(Hakimiyet Gazetesi'nin resmi internet sitesidir)

UZUN YILLARDIR İLK KEZ...

EREĞLİ

Zonguldak’ın Ereğli İlçesinde, 20 dernek başkanı ve bazı yöneticileri bir araya geldiler.

Karadeniz Ereğlililer Derneği Başkanı Bilgin Güven, sosyal paylaşım sitesinden yaptığı duyuruda, Ereğli Kaymakamlığı Dernekler Masası Şefi Özge Çakan ve Ereğliler Derneği organizesi ile gerçekleştirilen etkinlik, Çınaraltı mevkisindeki Hicabi’nin Yeri Kafe’de düzenlendiğini belirtti.

Güven, güzel bir etkinlik gerçekleştirdiklerini, bu sayede dernek başkan ve yönetimleriyle tanışarak kaynaşmanın sağlandığını, bu tür toplantılara devam edeceklerini kaydetti.

Kaynaşma amaçlı gerçekleştirilen toplantıda, ilçenin genel konularıyla ve derneklerin sorunlarıyla ilgili görüş alış verişinde bulunuldu.

Toplantıya;  Ereğlililer Derneği, Başkanı Bilgin Güven, Köseler  Mahallesi Kalkındırma  Derneği  Başkanı  Birkan Demirel,  Muharip Gaziler Derneği Başkanı Temel Şahin, Yardım Sevenler Deneği Karadeniz Ereğli Şube Başkanı  ve 75.Yıl Özel Çocuklar Spor Klubü Derneği Başkanı Nagihan Müftüoğlu, Nursen Çümen, Gümeli Yardımlaşma ve Dayanışma Derneği Başkan Songül Koçdemir, Karadeniz Ereğli  Fenerbahçeliler  Derneği Başkan Yardımcısı Halil Uzun, Karadeniz Ereğli  Bayburtlular Derneği Başkanı  Cengiz Yılmaz, Yeniceliler Derneği Başkkanı Şenses Mısırlı, Ak Ocaklar Şube Başkanı Celal Yıldız, Ak Ocaklar Gençlik Kolları Başkanı  Erkan Karabük, Gümüşhaneliler Derneği Başkanı Lokman Öztürk, Karadeniz Ereğli Lisesi Mezunları Derneği  Başkan Yardımcısı  İbrahim Güneri, Zonguldak Ereğli Spor  Kulübü  Derneği Başkanı Uğur Kocaman,  Karadeniz Ereğli Spor Kulübü  Derneği Başkanı  Kaan Kocaman, Kvaradeniz Ereğli Osmanlı Çileğini Yaygınlaştırma ve Üreticileri Koruöma Derneği Başkanı Şanban Çetinkaya, Karadeniz Ereğli Cemaller Köyü kalkındırma ve dayanışma Derneği Başkanı Semih Sezer, Karadeniz Ereğli Özel sporcular Spor Kulübü Dernek Başkanı Yeliz Gürgün, Ereğli Özel Eğitim Mesleki Eğitim Merkezi  Spor Kulübü Derneği  Nazım  Yüksel katıldı.





Bu sayfayı yazdır

9.02.2018 16:05:09

Bu haber 1626 defa okunmuştur

Facebook'ta Paylaş
YORUM EKLE
DEĞERLİ OKURLARIMIZ;
Sitemizde takip ettiğiniz haberlerimize gönderdiğiniz yorumlarınızda; suç teşkil edecek, yasa dışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri içerikli olanlar; basın meslek ahlakı ile topluma saygı dolayısıyla yayınlanmamaktadır. Bu konudaki hassasiyetimize anlayış göstereceğiniz düşüncesiyle, teşekkür ediyoruz. HAKİMİYET
Adınız


(1000 / )

YORUMLAR (1)
11.02.2018 09:25:39
Samet diyor ki;

Ne güzel bi etkinlik




Şu anda 10 kişi online
Toplam ziyaret : 76.032.544

Başlangıç Tarihi Bitiş Tarihi

Fikri KAPAN { KÖŞEMDEN }
SEÇİMİ KİM KAZANIR?


Devamını oku »

21.03.2024 16:52:50 tarihinde yazıldı
811 kez okundu

SAFRA KANAL TAŞLARINDA CERRAHİ DIŞI TEDAVİ YÖNTEMİ


Devamını oku »

14.03.2024 09:54:08 tarihinde yazıldı
423 kez okundu


(ESPRİYLE) KAREDEN YANSIYAN

ÇABALARINI GÖRÜYORUM


TUĞBA ARSLAN TAMİRCİ { KALEMİMDEN }
DİDEROT ETKİSİ


Devamını oku »

28.11.2023 12:54:26 tarihinde yazıldı
1440 kez okundu



Bu site en iyi IE5+ tarayıcı ve 1024 x 768 çözünürlükte izlenir.
Tüm Hakları Saklıdır
© 2006 EregliHakimiyet.Com - EregliHakimiyet.Net

Tasarım & Programlama RSNet tarafından yapılmıştır

Ereğli Haberleri