sefai’yi getireceğim” demişti, düğünümde de getirdi. Ben artık yaşlandım ancak, benim düğünümü yapan Sefai’nin hala çalarken gördüğüm için teşekkür ediyorum” dedi.

Bu sözleri salondakilerden alkış alan Uysal, daha sora nikah merasimine geçti.

EVET, EVET, EVET…

Uysal’ın ilk olarak geline yönelttiği “evlenmek istiyormusun?” sorusuna Bayan Tatlı ‘evet’ yanıtını verirken, aynı soruya damat Tatlı ise “evet, evet,evet” şeklinde yanıtlayınca, gelin Tatlı elini havaya kaldırarak salladı.

Başkan Uysal da bu hareketi beğendiğini dile getirerek. “Nikah Cüzdanını aldıktan sonra da yapacaksın” diye tembihledi!

ŞAHİTLER, “DÖRTLÜ” ÇEKER GİBİ ..!

Yasa gereği şahitlere de evliliğe razı olup olmadıklarını soran Uysal, bir de uyarıda bulunarak “evet diyeceksiniz ha..” diyerek espri yaptı. 4 şahidin ise aynı anda “eveeeeeeettt” yanıtı vermeleri salonda gülüşmelere neden oldu.

Bunun üzerine şaşkınlığını gizleyemeyen Başkan Uysal, “böylesini ilk kez gördüm. Hani maçlarda ‘dörtlü’ çekenleri gördüm ama düğünde dörtlü çekeni ilk defa gördüm. Muhteşem dörtlü” diye konuştu.

ÇATUROĞLU’NUN JESTİ

Başkan Uysal’ın nikah işlemini onaylaması üzerine gelin ve damadın imzalarını atması ardından sıra Evlilik cüzdanının teslimine geldi.

Uysal, Evlilik Cüzdanını vermesi üzere davet ettiği AK Parti Zonguldak Milletvekili Faruk Çaturoğlu da, cüzdanı birlikte vermeleri amacıyla Kaymakam Nazım Madenoğlu’nun davet etti.

Çifte mumtuluk dileğinde bulunan Madenoğlu’nun, “evliliği sürdüren iki unsur vardır; birincisi sevgidir, biri de saygıdır. Sevginin devamı, ancak saygının devamına bağlıdır. Ömür bayı bir birinizi hem sevin, hem sayın” sözleri büyük alkış aldı.

Yıldız-Serdar Tatlı çiftihazırlanan kareografi eşliğinde ilk danslarını etmeleri ve ilk oyunlarının oynamalarının ardından kestikleri pastadan bir birlerine ikramda bulundular.

KALABALIK DAVETLİ VARDI

Gecenin ilerleyen saatlerine kadar süren düğün etkinliğine; Eski Zonguldak Milletvekili Fazlı Erdoğan, Alaplı Belediye Başkanı Nuri Tekin, Gülüç Belediye Başkanı Gökhan Demirtaş, AK Parti İlçe Başkanı Fatih Çakır, CHP Alaplı İlçe Başkanı Hüseyin Tosun, Ereğli Ticaret ve Sanayi Odası (TSO) Başkanı Sertan Yalçın, Enerji Bakanlığı Madenler Daire Başkanı Arif Kara, Yarkim AŞ. Yönetim Kurulu Başkanı Hüseyin Şengönül, Ereğli TSO Organ Seçimlerinde Grup Lideri İşadamı Arslan Keleş, Ereğli TSO Meclis Üyesi İlhan Yazıcıoğlu, İl Genel Mecis Üyesi Ayhan Taşdelen, Wolksvagen Ereğli Plaza Yönetim Kurulu Başkanı İlhami Yazıcıoğlu, Balcılar AŞ. Yönetim Kurulu Üyesi Önder Savaş Balcı, İttifak Metal AŞ. Genel Müdürü Tarık Babaoğlu ile kalabalık davetli topluluğunun katılıdğı düğünde, gecenin ilerleyen saatlerine kadar çalan müzik eşliğinde eğlenildi, oyunlar oynandı.

 




Bu sayfayı yazdır

8.04.2018 14:32:57

Bu haber 4496 defa okunmuştur

Facebook'ta Paylaş
YORUM EKLE
DEĞERLİ OKURLARIMIZ;
Sitemizde takip ettiğiniz haberlerimize gönderdiğiniz yorumlarınızda; suç teşkil edecek, yasa dışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri içerikli olanlar; basın meslek ahlakı ile topluma saygı dolayısıyla yayınlanmamaktadır. Bu konudaki hassasiyetimize anlayış göstereceğiniz düşüncesiyle, teşekkür ediyoruz. HAKİMİYET
Adınız


(1000 / )

YORUMLAR (0)




Şu anda 6 kişi online
Toplam ziyaret : 76.030.328

Başlangıç Tarihi Bitiş Tarihi

Fikri KAPAN { KÖŞEMDEN }
SEÇİMİ KİM KAZANIR?


Devamını oku »

21.03.2024 16:52:50 tarihinde yazıldı
809 kez okundu

SAFRA KANAL TAŞLARINDA CERRAHİ DIŞI TEDAVİ YÖNTEMİ


Devamını oku »

14.03.2024 09:54:08 tarihinde yazıldı
420 kez okundu


(ESPRİYLE) KAREDEN YANSIYAN

ÇABALARINI GÖRÜYORUM


TUĞBA ARSLAN TAMİRCİ { KALEMİMDEN }
DİDEROT ETKİSİ


Devamını oku »

28.11.2023 12:54:26 tarihinde yazıldı
1438 kez okundu



Bu site en iyi IE5+ tarayıcı ve 1024 x 768 çözünürlükte izlenir.
Tüm Hakları Saklıdır
© 2006 EregliHakimiyet.Com - EregliHakimiyet.Net

Tasarım & Programlama RSNet tarafından yapılmıştır

Ereğli Haberleri