(Hakimiyet Gazetesi'nin resmi internet sitesidir)

"MÜFTÜOĞLU AYNAYA BAKSIN"!

EREĞLİ

Zonguldak’ın Ereğli İlçesinde, İYİ parti İlçe Başkanı Asım Tazegül, 23. Dönem CHP Parti Meclisi Üyesi Buket Müftüoğlu’nun, açıklamasını kınadığını bildirdi.
Tazegül, yazılı açıklamasında, Müftüoğlu’nun Hakimiyet’i ziyaretinde yaptığı açıklamalarda yer verdiği; “ Biz Mustafa Kemal’in Altı Oku ve Kemalizmini doğru yaşatamazsak karşımıza; en altı, Atatürk’ün çok karşı çıktığı ‘Turancı’, ortası ‘Atatürkçü’, üstü ‘Washington soslu’ bir parti çıkar” söylemlerine sert tepki gösterdi.
Müftüoğlu’nun partilerini hedef alan sözlerini ‘hakarete varan absürt’ açıklama olarak değerlendiren Tazegül şunları kaydetti:

KINIYORUM!
“Partimizle ilgili ‘Altı Turancı, ortası Atatürkçü, üstü Amerikan Soslu parti’ diye hakaretlere varan absürt açıklamalarda bulunmuştur. Saygıdeğer Ereğlililer, partimiz Sayın Meral Akşener’in genel başkanlığında kurularak faaliyetlerine başlamıştır. İYİ Parti milletimizden olağanüstü ilgi ve alaka görmektedir. İktidara alternatif olarak halkımız tarafından kabul görmektedir. Bu durum, ülkemizi ve halkımızı sevenlerce alkışlanmaktadır.  Kongre süreçlerimiz devam etmekteyken bu uygunsuz ve alakasız açıklamayı kınıyorum.

CHP’YE PARAŞÜTLE GELDİĞİ AÇIKTIR!
Açıklamayı yapan Buket Müftüoğlu isimli bayan CHP’liyim diye de sıfat kullanarak sanki CHP de böyle düşünüyormuş gibi bir algı da yaratmak istemektedir. Kullandığı dil sosyal demokrasiye yabancı bir dildir.  CHP’ye paraşütle geldiği açıktır. Bu hanımefendiyi CHP’li olarak görmüyor ve açıklamanın CHP’yi de bağladığını düşünmüyoruz.

AYNAYA BAKMASINI ÖNERİRİM
Bu açıklaması, Ereğli politikasında kendisini gündeme taşımak hezeyanından başka bir şey değildir. Amerikan Soslu aranıyorsa açıklamayı yapanın aynaya bakmasını öneririm.
Sayın Genel Başkanımız Meral Akşener liderliğindeki İYİ Parti iktidar adayı bir partidir. Partimiz böyle Ucuz kasaba politikacılarının iç malzeme yapacağı parti değildir.

 ADRESİMİZ BELLİ
Sloganımız, ‘Ereğli İYİ olacak, Zonguldak İYİ olacak, Türkiye İYİ olacak’ şeklindedir. Bu çerçevede, teşkilatlanma çalışmalarımızı tamamladık. Üye kayıtlarımız devam etmektedir. Partimize üye olmak isteyen halkımızı Meydanbaşı Caddesi Keleşler İş Merkezi Kat 5’te bulunan İYİ Parti İlçe Teşkilat binamıza bekliyoruz.
İYİ Parti 1. Olağan Kongremiz, 18 Şubat 2018 Pazar Günü, 13.00’te Keleşler Park Otel’de gerçekleştirilecektir.  Tüm Ereğli Halkını kongremize davet ediyorum.”




Bu sayfayı yazdır

12.02.2018 13:34:53

Bu haber 4545 defa okunmuştur

Facebook'ta Paylaş
YORUM EKLE
DEĞERLİ OKURLARIMIZ;
Sitemizde takip ettiğiniz haberlerimize gönderdiğiniz yorumlarınızda; suç teşkil edecek, yasa dışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri içerikli olanlar; basın meslek ahlakı ile topluma saygı dolayısıyla yayınlanmamaktadır. Bu konudaki hassasiyetimize anlayış göstereceğiniz düşüncesiyle, teşekkür ediyoruz. HAKİMİYET
Adınız


(1000 / )

YORUMLAR (5)
15.02.2018 23:59:03
Sebahattin Durmuşoğlu diyor ki;

Kibar üslup kullanmışsınız başkanım. Oda nasibini alamayanlardan.Dalması bilmeyen ördek .... dalar.
13.02.2018 11:12:41
Yaşlı diyor ki;

Buket hanım günaydııııııııın
12.02.2018 23:03:48
MÜFTÜOĞLU diyor ki;

gibi siyaset yapanların yüzünden CHP bir adım ileri gitmiyor. Şu anda İyi Partiye sataşmasının kime faydası olur,AKP ye onun için ağzına fermuar takması gerekir 2019 doğru giderken. Senin vuracağın parti AKP olmalı,senin İyi Partiyle işin olmamalı. CHP sevdalısı olarak MÜFTÜOĞLU'u şiddetle kınıyorum. Sayın Asım TAZEGÜL Başkan'ada yeni görevinde başarılar diliyorum.
12.02.2018 21:59:56
ASIM CAKIR diyor ki;

SEN KERVANINI YURUT KONUSANLAR KENDINI NIMETTEN SANIYORLAR BASKAN SELAMLAR
12.02.2018 20:38:32
NEJDET YILMAZ YAKUPOGLU diyor ki;

CHP NIN OLMASI GEREKEN NOKTADA OLAMAMASININ SEBEPLERI DAHA IYI ANLASILIYOR. SOLLA SOSYAL DEMOKRASIYLE LERILIKCILIKLE DEVRIMCILIKLE DEMOKRATLIKLA ALAKASIZ UNSURLARI MEYDANA SURDUNMU HATAYI YAPAR VE SONRADA BOYLE SERT BIR DUVARA CARPARAK NAKAVT OLUR. ULKE KONJOKTURUNE BAKILDIGINDA CHP NIN BOYLE BIR DUSUNCESININ OLMADIGI ACIKTIR. IYI PARTIYE BOYLE BAKAN PARTILER BELLIDIR.CHP NIN BOYLE BIR POLITIKASININ OLMADIGINA GORE KIMIN DEGIRMENINE DU TASINIYOR. IYI PARTI VE SN. GEN.BASKANI MERAL AKSENER ULKE GENELINDE VE BOLGEMIZDE VE KAMU VIJDANINDA SOSYAL KABUL GORMEKTEDIR. YEREL POLITIKADA VE PARTI ICI MUCADELEDE BASARILI OLAMIYACAKLARINI ANLAYANLARIN KOSU ALANI IYI PARTI OLMAMALIDIR.






Şu anda 24 kişi online
Toplam ziyaret : 75.746.572

Başlangıç Tarihi Bitiş Tarihi

Fikri KAPAN { KÖŞEMDEN }
SEÇİMİ KİM KAZANIR?


Devamını oku »

21.03.2024 16:52:50 tarihinde yazıldı
405 kez okundu



SAFRA KANAL TAŞLARINDA CERRAHİ DIŞI TEDAVİ YÖNTEMİ


Devamını oku »

14.03.2024 09:54:08 tarihinde yazıldı
183 kez okundu


(ESPRİYLE) KAREDEN YANSIYAN

ÇABALARINI GÖRÜYORUM


TUĞBA ARSLAN TAMİRCİ { KALEMİMDEN }
DİDEROT ETKİSİ


Devamını oku »

28.11.2023 12:54:26 tarihinde yazıldı
1305 kez okundu



Bu site en iyi IE5+ tarayıcı ve 1024 x 768 çözünürlükte izlenir.
Tüm Hakları Saklıdır
© 2006 EregliHakimiyet.Com - EregliHakimiyet.Net

Tasarım & Programlama RSNet tarafından yapılmıştır

Ereğli Haberleri