(Hakimiyet Gazetesi'nin resmi internet sitesidir)

UMUTLAR İYİLEŞTİRDİ

EREĞLİ

Afrin Gazisi Astsubay Üst Çavuş Uğur Günaydın, sağlık durumunun iyi olduğunu bildirdi.

Türk Silahlı Kuvvetleri’nin Suriye’nin kuzey batısında gerçekleştirdiği “Afrin Zeytin Dalı Harekatı” sırasında 8 Mehmetçiğimizin Şehit olduğu teröristlerin kurduğu pusu sonucu yaralanan 13 Mehmetçik arasında bulunan Üstçavuş Günaydın, tedavi gördüğü hastanede çektirdiği fotoğrafı ile sosyal paylaşım üzerinden memleketi Zonguldak’ın Ereğli İlçesine selamlarını iletti.

Kendisini arayanlara teşekkür eden Gazi Günaydın, şunları kaydetti: “Arayan soran herkese çok teşekkür ediyorum. Telefonum yanımda değil ulaşmak isteyen eşimin numarasını arayabilir. Allah’a şükür durumum çok iyi. Cenabı Allah şehit olan kardeşlerimin mekânını cennet eylesin. Ailelerine ve yakınlarına sabırlar versin. Yaralı olan kardeşlerimin de Allah’tan şifalar istiyorum. Dualarınızı eksik etmeyin.”

BABA GÜNAYDIN KANSERDİ
Diğer yandan, oğlunun yaralandığı haberini alır almaz Hatay’a yola çıkan eski Süleymanbeyler (Subaşı) Köyü Muhtarı İsmail Günaydın’ın da geçmişte kanser tedavisi gördüğü ortaya çıktı.

Gazi Günaydın’ın amcası recep Günaydın, sosyal paylaşım sitesinde yer verdiği açıklamasına göre, Gazi babası Günaydın’ın, muhtarlık görevine seçildiği 1990’da geçirdiği rahatsızlık sonucu yapılan tetkiklerinde kanser olduğunun anlaşılır. Tedavisi sırasında ise dünyaya gelen oğluna, ‘uğurlu gelsin’ diye ‘Uğur ismini koyar.

Tüm sevgisini oğluna veren ve her geçen gün oğluna sevgisi büyüyen Gazi babası Günaydın’ın gördüğü tedavi ve üst düzey morali sayesinde birlikte hastalığı da küçülür ve hastalıktan kurtulur.




Bu sayfayı yazdır

3.03.2018 11:47:14

Bu haber 1378 defa okunmuştur

Facebook'ta Paylaş
YORUM EKLE
DEĞERLİ OKURLARIMIZ;
Sitemizde takip ettiğiniz haberlerimize gönderdiğiniz yorumlarınızda; suç teşkil edecek, yasa dışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri içerikli olanlar; basın meslek ahlakı ile topluma saygı dolayısıyla yayınlanmamaktadır. Bu konudaki hassasiyetimize anlayış göstereceğiniz düşüncesiyle, teşekkür ediyoruz. HAKİMİYET
Adınız


(1000 / )

YORUMLAR (0)




Şu anda 8 kişi online
Toplam ziyaret : 76.103.353

Başlangıç Tarihi Bitiş Tarihi

Fikri KAPAN { KÖŞEMDEN }
YAZIK DEĞİL Mİ MEMLEKETE!!!


Devamını oku »

22.04.2024 09:17:43 tarihinde yazıldı
223 kez okundu

SAFRA KANAL TAŞLARINDA CERRAHİ DIŞI TEDAVİ YÖNTEMİ


Devamını oku »

14.03.2024 09:54:08 tarihinde yazıldı
551 kez okundu


(ESPRİYLE) KAREDEN YANSIYAN

EMİN ELLERDE OLUNCU..!


TUĞBA ARSLAN TAMİRCİ { KALEMİMDEN }
DİDEROT ETKİSİ


Devamını oku »

28.11.2023 12:54:26 tarihinde yazıldı
1471 kez okundu



Bu site en iyi IE5+ tarayıcı ve 1024 x 768 çözünürlükte izlenir.
Tüm Hakları Saklıdır
© 2006 EregliHakimiyet.Com - EregliHakimiyet.Net

Tasarım & Programlama RSNet tarafından yapılmıştır

Ereğli Haberleri