(Hakimiyet Gazetesi'nin resmi internet sitesidir)

“EŞARBINI KOKLUYORUM!”

EREĞLİ

Zonguldak’ın Ereğli İlçesinde 43 yaşındaki Recep Bozkurt, evi terk eden 7 yıllık eşinin geri dönmesi için “Devlet Büyüklerinden” de yardım beklediğini söyledi.

Bozkurt, yaklayık 3 hafta önce evden ayrılan v ebir daha dönmeyen imam nikahlı olduğunu belirttiği eşi Hava Ö’nün çocuklarının hatırına eve dönmesini istedi.

Eşi ile zaman zaman aile içi tartışmalar yaşadıklarını anlatan Bozkurt, şöyle dedi:

“Evi terk eden eşime, telefonu kapalı olduğu için ulaşamıyorum. Kendisi de aramıyor. Nerede olduğunu da bilmiyorum.  Babasını aramış. İstanbul’da olduğunu söylemiş. Ondan sonra babası da haber alamadı. Ara sıra babası beni arıyor, kızını bulmamı istiyor. Oda hastanelere düştü. Tabi ki ekonomik sıkıntılarımız oluyordu. Belki ağzımdan kırıcı bir laf çıkmış olabilir.”

ONU DÜŞÜNMEKTEN ..!

İnşaat işçiliği yaptığını ifade eden Bozkurt, her an eşini düşündüğünü, bu nedenle motosikleti ile trafik kazası yaparak yaralandığını da dile getirerek, şunları söyledi:

“Kafamda sürekli eşimi düşünüyorum, bu nedenle kaza bile geçirdim. Omuzun kırıldığı için 3,5 yaşındaki oğlumu da yeğenime göndermek zorunda kaldım.  Gerçekten çok perişanım. Büyüklerimden ağabeylerimden devlet büyüklerimden destek istiyorum. Bana yardım eli uzatsınlar. Eşimde çocuk gibi akıl vardı. Bir dünya ilaçları var. Ben eşime çocuk gibi bakıyordum.”

Bozkurt, baş örtülerini koklayarak ağladığı sırada eşine hitaben, “Aşkım, Hava… Çocuğumuz yara bere içerisinde, rahatsız. Sürekli senin nerede olduğunu soruyor. Bende cevap veremiyorum. Allah vicdanı varsa beni de affet. Çocuğumuz için ne olursun geri dön. Aşkım, yedi yıllık beraberliğimiz oldu. Benim kusurumu affet. Maddi sıkıntılarımız elbet geçer. Ama her şey para değildir aşkım. Eşarbını kokluyorum. Ne olur geri dön Aşkım” diye yakındı.




Bu sayfayı yazdır

19.02.2018 12:28:38

Bu haber 2162 defa okunmuştur

Facebook'ta Paylaş
YORUM EKLE
DEĞERLİ OKURLARIMIZ;
Sitemizde takip ettiğiniz haberlerimize gönderdiğiniz yorumlarınızda; suç teşkil edecek, yasa dışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri içerikli olanlar; basın meslek ahlakı ile topluma saygı dolayısıyla yayınlanmamaktadır. Bu konudaki hassasiyetimize anlayış göstereceğiniz düşüncesiyle, teşekkür ediyoruz. HAKİMİYET
Adınız


(1000 / )

YORUMLAR (0)




Şu anda 4 kişi online
Toplam ziyaret : 76.103.570

Başlangıç Tarihi Bitiş Tarihi

Fikri KAPAN { KÖŞEMDEN }
YAZIK DEĞİL Mİ MEMLEKETE!!!


Devamını oku »

22.04.2024 09:17:43 tarihinde yazıldı
224 kez okundu

SAFRA KANAL TAŞLARINDA CERRAHİ DIŞI TEDAVİ YÖNTEMİ


Devamını oku »

14.03.2024 09:54:08 tarihinde yazıldı
552 kez okundu


(ESPRİYLE) KAREDEN YANSIYAN

EMİN ELLERDE OLUNCU..!


TUĞBA ARSLAN TAMİRCİ { KALEMİMDEN }
DİDEROT ETKİSİ


Devamını oku »

28.11.2023 12:54:26 tarihinde yazıldı
1472 kez okundu



Bu site en iyi IE5+ tarayıcı ve 1024 x 768 çözünürlükte izlenir.
Tüm Hakları Saklıdır
© 2006 EregliHakimiyet.Com - EregliHakimiyet.Net

Tasarım & Programlama RSNet tarafından yapılmıştır

Ereğli Haberleri