(Hakimiyet Gazetesi'nin resmi internet sitesidir)

KELEŞ ORMANLI’DAYDI…

EREĞLİ
Zonguldak’ın Ereğli İlçesinde, Ticaret ve Sanayi Odası (TSO) Organ Seçimlerinde grup liderlerinden İşadamı Arslan Keleş, üye ziyaretlerinde bulundu.
Keleş, beraberinde Ereğli TSO Meclis Başkanı Faruk Yazıcı ve TSO Meclis üyeleri ile birlikte, Ormanlı Beldesindeki Oda üyesi esnafları ziyaret etti.
Ziyaretlere, Ormanlı Çay Bahçesinde düzenlenen kahvaltı ile başlayan Keleş, urada yaptığı konuşmada, geçtiğimiz Ereğli TSO seçimlerine giren 3 grubun, bugün birlikte hareket ettiğini söyledi.

ORMANLI’YA YÜKSEK OKUL…
Keleş, birlik ve beraberlik içinde olunması halinde başarının geleceğini savunarak, şöyle dedi:
“Bu seçimde, Ereğli’nin ekonomik anlamda kurtuluşu, yeni bir vizyona kavuşması için arkadaşlarımızla birlikte yola çıktık. Bu bağlamda ilk toplu ziyaretimizi gerçekleştiriyoruz. Bazı ekip arkadaşlarımız ise mevcut iş yoğunlukları nedeniyle aramızda olamadılar. Belki defalarca telefonla veya nokta ziyaretlerinde yanınıza geldik ama hep beraber bir arada olma imkanı bulamamıştık. Sizlerle olmaktan gerçekten çok mutluyuz. Amacımız Ereğli’nin içinde bulunduğu ekonomik çıkmazı bir an önce dışarıdan yatırımcı getirerek, Üniversiteyi bir an önce Ereğli’ye kazandırmaktır. Bunun yanı sıra Ormanlı için ne yapabiliriz diye de düşünüyoruz. Fındığımız var, belki buraya bir iki fabrika daha getirebilirsek diye hayal ediyoruz. Hayalimiz Ormanlı’ya bir yüksekokul kurabilmek. Öğrenci gelirse kısa vadede bu ekonomik çıkmazı hep birlikte aşmış olacağız.”

KARARI BİRLİKTE VERELİM
Keleş, Ormanlı’nın sorunlarını iyi bildiklerini, çözümlerin kolaylaşması için de beldedeki işadamları ilebirlikte çalışmayı arzu ettiklerini dile getirerek, şunları söyledi:
“Bunun kararını hep birlikte verelim. Nerede nasıl faydalı olabiliriz? Amacımız vatanımıza, memleketimize faydalı olabilmek. Bu bağlamda, sizlerle tekrar görüşüp, siz de kendi aranızda bir karara varabilirseniz bu şekilde Ormanlı’nın sorunlarını bir şekilde hep gündemde tutmuş oluruz.

ÜÇ GRUP BİRLEŞTİK
TSO sadece oy istemeye gelmesin buraya. Hep beraber, her zaman bir arada olalım. Seçimden seçime, beş seneden beş seneye buraya gelmemiş olalım. Eğer bundan sonra da biz yönetimi alıp, beş sene sonra gelirsek, bunun hesabını verme sözünü şimdiden vermiş olalım.
Bir önceki seçime üç farklı grup ayrı ayrı girmiştik. Faruk Yazıcı Bey farklı bir gruptaydı, İlhan Yazıcıoğlu farklı bir gruptaydı. Biz farklı gruptaydık. Üç farklı gruptuk. Bugün üç ekip beraberiz. Bu şu anlama geliyor. Biz birlik beraberlik içinde olursak her şeyi başarabiliriz.”

YAZICIOĞLU: DAHA İYİ HİZMET ANLAYIŞIYLA…
TSO Meclis Üyesi İlhan Yazıcıoğlu da, Oda’nın asli görevinin üyelerin ehizmet olduğuna dikkat çektiği konuşmasını şöyle sürdürdü:
“Üyelerimizi daha dinamik tutmak, onlarla beraber cenazesinde ağlayıp, düğününde oynamak şeklinde çalışmalıyız. Üyelerimizin Oda’dan beklentileri nedir? Sadece yıllık aidat toplayıp, evrak gerektiğinde 25-30 lira evrak almak değildir elbette. Hedeflerimizden biri Odamızın üyeleriyle daha dinamik, daha sıcak ilişkiler içinde olmasını sağlamak. TSO’nun ne gibi bir etkisi olabilir? Bence siyasi mekanizmayı faaliyete sokabilmek adına daha dinamik hale getirilebilir, sivil toplum kuruluşlarını örgütleyebilir. Siyaseten etkisi olmasa bile kamuoyu oluşturma adına, siyasileri daha iyi çalıştırma adına en önemli sivil toplum kuruluşlarından biri TSO’dur. Bu bağlamda, Aslan Keleş Beyin ifade ettiği üzere, birlik ve beraberlik içinde hareket etmeye karar verdik. Bölgemiz adına, Ereğli adına karar verdik. Hepinize teşekkür ediyorum.”
Eski Ormanlı Belediye Başkanı Yaşar Sever, Müstakil İşadamları Derneği Ereğli Şube Başkanı İbrahim Sezer, Ereğli Ormanlılı işadamları ile bazı muhtarların da katıldığı Kahvaltının ardından Keleş ve beraberindekiler, beldedeki üye esnafları gezdi, yapacakları çalışmalarla ilgili detaylı bilgiler aktardı.




Bu sayfayı yazdır

24.02.2018 22:27:35

Bu haber 2009 defa okunmuştur

Facebook'ta Paylaş
YORUM EKLE
DEĞERLİ OKURLARIMIZ;
Sitemizde takip ettiğiniz haberlerimize gönderdiğiniz yorumlarınızda; suç teşkil edecek, yasa dışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri içerikli olanlar; basın meslek ahlakı ile topluma saygı dolayısıyla yayınlanmamaktadır. Bu konudaki hassasiyetimize anlayış göstereceğiniz düşüncesiyle, teşekkür ediyoruz. HAKİMİYET
Adınız


(1000 / )

YORUMLAR (0)




Şu anda 37 kişi online
Toplam ziyaret : 76.095.465

Başlangıç Tarihi Bitiş Tarihi

Fikri KAPAN { KÖŞEMDEN }
YAZIK DEĞİL Mİ MEMLEKETE!!!


Devamını oku »

22.04.2024 09:17:43 tarihinde yazıldı
212 kez okundu

SAFRA KANAL TAŞLARINDA CERRAHİ DIŞI TEDAVİ YÖNTEMİ


Devamını oku »

14.03.2024 09:54:08 tarihinde yazıldı
547 kez okundu


(ESPRİYLE) KAREDEN YANSIYAN

EMİN ELLERDE OLUNCU..!


TUĞBA ARSLAN TAMİRCİ { KALEMİMDEN }
DİDEROT ETKİSİ


Devamını oku »

28.11.2023 12:54:26 tarihinde yazıldı
1469 kez okundu



Bu site en iyi IE5+ tarayıcı ve 1024 x 768 çözünürlükte izlenir.
Tüm Hakları Saklıdır
© 2006 EregliHakimiyet.Com - EregliHakimiyet.Net

Tasarım & Programlama RSNet tarafından yapılmıştır

Ereğli Haberleri