(Hakimiyet Gazetesi'nin resmi internet sitesidir)

MECLİS KARAR VERDİ

EREĞLİ

“Yıldızlar, Gençler ve Büyük Kızlar Boks Türkiye Şampiyonası”nda 48 kiloda şampiyon olan Karadeniz Ereğli Belediyesporlu boksör Öznur Özsoy’a, Altın hediye edilmesine karar verildi.
Ereğli Belediye Başkanı Hüseyin Uysal, Atatürk Kültür Merkezi Nikah Salonu’nda gerçekleştirilen Şubat Ayı 1. Oturumu’nda gündem dışı konuşmasında, Özsoyu kutlarken, başarılarının devamı dileğinde belirterek, “İnşallah ileride Avrupa ve Dünya Şampiyonalarında da başarılı olacaktır. Kendisini yetiştiren antrenörünü de tebrik ediyorum. Kızımızın daha büyük başarılara imza attıracağını umuyorum” dedi.
Belediyespor bünyesindeki Genç kızlar Futbol takımının da son derece başarılı sonuçlar elde ettiğini hatırlatan Uysal, konuşmasını şöyle sürdürdü:

ŞAMPİYONA ALTIN
“Karadeniz Ereğlimizde bayan ve Kız futbol takımımızla da gurur duyuyoruz. Bölgesel Amatör Lig’de (BAL) oynayan futbol takımımız da şampiyonluğa adım adım yaklaşıyor. Ku konuda başlattığımız ‘Kampanya 67’ye Ereğli halkı elinden gelen desteği sağlıyor. Bundan son derece memnun olduğumu belirtmek istiyorum. Ve halkımıza şükranlarımı arz ediyorum. Verecekleri katkılardan dolayı da çok teşekkür ediyorum.”
Uysal, daha sonra okutuğu ‘Şampiyon Boksör Özsoy’un Cumhuriyet Altını ile ödüllendirilmesi’ne ilişkin ek gündem maddesi oy birliği ile kabul edildi.

SAHİL DÜZENLEME ÇALIŞMALARI
Ereğli Belediye Başkanı Hüseyin Uysal, geçtiğimiz ay ilçede yaşanan fırtına ve dalgaların etkisiyle tahrip olan sahil bandındaki düzenleme çalışmalarının da hızla devam ettiğini söyledi.
Bu konuda çalışmalara bir gün sonra başladıklarını ve gerekli bildirimleri yaptıklarını hatırlatan Uysal, bugün de DLH yetkililerinin bölgede incelemede bulunacağını kaydetti.
Toplantıda okunan gündem maddeleri görüşülmek üzere ilgili komisyonlar ahavale edildi.
Ereğli belediyesi Şubat Ayı Meclis Toplantısı 2. Oturumu, 8 Şubat’ta aynı yer ve saatte yapılacak.

İLÇE NÜFUSUNUN ARTIŞI
Uysal, Karadeniz Ereğli nüfusunun arttığına dikkat çektiği konuşmasında, “nüfusumuzun üzerine kat kat koyuyoruz. Zonguldak İlinin, ilçeleri arasında nüfusu artan tek ilçeyiz. Bu da, Ereğli’nin bir cazibe merkezi olduğunu gösteriyor” diye konuştu.




Bu sayfayı yazdır

7.02.2018 13:27:11

Bu haber 1531 defa okunmuştur

Facebook'ta Paylaş
YORUM EKLE
DEĞERLİ OKURLARIMIZ;
Sitemizde takip ettiğiniz haberlerimize gönderdiğiniz yorumlarınızda; suç teşkil edecek, yasa dışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri içerikli olanlar; basın meslek ahlakı ile topluma saygı dolayısıyla yayınlanmamaktadır. Bu konudaki hassasiyetimize anlayış göstereceğiniz düşüncesiyle, teşekkür ediyoruz. HAKİMİYET
Adınız


(1000 / )

YORUMLAR (0)




Şu anda 22 kişi online
Toplam ziyaret : 76.083.080

Başlangıç Tarihi Bitiş Tarihi

Fikri KAPAN { KÖŞEMDEN }
YAZIK DEĞİL Mİ MEMLEKETE!!!


Devamını oku »

22.04.2024 09:17:43 tarihinde yazıldı
183 kez okundu

SAFRA KANAL TAŞLARINDA CERRAHİ DIŞI TEDAVİ YÖNTEMİ


Devamını oku »

14.03.2024 09:54:08 tarihinde yazıldı
540 kez okundu


(ESPRİYLE) KAREDEN YANSIYAN

EMİN ELLERDE OLUNCU..!


TUĞBA ARSLAN TAMİRCİ { KALEMİMDEN }
DİDEROT ETKİSİ


Devamını oku »

28.11.2023 12:54:26 tarihinde yazıldı
1459 kez okundu



Bu site en iyi IE5+ tarayıcı ve 1024 x 768 çözünürlükte izlenir.
Tüm Hakları Saklıdır
© 2006 EregliHakimiyet.Com - EregliHakimiyet.Net

Tasarım & Programlama RSNet tarafından yapılmıştır

Ereğli Haberleri