(Hakimiyet Gazetesi'nin resmi internet sitesidir)

TEŞEKKÜR ETTİ

ZONGULDAK

İYİ Parti Zonguldak İl Başkanlığına yeniden seçilen Ragıp Bayraktar, Zonguldak’ta gerçekleştirdikleri 1. Olağan Genel Kurul’da yaşanan heyecanın, ‘kazananın İYİ Parti Olduğunu’ bildirdi.

Bayraktar, yayınladığı teşekkür mesajında, genel kurula katılan partililerin İYİ Parti’nin daha güçlü olması için heyecanlarını ortaya koyduklarını savundu.

Genel kurulda kaybedenin olmadığını belirten Bayraktar, şunları kaydetti:

“İlk kongremizde bireysel olarak kazanan da yoktur ama bugünkü il kongremizdeki heyecanlı atmosfer göstermiştir ki, kazanan partimizdir. Yaşanan atmosferin tek hedefi vardı, oda şüphesiz, her bir partilimizin aday olan veya olmayan bu heyecanlı kongreye katkı yapan bütün arkadaşlarımızın ve değerli büyüklerimizin tamamının yüreğinde yaklaşmakta olan İYİ Parti iktidarına katkı verebilme anlayışıdır.

Büyük Türk Milleti tarafından kurulan İYİ Parti’nin kapısı Türkiye Cumhuriyeti’ne bağlı, vatanını ve milletini seven, kendisini Atatürk Milliyetçiliği’ne bağlı olarak ilan eden tüm Vatanseverlere ardına kadar açıktır. Türk Milleti’nin kurduğu İYİ Parti’nin kapılarını milletimizin fertlerine kapatmak partimize yapılacak en büyük kötülüktür.”

İYİ Parti’nin dün yapılan genel kurulunda 490 delegeden oy kullanan 360’ndan 247’sinin oyunu alan Bayraktar yeniden Başkanlığa seçilirken, diğer aday Ahmet Emre Bayramoğlu 115 oyda kaldı.

Bayraktar’ın listesinde Ereğli’den işadamı Batu Müftüoğlu ile Şeref Aksoy da yer aldı. Ayhan Yavuz ise Disiplin Kurulu Yedek üyeliğine seçildi.




Bu sayfayı yazdır

12.03.2018 15:59:31

Bu haber 1366 defa okunmuştur

Facebook'ta Paylaş
YORUM EKLE
DEĞERLİ OKURLARIMIZ;
Sitemizde takip ettiğiniz haberlerimize gönderdiğiniz yorumlarınızda; suç teşkil edecek, yasa dışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri içerikli olanlar; basın meslek ahlakı ile topluma saygı dolayısıyla yayınlanmamaktadır. Bu konudaki hassasiyetimize anlayış göstereceğiniz düşüncesiyle, teşekkür ediyoruz. HAKİMİYET
Adınız


(1000 / )

YORUMLAR (0)




Şu anda 10 kişi online
Toplam ziyaret : 76.094.197

Başlangıç Tarihi Bitiş Tarihi

Fikri KAPAN { KÖŞEMDEN }
YAZIK DEĞİL Mİ MEMLEKETE!!!


Devamını oku »

22.04.2024 09:17:43 tarihinde yazıldı
210 kez okundu

SAFRA KANAL TAŞLARINDA CERRAHİ DIŞI TEDAVİ YÖNTEMİ


Devamını oku »

14.03.2024 09:54:08 tarihinde yazıldı
547 kez okundu


(ESPRİYLE) KAREDEN YANSIYAN

EMİN ELLERDE OLUNCU..!


TUĞBA ARSLAN TAMİRCİ { KALEMİMDEN }
DİDEROT ETKİSİ


Devamını oku »

28.11.2023 12:54:26 tarihinde yazıldı
1468 kez okundu



Bu site en iyi IE5+ tarayıcı ve 1024 x 768 çözünürlükte izlenir.
Tüm Hakları Saklıdır
© 2006 EregliHakimiyet.Com - EregliHakimiyet.Net

Tasarım & Programlama RSNet tarafından yapılmıştır

Ereğli Haberleri