(Hakimiyet Gazetesi'nin resmi internet sitesidir)

KIRILMAYAN ZİNCİR, BİTMEYEN YOL...

HASSA/HATAY

Suriye’de, Afrin Zeytindalı Harekatı’na katılan Çaycumalı asker Jandarma Özel Harekat’ta görevli Jandarma Uzman Çavuş Gurbet Sağlam, “Yeter ki millet duasını eksik etmesin, bize yeter. Zaten biz milletin duasıyla gidiyoruz. Dua olduktan sonra kırılmayacak zincir de yok, aşılmayacak yol da yok. O yüzden rahatız, sıkıntı yok” dedi.

Zonguldak’ın Çaycuma İlçesi Muhtarlar Derneği organizasyonuyla, Afrin Harekatına katılan askerlere destek amacıyla bir grup muhtar ve sivil toplum kuruluş temsilcisi Hatay’ın Hassa İlçesine gitti.

Burada Hassa Muhtarlar Derneği’nce karşılanan Çaycuma Muhtarlar Derneği Başkanı Ekrem Çelen başkanlığındaki  heyet, Hassa Belediye Başkanı Abdurrahman Demirel ile de bir araya geldi.

Deaha sonra, Çaycumalı Muhtarlar ile Hatay’ın Hassa İlçesinde giden Nebioğlu Şehit Sacit Olcay Kabaklıoğlu Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi öğrencisi Celal Çelen tarafından okul arkadaşlarının destek amaçlı yazdığı mektupları Mehmetçiğe teslim etti.

ASKER GURBET İLE BİR ARADA

Ziyaretin en anlamlısı ise Çaycuma’ya bağlı Çayı Köyü’nde ikamet eden Jandarma Uzman Çavuş Gurbet Sağlam ile bir araya geliş oldu.

Asker Sağlam, son derece duygulu anlar yaşadığı ziyaret sırasında, Çaycuma Kaymakamı Serkan Keçeli başta olmak üzere Muhtarlar Derneği ve Çayır Köyü Muhtarı Rafet Çınar’a teşekkür etti.

Bu vesileyle Zonguldak ve Çaycuma’ya selamlarını gönderen Sağlam, şunları söyledi:

“Allah devletimize zeval vermesin. Burada Polis Özel Harekatı (PÖH) İle Jandarma Özel Harekatı (JÖH) bir aradayız. Herkes rahat olsun. Anlımızın akıyla buradan da çıkacağız. Sur’daydım, Nusaybin ve Cizre’ye de girdik. Allah’ın izni ile oradan da başarılı bir şekilde çıktık ve bugünlere geldik. Burada bize bir görev daha düştü. Allah’ın izni ile bu görevi de atlatıp, ana üst bölgemize döneceğiz İnşallah. Yeter ki millet duasını eksik etmesin, bize yeter. Zaten biz milletin duasıyla gidiyoruz. Dua olduktan sonra kırılmayacak zincir de yok, aşılmayacak yol da yok. O yüzden rahatız, sıkıntı yok.”

Çaycuma heyetinin, dualarını alan asker Gurbet, birliğine katılmak üzere heyetten ayrıldı.




Bu sayfayı yazdır

25.02.2018 12:59:30

Bu haber 1729 defa okunmuştur

Facebook'ta Paylaş
YORUM EKLE
DEĞERLİ OKURLARIMIZ;
Sitemizde takip ettiğiniz haberlerimize gönderdiğiniz yorumlarınızda; suç teşkil edecek, yasa dışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri içerikli olanlar; basın meslek ahlakı ile topluma saygı dolayısıyla yayınlanmamaktadır. Bu konudaki hassasiyetimize anlayış göstereceğiniz düşüncesiyle, teşekkür ediyoruz. HAKİMİYET
Adınız


(1000 / )

YORUMLAR (0)




Şu anda 31 kişi online
Toplam ziyaret : 76.040.819

Başlangıç Tarihi Bitiş Tarihi

Fikri KAPAN { KÖŞEMDEN }
SEÇİMİ KİM KAZANIR?


Devamını oku »

21.03.2024 16:52:50 tarihinde yazıldı
814 kez okundu

SAFRA KANAL TAŞLARINDA CERRAHİ DIŞI TEDAVİ YÖNTEMİ


Devamını oku »

14.03.2024 09:54:08 tarihinde yazıldı
426 kez okundu


(ESPRİYLE) KAREDEN YANSIYAN

ÇABALARINI GÖRÜYORUM


TUĞBA ARSLAN TAMİRCİ { KALEMİMDEN }
DİDEROT ETKİSİ


Devamını oku »

28.11.2023 12:54:26 tarihinde yazıldı
1444 kez okundu



Bu site en iyi IE5+ tarayıcı ve 1024 x 768 çözünürlükte izlenir.
Tüm Hakları Saklıdır
© 2006 EregliHakimiyet.Com - EregliHakimiyet.Net

Tasarım & Programlama RSNet tarafından yapılmıştır

Ereğli Haberleri