(Hakimiyet Gazetesi'nin resmi internet sitesidir)

ÖZGÜVEN SAHİBİ BİR NESİL…

EREĞLİ

Zonguldak’ın Ereğli İlçesi belediye Başkanı Hüseyin Uysal’ın, Nurdan-Ahmet Orhan Oğuz Ortaokulu öğrencileriyle bir araya geldiği bildirildi.

Belediye Basın Bürosundan yapılan yazılı açıklamaya göre, Okul Müdürü Fuat Yılmaz ve Okul Aile Birliği tarafından bina girişinde çiçek verilerek karşılanan Uysal, okul salonunda bir araya geldiği öğrencilerin sevgi gösterileri ve sloganlarıyla karşılandı.

Uysal, öğrencilere hitaben yaptığı konuşmada, en büyük arzisinin, “özgüven sahibi bir nesil” olduğunu belirten Uysal, şunları kaydetti:

“Ne iş yaparsanız yapın, en iyisini yapmaya çalışın. Vatanını çok sevmek, işini iyi yapmakla ölçülür. Kendinize güvenmeyi öğrenin, özgüveniniz olsun. Sizler geleceksiniz, sizler yarının bir doktoru, bir avukatı, bir öğretmeni, yâda bir belediye başkanı olacaksınız. Siz geleciğimizi emanet ettiğimiz siz çocuklarımıza daha güzel, daha temiz, daha yeşil bir şehir bırakmak için çevre bilinciyle çalışıyoruz.”

İLGİNÇ SORULARA İLGİNÇ YANITLAR!

Başkan Uysal, sohbet şeklinde geçen programında bir öğrencinin, ‘Belediye Başkanlığı mı zor, doktorluk mu?’ sorusunu şöyle yanıtladı:

“Bir doktor hata yaparsa, bir ya da iki kişinin ölümünden sorumlu olur. Bir belediye başkanı hata yaparsa, bütün şehirden sorumlu olur. O yüzden belediye başkanı mahiyetinden sorumludur. Bizlere yapılan yapıcı eleştiriler ise bizimde yanlış yapmamızı engeller. Yani başkanın oto kontrolü o şehrin yaşayanlarıdır.”

ÖĞRETMENDEN ‘ÇÖPLÜK’ SORUSU  

Bir öğretmenin , “eşim Gökme köprüsünde eşim kaza yaptı. Çevre bilinci ve duyarlılığı diyoruz ama bu 50 yıllık çöp dağı ne olacak?” sorusunu ise Uysal, “Biz önce şehrimizin, insanlarımızın güvenliği dedik. Gökme köprüsünü yeniden yapıp genişlettik ve Köseağzı yoluna bağladık. 50 yıllık çöplük ise rehabilite ediliyor. İhaleye çıktı ve 1 yıl sonra çöplüğün üstü ağaçlandırılacak ve yeşil alan olacak” diye yanıtladı.

Müdür Yılmaz’ın, üzerinde kara kalemle resmi çizili tablo hediye ettiği Başkan Uysal, teşekkür ederken, eğitime katkılarının devam edeceğini ifade etti. Uysal, bazı öğrencilerin okudukları kitapları da imzaladı.

Ereğli Belediye Başkan Yardımcısı Atilla Bulak, Temizlik İşleri Müdürü Namık Şahin, Sosyal Yardım İşleri Müdürlüğü Mehmet Aksoy’un da katıldığı programda öğrencilere, Belediye Temizlik İşleri Müdürlüğü’nün atık pil, elektrikli ve elektronik atıkların toplanması ve geri dönüşümü konulu uygulamalı semineri anlatıldı.




Bu sayfayı yazdır

30.03.2018 11:35:12

Bu haber 1170 defa okunmuştur

Facebook'ta Paylaş
YORUM EKLE
DEĞERLİ OKURLARIMIZ;
Sitemizde takip ettiğiniz haberlerimize gönderdiğiniz yorumlarınızda; suç teşkil edecek, yasa dışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri içerikli olanlar; basın meslek ahlakı ile topluma saygı dolayısıyla yayınlanmamaktadır. Bu konudaki hassasiyetimize anlayış göstereceğiniz düşüncesiyle, teşekkür ediyoruz. HAKİMİYET
Adınız


(1000 / )

YORUMLAR (0)




Şu anda 10 kişi online
Toplam ziyaret : 76.084.609

Başlangıç Tarihi Bitiş Tarihi

Fikri KAPAN { KÖŞEMDEN }
YAZIK DEĞİL Mİ MEMLEKETE!!!


Devamını oku »

22.04.2024 09:17:43 tarihinde yazıldı
188 kez okundu

SAFRA KANAL TAŞLARINDA CERRAHİ DIŞI TEDAVİ YÖNTEMİ


Devamını oku »

14.03.2024 09:54:08 tarihinde yazıldı
540 kez okundu


(ESPRİYLE) KAREDEN YANSIYAN

EMİN ELLERDE OLUNCU..!


TUĞBA ARSLAN TAMİRCİ { KALEMİMDEN }
DİDEROT ETKİSİ


Devamını oku »

28.11.2023 12:54:26 tarihinde yazıldı
1459 kez okundu



Bu site en iyi IE5+ tarayıcı ve 1024 x 768 çözünürlükte izlenir.
Tüm Hakları Saklıdır
© 2006 EregliHakimiyet.Com - EregliHakimiyet.Net

Tasarım & Programlama RSNet tarafından yapılmıştır

Ereğli Haberleri