(Hakimiyet Gazetesi'nin resmi internet sitesidir)

İLK HEYECAN 'İYİ' GEÇTİ!

EREĞLİ

Zonguldak’ın Ereğli İlçesinde, İYİ Parti 1. Olağan İlçe Kongresi’nde Kurucu başkan Asım Tazegül yeniden ilçe başkanlığına seçildi.

Keleşler Park Otel Salonu’nda yapılan kongrede, saygı duruşunda bulunuldu, İstiklal Marşı okundu.

Partiyi tanıtıcı slyt gösterisi ardından İlçe Kurucu üyelerinden Dr. Evrim Balbaloğlu, İYİ Parti Genel Başkanı Meral Akşener’in mesajını ve İYİ parti mensubu Ereğlili kadınların cevabi yazısını okudu. Cevabın okunmasının ardından, Partili Kadınlar kınayla ellerine yakılmış Ay yıldızları göstererek izleyicileri selamladı.

ERKMEN: VATANDAŞA SAYGISIZLIK

İYİ Parti Mahalli İdarelerden Sorumlu Başkan Yardımcısı ve Eski Zonguldak Valisi Yavuz Erkmen, anketlerde, düzenledikleri mitinglerde partilerine olan desteğin her geçen gün arttığını belirtti.

Erkmen, AK Parti Hükümetince askı alındığı duyurulan ‘bütünşehir yada büyükşehir’ konusunu da eleştirerek, “Bu vatandaşımıza saygısızlıktır. ‘Bunu şimdi çıkartırsam siz bana oy vermezsiniz. Bu nedenle onu askıya alıyorum. Siz bana oy verin, seçimden sonra ben bunu yaparım’ diyor” dedi.

TÜMEN: BİRAZ İZLEYİN

İYİ Parti Kurucular Kurulu ve Genel İdare Kurulu Üyesi, Eski Devlet Bakanı Aydın Tümen ise partideki gelişmeleri bir süre izlemek gerektiğini ifad ederek, “bir atarlık, ani çıkışlarla hem kendisine hem içinde bulunduğu kuruma zarar verirsiniz. Buna hiç gerek yok. Herkes birbirini sevmek zorunda değil ama kurum içinde birbirinize saygı duymak zorundasınız. Bugün görev almazsınız, yarın alırsınız” diye konuştu.

TAZEGÜL: AYDINLIĞA ULAŞMAYI BİLDİK

Tazegül ise bin yıllık iyi medeniyetin torunları olduğunu, Türkiye’nin geçmişte de zor günlerden geçtiğini hatırlatarak, “Türk Milleti olarak ne kadar dara düşersek düşelim, içimizdeki azim ve vatan sevdası sayesinde karanlık günlerden aydınlık günlere ulaşmayı bildik. Geçmişimizi geride bırakıp önümüzdeki güzel günlere ulaşmak için ben değil biz olmayı başarmalıyız. İYİ Partili demek değişime cesaret edebilmek ve değiştirebilmek demektir” dedi.

İŞTE 'İYİ' YÖNETİMİ

Yapılan seçimlerde Tazegül başkanlığındaki yönetim şu isimlerden oluştu:

Faruk Kesim, Atilla Tarık Semiz, Çiğdem Yıldırım, Kaan Atalay, Ahmet Emre Bayramoğlu, Ahmet Levent Hangül, Evrim Balbaloğlu, Önder Şahna, Şerife Handan Aktimur, Mehmet Likoğlu, Mustafa Mert çaka, Ahmet Erol, Asım Günaydın, Cevdet Öztürk, Erol Aker, Fevzi Yüksel, Hüseyin Uğuş, İsmail Ak, Mahir Akbaba, Muhittin Koç, Münevver Büyükalgan, Ozan Çapar, Muzaffer Güneri, Orhan Karabekiroğlu, Sultan Ceylan, Tunahan Ocak, Havva çiçek, Erdinç Ercan, Cevdet Yorulmaz, İzzet Şahin, Mesut Ustamehmetoğlu, Şükrü Şen.

Kongrede 79 kişiden oluşan üst kurul delegeleri de belirlendi.

İYİ Parti Ereğli İlçe Kongresine, İYİ Parti Zonguldak İl Başkanı Yavuz Bayraktar, Düzce İl Başkanı Ercan Katırcıoğlu, Zonguldak Merkez ilçe ve diğer ilçelerin ilçe başkanları, siyasi parti ve sivil toplum kuruluşu temsilcileri, partililer ve vatandaşlar katıldı.




Bu sayfayı yazdır

19.02.2018 16:25:37

Bu haber 1942 defa okunmuştur

Facebook'ta Paylaş
YORUM EKLE
DEĞERLİ OKURLARIMIZ;
Sitemizde takip ettiğiniz haberlerimize gönderdiğiniz yorumlarınızda; suç teşkil edecek, yasa dışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri içerikli olanlar; basın meslek ahlakı ile topluma saygı dolayısıyla yayınlanmamaktadır. Bu konudaki hassasiyetimize anlayış göstereceğiniz düşüncesiyle, teşekkür ediyoruz. HAKİMİYET
Adınız


(1000 / )

YORUMLAR (0)




Şu anda 20 kişi online
Toplam ziyaret : 76.043.831

Başlangıç Tarihi Bitiş Tarihi

Fikri KAPAN { KÖŞEMDEN }
SEÇİMİ KİM KAZANIR?


Devamını oku »

21.03.2024 16:52:50 tarihinde yazıldı
815 kez okundu

SAFRA KANAL TAŞLARINDA CERRAHİ DIŞI TEDAVİ YÖNTEMİ


Devamını oku »

14.03.2024 09:54:08 tarihinde yazıldı
426 kez okundu


(ESPRİYLE) KAREDEN YANSIYAN

ÇABALARINI GÖRÜYORUM


TUĞBA ARSLAN TAMİRCİ { KALEMİMDEN }
DİDEROT ETKİSİ


Devamını oku »

28.11.2023 12:54:26 tarihinde yazıldı
1444 kez okundu



Bu site en iyi IE5+ tarayıcı ve 1024 x 768 çözünürlükte izlenir.
Tüm Hakları Saklıdır
© 2006 EregliHakimiyet.Com - EregliHakimiyet.Net

Tasarım & Programlama RSNet tarafından yapılmıştır

Ereğli Haberleri