(Hakimiyet Gazetesi'nin resmi internet sitesidir)

UYSAL'DAN ANLAMLI MESAJ!

EREĞLİ

Zonguldak’ın Ereğli İlçesi Belediye Başkanı Hüseyin Uysal, Karadeniz Ereğli Belediyespor, hiçbir zaman Ereğli Demir ve Çelik Fabrikaları’na (Erdemir) siyah çelenk bırakmayacak. Bizler kavgayı bitirdik, siyah çelenk dönemini bitirdik” dedi.

Uysal, 18 Mart Çanakkale Zaferi dolayısıyla Atatürk Anıtı’ndaki törenin ardından İnönü Parkı’ndaki Cam Kafe’de, töreni izleyen gazetecilerle sohbet etti.

AK Parti Zonguldak Milletvekili Faruk Çaturoğlu, AK Parti İlçe Başkanı Fatih Çakır ve bazı ilçe yöneticilerinin de katıldığı sohbette, ilçede Devlet tarafından yapılan yada yapılmayan hizmet ve projeler üzerinde konular tartışıldı.

Bu arada, başkan Uysal, haber niteliği taşıyabileceği söyleminin ardından Karadeniz Ereğli Belediyespor’un, 3 Lig yolunda emin adımlarla ilerlediğini söyledi.

O DEVİR BİTTİ!!!

Bu konuda ilçedeki bazı kurum ve kuruluşlar ile kişilerin kulübe maddi destek sağladıklarını, Erdemir’den kurulacak diyaloglarla destek alabileceklerini vurgulayan Uysal, şunları kaydetti:

“Karadeniz Ereğli Belediyespor, hiçbir zaman Ereğli Demir ve Çelik Fabrikaları’na (Erdemir) siyah çelenk bırakmayacak. Bizler kavgayı bitirdik, siyah çelenk dönemini bitirdik. Tekrar eski günlere dönüp de, oraya siyah çelenk bırakalım, buraya yürüyüş yapalım devri artık bitti.

Gazetecilerin, “Erdemir’den kulübe ekonomik destek talebinde bulundunuz mu, her hangi bir katkı aldınız mı?” sorusuna Uysal, “her zaman bulunuluyor. Karşılığı alınır, merak etmeyin. Ama bunu siyah çelenk koyarak değil, diyaloglarla sağlayacağız. O devri bir daha açmayacağız” dedi.

Uysal, bu arada başlattıkları kampanya kapsamında kulübe çeşitli kurum, kuruluş ve kişilerden ekonomik destekler geldiğini hatırlatarak, “Ereğli Belediyespor’un çıktığı yolda başarılı olabilmesi için elinden gelen gayret ve çabayı gösteriyor” diye konuştu.

Sohbette yer alan AK Parti Zonguldak Milletvekili Faruk Çaturoğlu’nun, “olmazsa fabrika sahalarında B18 uygulaması yapalım” espriye dönük sözleri, gazeteciler tarafından “geçmişte onu yapan bugün görevde yok” şeklinde espriyle karşılık verdiler.

POSBIYIK SİYAH ÇELENK BIRAKMIŞTI!

Hatırlanacağı gibi, eski Ereğli Belediye Başkanı Halil Posbıyık, “Erdemir’in kente verdiği içme suyu ile sulama suyundan para talep ettiğini ileri sürerek, nereye gidileceğini bildirmediği basın mensupları ile bindiği otobüsle Erdemir Ana Kapı’ya gelinmiş, burada otobüsün bagajından çıkarılan ‘sürpriz’ siyah çelenk kapıya konulmak istenmişti.

Yaşanan bu tablo, Erdemir ile Belediye arasındaki iplerin kopmasına sebep olmuştu.




Bu sayfayı yazdır

19.03.2018 12:34:59

Bu haber 1595 defa okunmuştur

Facebook'ta Paylaş
YORUM EKLE
DEĞERLİ OKURLARIMIZ;
Sitemizde takip ettiğiniz haberlerimize gönderdiğiniz yorumlarınızda; suç teşkil edecek, yasa dışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri içerikli olanlar; basın meslek ahlakı ile topluma saygı dolayısıyla yayınlanmamaktadır. Bu konudaki hassasiyetimize anlayış göstereceğiniz düşüncesiyle, teşekkür ediyoruz. HAKİMİYET
Adınız


(1000 / )

YORUMLAR (1)
19.03.2018 13:06:59
erkan öztürk diyor ki;

erdemır Zonguldak spora yardım edecegıne ereglı beledıyespora yardım etsın takım 3 lıge çıksın beledıye başkanımızın yapmış olduğu mucadelesınde sonuna kadar haklı Zonguldak spora yardım et ereglı beledıyespora yok olmaz erdemır yonetımı olmaz günah don artk şu ereglıye yuzunu bu şehırınde bır profosyonel takımı olsun hafta sonları şehı hareketlı gecsın esnafın yuzu gulsun




Şu anda 29 kişi online
Toplam ziyaret : 76.101.915

Başlangıç Tarihi Bitiş Tarihi

Fikri KAPAN { KÖŞEMDEN }
YAZIK DEĞİL Mİ MEMLEKETE!!!


Devamını oku »

22.04.2024 09:17:43 tarihinde yazıldı
218 kez okundu

SAFRA KANAL TAŞLARINDA CERRAHİ DIŞI TEDAVİ YÖNTEMİ


Devamını oku »

14.03.2024 09:54:08 tarihinde yazıldı
549 kez okundu


(ESPRİYLE) KAREDEN YANSIYAN

EMİN ELLERDE OLUNCU..!


TUĞBA ARSLAN TAMİRCİ { KALEMİMDEN }
DİDEROT ETKİSİ


Devamını oku »

28.11.2023 12:54:26 tarihinde yazıldı
1470 kez okundu



Bu site en iyi IE5+ tarayıcı ve 1024 x 768 çözünürlükte izlenir.
Tüm Hakları Saklıdır
© 2006 EregliHakimiyet.Com - EregliHakimiyet.Net

Tasarım & Programlama RSNet tarafından yapılmıştır

Ereğli Haberleri