(Hakimiyet Gazetesi'nin resmi internet sitesidir)

KELEŞ’E DURMAK YOK!

EREĞLİ
Zonguldak’ın Ereğli İlçesinde Nisan ayında gerçeklemesi muhtemel Ticaret ve Sanayi Odası Organ seçimlerinde grup lideri İşadamı Başkan Arslan Keleş, ilçedeki Muhtarlar Derneği ile Gülüç Belediye Başkanı Gökhan Demirtaş’ı ziyaret etti.
Dernek ziyaretinde Muhtarlar Derneği Başkanı Şükrü Kılıç tarafından karşılanan Keleş, burada yaptığı konuşmada, muhtarların, sivil toplum kuruluşlarının siyasi ayağı olduğunu söyledi.
Keleş, Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’ın da muhtarlara büyük önem verdiğini belirterek, şunları kaydetti:

ŞEHRİ BÜYÜTMEK EM BÜYÜK AMACIMIZ
“Bizim ortak paydamız Ereğli’nin gelişmesidir. Şehrimizin en büyük sorunu ise işsizlik ve istihdamdır. Şehrimiz göç veriyor, küçülüyor. Bizim işimiz siyaset yapmak değil ama siyaseti bir araya getirerek şehrin büyümesine katkı sağlamaktır. Dolayısıyla aynı geminin içindeyiz, birlikte çalışacağız. Şehrin küçülmesinin önüne geçmeliyiz. Bunun için de planlı şekilde şehri büyütmemiz gerekiyor. Ekip arkadaşlarımızla bu şehrin sorunlarını kendi sorunumuz gibi algılamaya talibiz. Kimseyle kavga etmek gibi bir derdimiz yok. Kavga değil, çözüm üretmeye, hizmet etmeye geliyoruz. Sizler de en büyük çalışma arkadaşımız olacaksınız.
Nasıl siyaseten belediye ilçede en önemli kurumsa, ticareten de TSO en büyük kurumdur. TSO’nun kendine farklı bir vizyon, farklı bir anlayış üstlenmesi gerekmektedir. Bizim bütün amacımız bu, kavgamız da bu. Bugüne kadar yapılamayanları yapmak, şehrimizi büyütmek en büyük amacımız.”
Dernek Başkanı Kılıç da, hizmete soktukları dernek lokali sayesinde tüm muhtarların bir birini tanır hale geldiğine dikkat çekerken, Başarı dileğinde bulunduğu Keleş ve ekibine şunları söyledi:
“Ereğli’nin birlik beraberliğe ihtiyacı var. Ereğli’nin önünü açmak için bize ağabey lazım. Seçim bittikten sonra kavga biter, hizmet aşkı başlar. Siyasi partiler hep birlikte gider, ‘bunu istiyoruz’ diyerek birleşirler. Bunu da Ereğli’de sağlamamız lazım. Bunun en büyük sebebi, TSO’dan, Milletvekillerinden; Sivil toplum kuruluşlarından, siyasi partilerden, Esnaf odalarından kaynaklanır. İl genelimiz bölük, belediye meclisimiz bölük, şimdi muhtarları da bölmeye çalışıyorlar. Neden? birlik beraberlikten korktukları için mi böyle yapıyorlar? Hep birlik beraberlik içinde çalışmayı, ve çıktığınız yolun hayırlı olmasını diliyorum.”

DEMİRTAŞ ZİYARETİ
Keleş ve beraberindekiler daha sonra Gülüç Belediyesi’ne geçerek Başkan Gökhan Demirtaş’ı ziyaret ettiler.
Grup Lideri Arslan Keleş’in hedef ve düşüncelerini anlatmasının ardından konuşan Başkan Demirtaş ise şöyle dedi:
“TSO seçim çalışmalarını takip ediyoruz. Güzel bir seçim olmasını temenni ediyorum. ‘Kazanan Ereğli olsun, Ereğli ekonomisi olsun’ diyorum. Sonuçta Ereğli’nin gidişatı belli. Ereğli her geçen gün ekonomik olarak kötüye gitmekte. Ereğli ve Gülüç her ne kadar ayrıda olsa Ereğli bizim ilçemiz. Ereğli’ye yapılan her hizmetin bize faydası olur. Ereğli’yi ekonomik, sosyal ve hizmet anlamında öne çıkmasını istiyoruz. Ben bu anlamda yönetime yeni gelecek arkadaşlara başarılar diliyorum. Allah yüzünüzü kara çıkartmasın. Amaç koltuk olmasın, kazanan Ereğli olsun.”
Ereğli TSO Meclis Başkanı Faruk Yazıcı, bazı TSO Meclis üyelerinin yer aldığı ziyaretlerde, karşılıklı görüş alışverişinde bulunuldu.




Bu sayfayı yazdır

12.03.2018 22:48:18

Bu haber 1431 defa okunmuştur

Facebook'ta Paylaş
YORUM EKLE
DEĞERLİ OKURLARIMIZ;
Sitemizde takip ettiğiniz haberlerimize gönderdiğiniz yorumlarınızda; suç teşkil edecek, yasa dışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri içerikli olanlar; basın meslek ahlakı ile topluma saygı dolayısıyla yayınlanmamaktadır. Bu konudaki hassasiyetimize anlayış göstereceğiniz düşüncesiyle, teşekkür ediyoruz. HAKİMİYET
Adınız


(1000 / )

YORUMLAR (0)




Şu anda 22 kişi online
Toplam ziyaret : 76.082.494

Başlangıç Tarihi Bitiş Tarihi

Fikri KAPAN { KÖŞEMDEN }
YAZIK DEĞİL Mİ MEMLEKETE!!!


Devamını oku »

22.04.2024 09:17:43 tarihinde yazıldı
182 kez okundu

SAFRA KANAL TAŞLARINDA CERRAHİ DIŞI TEDAVİ YÖNTEMİ


Devamını oku »

14.03.2024 09:54:08 tarihinde yazıldı
540 kez okundu


(ESPRİYLE) KAREDEN YANSIYAN

EMİN ELLERDE OLUNCU..!


TUĞBA ARSLAN TAMİRCİ { KALEMİMDEN }
DİDEROT ETKİSİ


Devamını oku »

28.11.2023 12:54:26 tarihinde yazıldı
1459 kez okundu



Bu site en iyi IE5+ tarayıcı ve 1024 x 768 çözünürlükte izlenir.
Tüm Hakları Saklıdır
© 2006 EregliHakimiyet.Com - EregliHakimiyet.Net

Tasarım & Programlama RSNet tarafından yapılmıştır

Ereğli Haberleri