(Hakimiyet Gazetesi'nin resmi internet sitesidir)

'TAKİPÇİSİ OLACAĞIZ"

EREĞLİ

Zonguldak’ın Ereğli İlçesi Ticaret ve Sanayi Odası (TSO) Başkanı Sertan Yalçın, Hakimiyet Gazetesi’nin 39. Yayın yılını kutladı.

Yalçın, beraberinde Ereğli TSO başkan Yardımcısı Abdulkadir Çınar ile birlikte ziyaret ettiği Hakimiyet Yayın Grubu Sahibi Fikri Kapan’ı kutladı.

Hakimiyet7in köklü gazete olmasının yanı sıra interaktif haberciliği ile de gündemi yakından takip eden kuruluş olduğunu belirten Yalçın, çizgimizden ödün vermeden daha nice yıllar dileğinde bulundu.

OKUL SÖZÜNÜ TAKİPÇİSİYİZ

Yalçın, ziyaret sırasında TOBB Başkanı Rifat Hisarcıklıoğlu’nun düzenledikleri ödül törenine katılımında verdiği ‘okul binası’ sözünün önemine değinerek, “Sayın Başkanımız, ilçemiz için çok büyük önem taşıyan bir söz vermiştir. Buna göre, ihtiyaç duyduğumuz, talep edeceğimizde bir okul binasının yapılmasını üstleneceklerini belirtmiştir. Kendisine bir kez daha teşekkür ediyoruz. Bu konuda gerekli çalışmaların yapılmasının takipçisi olacağız” dedi.

Nisan’da yapılması muhtemel Ereğli TSO organ seçimlerindeki çalışmalarından da bahseden Yalçın, “iyi bir ekip oluşturduğumuzu daha önce kamuoyu ile paylaşmıştık. Ekibimizle çıktığımız yolda aynı heyecanla çalışmalarımızı sürdürüyoruz. Önümüzdeki günlerde kamuoyuna daha detaylı bilgiler aktaracağız” diye konuştu.

Hakimiyet yayın Grubu Sahibi Fikri Kapan da ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getirerek, Yalçın ve ekibine başarı dileğinde bulundu.




Bu sayfayı yazdır

12.03.2018 17:14:46

Bu haber 1244 defa okunmuştur

Facebook'ta Paylaş
YORUM EKLE
DEĞERLİ OKURLARIMIZ;
Sitemizde takip ettiğiniz haberlerimize gönderdiğiniz yorumlarınızda; suç teşkil edecek, yasa dışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri içerikli olanlar; basın meslek ahlakı ile topluma saygı dolayısıyla yayınlanmamaktadır. Bu konudaki hassasiyetimize anlayış göstereceğiniz düşüncesiyle, teşekkür ediyoruz. HAKİMİYET
Adınız


(1000 / )

YORUMLAR (1)
13.03.2018 13:35:25
ÖNDER KAPTAN diyor ki;

İLÇEMİZDE ÜNİVERSİTE İÇİN YAPILACAK BİR OKUL,BİNA VEYA BAŞKA BİR YAPI BENİ ŞAHSEN HEYECANLANDIRIR,EREĞLİ BİR MAHRUMİYET BÖLGESİ Mİ Kİ ONUN DIŞINDA YAPILACAK BİR BİNA BENİ HEYECANLANDIRSIN,TİCARET VE SANAYİ ODASI HAZIRA KONMAK YERİNE İLÇE EKONOMİSİNİ BİRAZ HAREKETE GEÇİRSE HİSARCIKLIOĞLU'NDAN OKUL İSTEMEK ZORUNDA KALMAZDI,AYRICA AZ BİR ZAMANINIZ KALDI,VERİLEN SÖZ TUTULSA BİLE SİZ ANCAK UZAKTAN SEYREDERSİNİZ,ARSLAN KELEŞ VEYA NİYAZİ ÖZCAN AÇILIŞ KURDELESİNİ KESERKEN,




Şu anda 9 kişi online
Toplam ziyaret : 76.032.557

Başlangıç Tarihi Bitiş Tarihi

Fikri KAPAN { KÖŞEMDEN }
SEÇİMİ KİM KAZANIR?


Devamını oku »

21.03.2024 16:52:50 tarihinde yazıldı
811 kez okundu

SAFRA KANAL TAŞLARINDA CERRAHİ DIŞI TEDAVİ YÖNTEMİ


Devamını oku »

14.03.2024 09:54:08 tarihinde yazıldı
423 kez okundu


(ESPRİYLE) KAREDEN YANSIYAN

ÇABALARINI GÖRÜYORUM


TUĞBA ARSLAN TAMİRCİ { KALEMİMDEN }
DİDEROT ETKİSİ


Devamını oku »

28.11.2023 12:54:26 tarihinde yazıldı
1440 kez okundu



Bu site en iyi IE5+ tarayıcı ve 1024 x 768 çözünürlükte izlenir.
Tüm Hakları Saklıdır
© 2006 EregliHakimiyet.Com - EregliHakimiyet.Net

Tasarım & Programlama RSNet tarafından yapılmıştır

Ereğli Haberleri