(Hakimiyet Gazetesi'nin resmi internet sitesidir)

UYSAL SAYI YAPTI!

EREĞLİ

Zonguldak’ın Ereğli İlçesinde düzenlenen, “18 Mart Çanakkale zaferi ve Şehitleri Anma Günü Üç Bant Bilardo Turnuvası”nın kupa töreni yapıldı.

Ereylin Alışveriş Merkezi’ndeki Deniz Bilardo Salonu’nda 39 sporcunun katılımıyla düzenlenen turnuvanın finali, Orkan Basmaz ile Muhammet Köktürk arasında oynandı.

40 sayı üzerinden oynanan karşılaşmanın molasına Köktürk 20-19 önde girdi. İkinci yarıda ise 4, 5 gibi seri sayılar çeken Basmaz, karşılaşmayı 40-32 kazandı.

Turnuva birincisi basmaz kupa ve madalyasını Ereğli Belediye Başkanı Hüseyin Uysal’dan alırken, Köktürk’ün ikincilik kupasını Türkiye Muharip Gaziler Derneği Ereğli Şube Başkanı Temel Şahin, üçüncülerden Tahir Yurtoğlu’nun kupasını Dernek 2. Başkanı Ramazan Özdemir, diğer üçüncü Cüneyt Solukçu’nun kupasını ise Dernek Sekreteri Refik Özaydın, salon sahibi deniz Yücesan’a teslim etti.

UYSAL FİZİK KURALLARINA RAĞMEN!

Başkan Uysal ve Gaziler, dereceye girenleri kutlamalarının ardından, Başkan Uysal ile bilardocular arasında samimi diyaloglar yaşandı.

Aynı zamanda Bilardo Milli Takım Antrenörü Deniz Yücesan’ın, bilardo ıstekası hakkında bilgi verdiği Başkan Uysal, birinciliği kazanan Basmaz’ın ıstekası ile vuruş yapmak istedi.

Sporcuların vuruş şeklini göstermelerine rağmen, ilk 4 vuruşunda sayı yapmayı başaramayan Uysal, son hakkında ‘böyle vuracağım çünkü…’ diyerek yaptığı atışta sayıyı buldu.

Bunun üzerine adeta sevinç çığlıkları atan Uysal, o sırada çekim yapan Hakimiyet Yayın Grubu başkanı Fikri Kapan’a koşarak, sevincini paylaştı ve ‘bunları yazmalısın’ dedi.

Uysal'ın sözleri, ortamda sıcak atmosfer estirdi.




Bu sayfayı yazdır

17.03.2018 18:59:36

Bu haber 1484 defa okunmuştur

Facebook'ta Paylaş
YORUM EKLE
DEĞERLİ OKURLARIMIZ;
Sitemizde takip ettiğiniz haberlerimize gönderdiğiniz yorumlarınızda; suç teşkil edecek, yasa dışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri içerikli olanlar; basın meslek ahlakı ile topluma saygı dolayısıyla yayınlanmamaktadır. Bu konudaki hassasiyetimize anlayış göstereceğiniz düşüncesiyle, teşekkür ediyoruz. HAKİMİYET
Adınız


(1000 / )

YORUMLAR (0)




Şu anda 7 kişi online
Toplam ziyaret : 76.114.314

Başlangıç Tarihi Bitiş Tarihi

Fikri KAPAN { KÖŞEMDEN }
YAZIK DEĞİL Mİ MEMLEKETE!!!


Devamını oku »

22.04.2024 09:17:43 tarihinde yazıldı
232 kez okundu

SAFRA KANAL TAŞLARINDA CERRAHİ DIŞI TEDAVİ YÖNTEMİ


Devamını oku »

14.03.2024 09:54:08 tarihinde yazıldı
555 kez okundu


(ESPRİYLE) KAREDEN YANSIYAN

EMİN ELLERDE OLUNCU..!


TUĞBA ARSLAN TAMİRCİ { KALEMİMDEN }
DİDEROT ETKİSİ


Devamını oku »

28.11.2023 12:54:26 tarihinde yazıldı
1473 kez okundu



Bu site en iyi IE5+ tarayıcı ve 1024 x 768 çözünürlükte izlenir.
Tüm Hakları Saklıdır
© 2006 EregliHakimiyet.Com - EregliHakimiyet.Net

Tasarım & Programlama RSNet tarafından yapılmıştır

Ereğli Haberleri