(Hakimiyet Gazetesi'nin resmi internet sitesidir)

TED’DE BİR ARAYA GELDİLER

EREĞLİ

Zonguldak’ın Ereğli İlçesindeki Türk Eğitim Derneği (TED) Koleji Vakfı Özel Koleji’nde,  "10. Üniversite Tanıtım Fuarı ve Meslekler Günü” etkinliği gerçekleştirildiği bildirildi.

Okul yönetiminden yapılan yazılı açıklamada, geleneksel hale getirilen etkinliğe, ilçe ve ülke genelinde çok sayıda öğrenci ile üniversitelerin katıldığı belirtildi.

Açıklamada, şunlar kaydedildi:

“Fuarımızda TED Ereğli Koleji 12. sınıf öğrenci ve velilerinin yanı sıra Karadeniz Ereğli Fen Lisesi, Karadeniz Ereğli Anadolu Lisesi, Karadeniz Ereğli İMKB Atatürk Anadolu Lisesi, Gülüç İbrahim İzmirli Anadolu Lisesi Kdz. Ereğli Denizcilik Lisesi öğrencilerinin de katılımıyla 920 öğrenci TED Karadeniz  Ereğli Kolejinde ağırlandı.

STANTLAR AÇILDI, SUNUMLAR YAPILDI

Türkiye’nin dört bir yanından 15 üniversitenin ve 40’a yakın tanıtım uzmanının katıldığı fuarda tanıtım uzmanları stantlarında broşür, tanıtım kitapçıkları, sunumlar yaparak öğrencilere üniversiteleri, bölümleri tanıtılar. Öğrenciler üniversite temsilcileri ile tanışarak, üniversitelerin genel yapısı, imkânları, puanları ve bölümlerin içerikleri hakkında bilgi sahibi oldular.

ÜNİVERSİTELER TED’DE BULUŞTU

Üniversite tanıtım fuarına; TED Üniversitesi, Sabancı Üniversitesi, Özyeğin Üniversitesi, İstanbul Bilgi Üniversitesi, Kadir Has Üniversitesi, Piri Reis Üniversitesi, Bülent Ecevit Üniversitesi, Antalya Bilim Üniversitesi, Yeditepe Üniversitesi, MEF Üniversitesi, Düzce Üniversitesi, İstanbul Aydın Üniversitesi, İstanbul Gelişim Üniversitesi, Uluslararası Kıbrıs Üniversitesi, Yakın Doğu Üniversitesi katıldı.

MESLEK UZMANLARI AĞIRLANDI

Eş zamanlı olarak gerçekleşen Meslekler Günü etkinliğinde de 16 farklı meslek alanından meslek uzmanlarını, TED Üniversitesi akademisyenlerini mesleklerini tanıtmak üzere TED Karadeniz Ereğli Koleji’nde ağırlandı. Meslekler Günü’nde TED Üniversitesi akademisyenlerinden Mimarlık, Araştırma Görevyisi Çağrım Koçer,  Bilgisayar Mühendisi Dr. Bilgin Avenoğlu, Makine Mühendisi Yrd. Doç. Dr. Kutluk Bilge Arıkan, Endüstri Mühendisi Yrd. Doç Dr. Çağrı Latifoğlu, Psikolog Yrd. Doç. Dr. Nevin Solak; Elektrik ve Elektronik Mühendisi Yrd. Doç. Dr. Tolga İnan, Ekonomi, İktisat ve Matematik, Dr. Engin Özkan, Psikolojik Danışmanlık ve Rehberlik ve Sosyoloji Yrd. Doç. Dr. Abdullah Umut Parmaksız tarafından tanıtıldı. Aynı zamanda Gizem Duysak gibi Ereğli’de mesleklerini icra eden, alanlarında başarılı olan konuşmacılar da günümüzde yer aldı.

TED Karadeniz Ereğli Koleji Psikolojik Danışma ve Rehberlik Birimi’nden Ortaokul PDR Uzmanı Mahmud Taş, İlkokul ve Okul Öncesi PDR Uzmanı Esra Kuru, PDR Bölüm Başkanı ve Lise PDR Uzmanı Esra Nur Üçkol tarafından organize edilen etkinliğimizde, öğrencilerin fuarda edindikleri deneyimler ve bilgiler ile kendilerine mesleki alanda yol haritası belirlerken daha güçlü adımlar atması amaçlandı.”




Bu sayfayı yazdır

8.03.2018 18:22:16

Bu haber 3012 defa okunmuştur

Facebook'ta Paylaş
YORUM EKLE
DEĞERLİ OKURLARIMIZ;
Sitemizde takip ettiğiniz haberlerimize gönderdiğiniz yorumlarınızda; suç teşkil edecek, yasa dışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri içerikli olanlar; basın meslek ahlakı ile topluma saygı dolayısıyla yayınlanmamaktadır. Bu konudaki hassasiyetimize anlayış göstereceğiniz düşüncesiyle, teşekkür ediyoruz. HAKİMİYET
Adınız


(1000 / )

YORUMLAR (0)




Şu anda 29 kişi online
Toplam ziyaret : 76.113.158

Başlangıç Tarihi Bitiş Tarihi

Fikri KAPAN { KÖŞEMDEN }
YAZIK DEĞİL Mİ MEMLEKETE!!!


Devamını oku »

22.04.2024 09:17:43 tarihinde yazıldı
232 kez okundu

SAFRA KANAL TAŞLARINDA CERRAHİ DIŞI TEDAVİ YÖNTEMİ


Devamını oku »

14.03.2024 09:54:08 tarihinde yazıldı
555 kez okundu


(ESPRİYLE) KAREDEN YANSIYAN

EMİN ELLERDE OLUNCU..!


TUĞBA ARSLAN TAMİRCİ { KALEMİMDEN }
DİDEROT ETKİSİ


Devamını oku »

28.11.2023 12:54:26 tarihinde yazıldı
1473 kez okundu



Bu site en iyi IE5+ tarayıcı ve 1024 x 768 çözünürlükte izlenir.
Tüm Hakları Saklıdır
© 2006 EregliHakimiyet.Com - EregliHakimiyet.Net

Tasarım & Programlama RSNet tarafından yapılmıştır

Ereğli Haberleri