(Hakimiyet Gazetesi'nin resmi internet sitesidir)

60 ÇOCUK MUTLU OLDU!

EREĞLİ

Zonguldak’ın Ereğli İlçesinde, yerel gazete sahibi Seyhan Dikay, bağışlarla topladığı bot ve montları ihtiyaç sahibi öğrencilerin okullarına teslim ettiğini bildirdi.

S Rota Gazetesi Sahibi Dikay, yaptığı yazılı açıklamada, geçtiğimi z Ocak’ta “Üşüyen minik ayaklarda bir bot, sırtında bir mont ol” sloganıyla başlattığı kampanyada 60 çocuğun ihtiyacını giderecek bot ve mont topladığını belirtti.

Topladığı bot ve montları Kaymakamlık oluru ve İlçe Milli Eğitim Müdürlüğü’nün belirlediği kişi ve koşullarda tespit edilen okul idarelerine teslim ettiğini anlatan Dikay, şunları kaydetti:

“Okula giden çocuklarımızın üşümemesi için bu kampanyayı başlattık. Birilerine faydalı olabilmek, insanların ihtiyaçlarını giderebilmek,  bu dünyada kendimizden başka birçok insanın bulunduğunu görebilmek lazım. 2017-2018 Eğitim, Öğretim dönemi yarı yıl tatili bitiminde de okullarımızdaki ihtiyaç sahibi çocuklarımıza ulaşıp, onların gururlarını incitmeden bu hediyelerimizi Okul Müdürlerine teslim ettik. Bot ve montlar bu sayede 60 çocuğumuza teslim edildi.

İleriki dönemlerde bu tür kampanya ile daha fazla ihtiyaç sahibi öğrenciye ulaşmayı hedefliyoruz.”

"TEŞEKKÜR EDİYORUM"

Dikay, Kampanya süresince destekte bulunanları da unutmadığını dile getirerek, şöyle dedi:

Başta desteklerini esirgemeyen hayırseverlerimize, Ereğli Milli Eğitim Müdürü Numan Korkmaz’a, okulda girdiğimiz andan itibaren bizi sıcak karşılayan Gazi İlköğretim Okul Müdürü Metin Bozkurt, Dikmen İlkokulu Müdürü Mustafa Atalay ve Müdür Yardımcısı Saliha Sakarya’ya, Köseler İbrahim İzmirlioğlu İlkokuluMüdürü Recep Sağır’a, Okul Müdürü Yardımcısı Osman Özatay’a, kampanyamızın daha geniş kitlelere ulaşmasında desteklerini esirgemeyen Haber Hayat Gazetesi İmtiyaz sahibi Doğan Gönüllü’ye, Hakimiyet Gazetesi İmtiyaz Sahibi Fikri Kapan’a, Önder Gazetesi Sorumlu Müdürü ve Anadolu Ajansı Kdz.Ereğli muhabiri Mustafa Kemal Bektaş’a, Ereğli Fm Haber Sorumlusu Şafak Negüzel ile Ereğli Fm Ailesine, okullara ulaşımımda yardımcı olan Ahmet Naim Çıladır,’a teşekkür ediyoruz.”




Bu sayfayı yazdır

8.02.2018 09:55:24

Bu haber 2068 defa okunmuştur

Facebook'ta Paylaş
YORUM EKLE
DEĞERLİ OKURLARIMIZ;
Sitemizde takip ettiğiniz haberlerimize gönderdiğiniz yorumlarınızda; suç teşkil edecek, yasa dışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri içerikli olanlar; basın meslek ahlakı ile topluma saygı dolayısıyla yayınlanmamaktadır. Bu konudaki hassasiyetimize anlayış göstereceğiniz düşüncesiyle, teşekkür ediyoruz. HAKİMİYET
Adınız


(1000 / )

YORUMLAR (0)




Şu anda 13 kişi online
Toplam ziyaret : 76.079.736

Başlangıç Tarihi Bitiş Tarihi

Fikri KAPAN { KÖŞEMDEN }
YAZIK DEĞİL Mİ MEMLEKETE!!!


Devamını oku »

22.04.2024 09:17:43 tarihinde yazıldı
180 kez okundu

SAFRA KANAL TAŞLARINDA CERRAHİ DIŞI TEDAVİ YÖNTEMİ


Devamını oku »

14.03.2024 09:54:08 tarihinde yazıldı
540 kez okundu


(ESPRİYLE) KAREDEN YANSIYAN

EMİN ELLERDE OLUNCU..!


TUĞBA ARSLAN TAMİRCİ { KALEMİMDEN }
DİDEROT ETKİSİ


Devamını oku »

28.11.2023 12:54:26 tarihinde yazıldı
1459 kez okundu



Bu site en iyi IE5+ tarayıcı ve 1024 x 768 çözünürlükte izlenir.
Tüm Hakları Saklıdır
© 2006 EregliHakimiyet.Com - EregliHakimiyet.Net

Tasarım & Programlama RSNet tarafından yapılmıştır

Ereğli Haberleri