(Hakimiyet Gazetesi'nin resmi internet sitesidir)

39. ONUR YILI...

EREĞLİ

Hakimiyet Gazetesi’nin 39. Yayın yılına girmesi dolayısıyla kutlama mesajları gelmeye devam ediyor.

İYİ Parti Zonguldak İl Başkanı Ragıp Bayraktar, Hakimiyet Yayın Grubu sahibi Fikri Kapan”a gönderdiği kutlama mesajında şunları kaydetti:

Bundan tam 39 yıl önce; Karadeniz Ereğli ilçemizde rahmetli merhum Yılmaz Yaman’ın ‘Ereğli’nin Sesi’ ismiyle kurmuş olduğu ‘Hakimiyet Gazetesi’ 39’ncu onurlu yayın yılını kutluyor. Öncelikle, gazetenizin 39’ncu yayın yılını en samimi dileklerimle kutlamak istiyorum.

‘Ereğli’nin Sesi/Hakimiyet’ Gazetesi Zonguldak’ın en büyük ilçesi, bölgemizin amiral gemisi Ereğli’de basın sektöründe adeta bir okul gibi çok önemli gazeteciler yetiştirmiş ender kurumlarımızdan birisidir. 

ZOR SÜREÇTEN GEÇİYORSUNUZ
Yerel medya çok zahmetli süreçlerden geçiyor. Günümüzün zorlu ekonomik koşulları tüm sektörler üzerinde olumsuz etkilerini gösterirken maalesef basın sektörü de bu olumsuzluklardan fazlasıyla nasiplenmektedir.

Güçlü yerel medya demokrasimizin atar damarıdır. İYİ Parti programı ‘medya’  bölümünde yerel medyanın temel sorunlarına ağırlıklı olarak yer verilmiş ve bu sorunların çözümü için yapılması gerekenler kapsamlı bir şekilde ifade edilmiştir. Yerel ve yaygın basının özgür, güçlü ve iyi olması İYİ Parti’nin temel hedeflerinin başında yer alıyor. Basının bilgi edinme ve edindiği bilgileri hedef kitlesine özgür bir şekilde iletme hakkı hiçbir şekilde engellenmelidir.

TÜRKİYE’YE ÖRNEK BASINIMIZ VAR
Zonguldak bölgesi, yerel basın olarak Türkiye’ye örnek teşkil edecek konumdadır. Yazılı, eşitsel, görsel ve internet haber portalları ile iletişim görevi üstlenen medya sahip ve çalışanlarının üstlendiği sorumluluğun ağırlığını hepimizin en iyi bir şekilde benimsemesi gerekmektedir.

Ben; bu duygu ve düşüncelerle değerli gazetenizin 39’ncu yayın yılını kutluyorum. Gazetenizin bugünlerde ulaşmasında emeği geçenleri takdirle anıyorum. Bugün aranızda olmayan ve ebediyete intikal edenleri; gazetenizin kurucusu merhum Yılmaz Yaman başta olmak üzere, birkaç gün önce yitirdiğimiz eski Genel Yayın Yönetmenlerinizden Ali Suat Eser’i rahmetle, minnetle ve şükranla yad ediyorum. Yeni yayın hayatınızda başarılar temenni ediyorum.”

KUTLAMALAR
Diğer yandan, AK Parti Zonguldak Milletvekili Özcan Ulupınar, Türkiye Gazeteciler Cemiyeti Zonguldak Temsilcisi ve Elmas TV Genel Yayın Yönetmeni Atilla Öksöz, Yeni Şafak Gazetesi Genel yayın Yönetmeni Şaban Yılmaz, Ereğli Önder Gazetesi Sorumlu yazı İşleri Müdürü Mustafa Kemal Bektaş, İYİ Parti Zonguldak İl Başkan Yardımcısı Batu Müftüoğlu, Dekar AŞ. Yönetim Kurulu Başkanı Mustafa Dedekargınoğlu, Makbule Erol, Duru-Sibel-Levent Ayten, Ayşin Uzan (Almanya), Alev Dönmez (Almanya), Safiye (Filiz) Karaca, Güven Gönüllü (İskenderun), Fikriye Karaca (Almanya), Eray Erol, Yurdaer Dumanoğlu (Ay City Yöneticisi), Tufan Göktepe, Ali Ceylan, Şaban Üstün, Altan Yontan, Mehmet Çeken, Mesut Ustamehmetoğlu, Cüneyt Solukçu, Deniz Yücesan (Deniz Bilardo), Erdem Akkaya, , Halil Uzun,, Didem Gülaçtı Yıldıztepe, , Celal Çelenkoğlu, , Yıldıray Horozal,, Mustafa Şahin,, Ebru kızgın Erdin, , Melinda-Melda-Fizel Kapan, Recep Vural, Cemil Aydın; sosyal kedya üzerinden yüzlerce okurumuz mesajlarıyla Hakimiyet’in 39. Yayın yılına adım atmasını kutladılar.




Bu sayfayı yazdır

2.03.2018 13:25:54

Bu haber 1112 defa okunmuştur

Facebook'ta Paylaş
YORUM EKLE
DEĞERLİ OKURLARIMIZ;
Sitemizde takip ettiğiniz haberlerimize gönderdiğiniz yorumlarınızda; suç teşkil edecek, yasa dışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri içerikli olanlar; basın meslek ahlakı ile topluma saygı dolayısıyla yayınlanmamaktadır. Bu konudaki hassasiyetimize anlayış göstereceğiniz düşüncesiyle, teşekkür ediyoruz. HAKİMİYET
Adınız


(1000 / )

YORUMLAR (0)




Şu anda 9 kişi online
Toplam ziyaret : 76.098.535

Başlangıç Tarihi Bitiş Tarihi

Fikri KAPAN { KÖŞEMDEN }
YAZIK DEĞİL Mİ MEMLEKETE!!!


Devamını oku »

22.04.2024 09:17:43 tarihinde yazıldı
216 kez okundu

SAFRA KANAL TAŞLARINDA CERRAHİ DIŞI TEDAVİ YÖNTEMİ


Devamını oku »

14.03.2024 09:54:08 tarihinde yazıldı
549 kez okundu


(ESPRİYLE) KAREDEN YANSIYAN

EMİN ELLERDE OLUNCU..!


TUĞBA ARSLAN TAMİRCİ { KALEMİMDEN }
DİDEROT ETKİSİ


Devamını oku »

28.11.2023 12:54:26 tarihinde yazıldı
1470 kez okundu



Bu site en iyi IE5+ tarayıcı ve 1024 x 768 çözünürlükte izlenir.
Tüm Hakları Saklıdır
© 2006 EregliHakimiyet.Com - EregliHakimiyet.Net

Tasarım & Programlama RSNet tarafından yapılmıştır

Ereğli Haberleri