(Hakimiyet Gazetesi'nin resmi internet sitesidir)

CHP, MHP VE İYİ PARTİYE...

EREĞLİ

Zonguldak’ın Ereğli İlçesindeki Ticaret ve Sanayi Odası (TSO) Organ Seçimlerinde grup liderlerinden işadamı Arslan Keleş, günü siyasi parti ziyaretleri ile tamamladı.

Kemleş, beraberinde kalabalık ekip arkadaşlarıyla birlikte sırasıyla; CHP, MHP ve İYİ Parti’yi ziyaret ederek, bazı projelerini aktardı, ilçenin ekonomik geleceği ile ilgili görüşlerini aktardı.

OCAKCI SICAK KARŞILADI

Günün ilk ziyaretini gerçekleştirdiği CHP’de İlçe Başkanı Sertan Ocakcı tarafından sıcak ilgi ile karşılanan Keleş, şunları söyledi:

“Dört aday grubu da seçimde başarılı olmak için yarışıyor. Biz arkadaşlarımızla birlikte şehri büyütmek, şehrin sorununu kendi sorunumuz gibi bilip, kente katkı sağlamak istiyoruz. Bunu yaparken de kimseyi ötekileştirmeden, ayrımcılık yapmadan, birlikte bazı şeyleri başarmak istiyoruz dedi. İçimizde mevcut TSO yMeclisinde olan arkadaşlarımız, seçilmiş olmalarına rağmen, ötekileştirildi, dışlandı, şehrin sorunlarının çözümü için destek alınmadı. Geçen Hafta ilçeye gelen TOBB başkanı Rifat Hisarcıklıoğlu ile Ereğli TSO meclis Üyesi İlhan Yazıcıoğlu  ilk defa el sıkışma imkanı buldu. Bundan önce üç defa geldi Ereğli’ye, ama meclisin haberi yok, meclis başkanının haberi yok, meclis üyelerinin haberi yok. Biz bir şey yapacaksak, Ereğli Menfaatleri noktasında bir olmak için bunu yapacağız. Farklı siyasi partilerden arkadaşlarımız var. Kendi iç dünyalarıdır, doğru bildiğidir. Ortak paydamız, bizi aday olduğumuz yere çeken Ereğli’dir. Büyük Ereğli diyoruz, Ereğli’yi büyütmek istiyoruz.

EREĞLİ’DEN 2 ZONGULDAK’TA 5…

Bizim amacımız, Ereğli’de kavgaya son vermek, uyum içinde çalışabilmek. Ereğli’de iki milletvekilimiz var. Zonguldak’ın beş milletvekili var. Seçilmiş insanlar, seçildikten sonra Zonguldak Milletvekili olarak görev yapıyorlar. Biz iki milletvekilimizle sorunlarımızı çok kısa sürede çözebileceğimize inanıyoruz. Bunlarda siyasi partilerimizin, yöneticilerinin tecrübelerine, fikirlerine de ihtiyacımız var. Şehir için çalışmak istiyoruz, bir dönem üyelerimizden görev istiyoruz.”

OCAKCI: KÜÇÜKLERARADA KAYNIYOR

CHP İlçe Başkanı Ocakcı da, Ereğli TSO’nun sadece sac tüccarlarının, nakliyecilerin ve sanayicilerin odası olmadığını ifade ettiği konuşmasını şöyle sürdürdü:

“Onlar da bize istihdam sağlıyor, üretim yapıyorlar ama küçükler arada kaynıyor. Bizim sizden beklentimiz, büyüklerin yerini sağlama alıp, küçükleri de büyük hale getirmeyi sağlamanız. Biz hep müjdelerle yaşıyoruz. Müjde üniversite kuruluyor, müjde tersane açılıyor, müjde butik hastane geliyor. Siz bu işin lokomotifi olun, bu müjdeleri biz siyasiler vermeyelim, bu memleketin ileri gelenleri, işadamları, akil adamları başı tutsun, vagon biz olalım, Ereğli’ye bir katma değeri böyle kazandıralım. Bütün grupların içindekiler Ereğli’nin insanları. Bu insanların ortak hedefi Ereğli’ye hizmet etmektir. Sizler kazanırsanız, küçük ve orta boyutlu işadamlarına da destek sağlayın. Küçük ve orta esnaf bir şeyler arasında kaynayıp gidiyor. Büyükler bir şekilde yolunu buluyor ama siz mazlumların sesi olun.”

KELEŞ GRUBUNUN MHP ZİYARETİ

Grup Lideri Arslan Keleş ve ekibi, daha sonra MHP İlçe teşkilatını ziyaret ederek, Başkan Rahman Demirtürk ile görüştü.

Keleş, burada da yapacaklarını ve hedeflerini anlatmasının ardından konuşan Demirtürk ise Ereğli tarihinde ilk kez siyasi partileri bir araya getirdiklerini, ilçeye ne katılabileceği konusunda da mesafe alındığını belirtti.

Demirtürk, Zonguldak’ın Büyükşehir-Bütünşehir olması halinde Ereğli’nin birçok şey kaybedeceği görüşünü tekrarladı.

Keleş’in kavgadan yanı olmadığına yönelik sözlerini de yorumlayan Demirtürk, “Ereğli’de kavgaların bitmesi noktasında biz de sizinle beraberiz, kim bitirecekse onunla beraberiz. Kim Ereğli’ye güzellik yapıyorsa, doğruları söylüyorsa onun yanında oluruz” diye konuştu.

KAPANIŞ İYİ PARTİ İLE OLDU

Keleş grubu, günün son siyasi ziyaretini İYİ Parti İlçe Teşkilatı’na yaptı.

İYİ Parti İlçe Başkanı Asım Tazegül’ün kapıda karşıladığı Keleş, ziyaretlerindeki asıl amaçlarının ise İYİ Parti’ye hayırlı olsun demek olduğunu belirtti.

Tazegül de, Ereğli TSO Organ seçimlerinde Keleş ve beraberindekiler ebaşarı dileğinde bulunarak,  “Ereğli’nin birlik, beraberlik huzura ihtiyacı var. Bu huzuru sağlayacak ekiplerden biri de sizlersiniz. Yola çıkan tüm TSO adaylarımıza başarılar diliyorum. Seçimler sonucunda kazanan Karadeniz Ereğli kazanacak, Karadeniz Ereğli İYİ olacak, Zonguldak İYİ olacak, Türkiye İYİ olacak. Çıkmış olduğunuz bu yılda başarılar diliyorum” şeklinde konuştu.

Keleş’in ziyaretlerinde, Ereğli TSO Meclis Başkanı Faruk Yazıcı, bazı TSO meclis üyeleri de yer aldı.




Bu sayfayı yazdır

6.03.2018 23:53:39

Bu haber 1105 defa okunmuştur

Facebook'ta Paylaş
YORUM EKLE
DEĞERLİ OKURLARIMIZ;
Sitemizde takip ettiğiniz haberlerimize gönderdiğiniz yorumlarınızda; suç teşkil edecek, yasa dışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri içerikli olanlar; basın meslek ahlakı ile topluma saygı dolayısıyla yayınlanmamaktadır. Bu konudaki hassasiyetimize anlayış göstereceğiniz düşüncesiyle, teşekkür ediyoruz. HAKİMİYET
Adınız


(1000 / )

YORUMLAR (0)




Şu anda 7 kişi online
Toplam ziyaret : 76.029.881

Başlangıç Tarihi Bitiş Tarihi

Fikri KAPAN { KÖŞEMDEN }
SEÇİMİ KİM KAZANIR?


Devamını oku »

21.03.2024 16:52:50 tarihinde yazıldı
808 kez okundu

SAFRA KANAL TAŞLARINDA CERRAHİ DIŞI TEDAVİ YÖNTEMİ


Devamını oku »

14.03.2024 09:54:08 tarihinde yazıldı
419 kez okundu


(ESPRİYLE) KAREDEN YANSIYAN

ÇABALARINI GÖRÜYORUM


TUĞBA ARSLAN TAMİRCİ { KALEMİMDEN }
DİDEROT ETKİSİ


Devamını oku »

28.11.2023 12:54:26 tarihinde yazıldı
1437 kez okundu



Bu site en iyi IE5+ tarayıcı ve 1024 x 768 çözünürlükte izlenir.
Tüm Hakları Saklıdır
© 2006 EregliHakimiyet.Com - EregliHakimiyet.Net

Tasarım & Programlama RSNet tarafından yapılmıştır

Ereğli Haberleri