(Hakimiyet Gazetesi'nin resmi internet sitesidir)

TEK TEK DİNLEDİ

EREĞLİ

Zonguldak’ın Ereğli İlçe Kaymakamı Nazım Madenoğlu, çocukların güvenli şekilde eğitim ve öğretimlerini sürdürebilmeler için herkesin üzerine düşen görevleri yerine getirmesi gerektiğini söyledi.

Madenoğlu,  2017-2018 eğitim,öğretim yılının ikinci döneminin başlaması dolayısıyla, Erdemir İlk Okulu’nda hazırlanan programa katıldı.

Okulun 4.F sınıfındaki öğrencilerle sohbet eden Madenoğlu, yarı yıl tatilini nasıl geçirdiğini sorduğu öğrencileri dinledi.

Madenoğlu, seçmek istedikleri meslekleri de öğrendiği öğrencilerden, bilgisayar ile fazla vakit geçirmemelerini, derslerine iyi çalışmalarını, derslerine ilişkin ihtiyaç duyduklarında bilgisayarı kullanmalarını istedi.

ÜZERİNE DÜŞEN GÖREVİNİ YAPSIN

Kaymakam Madenoğlu, okulun konferans salonunda düzenlenen programdaki konuşmasında ise daha çok öğrencilerin güvenliği üzerinde durdu.

Burada öğretmenler, okul aile birliği üyeleri, veliler, servis şoförleri ve servis ablalarıyla görüşen Madenoğlu, “çocukların güvenli bir şekilde öğrenim görmesi için salonda bulunan herkesin üzerine düşen görevi layıkıyla yerine getirmesini gerekiyor. Özellikle uyuşturucu başta olmak üzere diğer zararlı tüm alışkanlıklara karşı azami dikkat edilmeli” dedi.

Erdemir İlk Okulu’ndaki programa, İlçe Milli eğitim Müdürü Numan Korkmaz, İlçe Spor Müdürü Serkan Keleş, şube müdürleri, Okul Müdürü Yaşar Ciğer, öğretmenler, veliler ve öğrenciler katıldı.

2017-2018 eğitim öğretim yılının ikinci dönemi, 8 Haziran’da günü sona erecek.




Bu sayfayı yazdır

5.02.2018 13:48:55

Bu haber 1396 defa okunmuştur

Facebook'ta Paylaş
YORUM EKLE
DEĞERLİ OKURLARIMIZ;
Sitemizde takip ettiğiniz haberlerimize gönderdiğiniz yorumlarınızda; suç teşkil edecek, yasa dışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri içerikli olanlar; basın meslek ahlakı ile topluma saygı dolayısıyla yayınlanmamaktadır. Bu konudaki hassasiyetimize anlayış göstereceğiniz düşüncesiyle, teşekkür ediyoruz. HAKİMİYET
Adınız


(1000 / )

YORUMLAR (0)




Şu anda 21 kişi online
Toplam ziyaret : 76.097.273

Başlangıç Tarihi Bitiş Tarihi

Fikri KAPAN { KÖŞEMDEN }
YAZIK DEĞİL Mİ MEMLEKETE!!!


Devamını oku »

22.04.2024 09:17:43 tarihinde yazıldı
216 kez okundu

SAFRA KANAL TAŞLARINDA CERRAHİ DIŞI TEDAVİ YÖNTEMİ


Devamını oku »

14.03.2024 09:54:08 tarihinde yazıldı
548 kez okundu


(ESPRİYLE) KAREDEN YANSIYAN

EMİN ELLERDE OLUNCU..!


TUĞBA ARSLAN TAMİRCİ { KALEMİMDEN }
DİDEROT ETKİSİ


Devamını oku »

28.11.2023 12:54:26 tarihinde yazıldı
1470 kez okundu



Bu site en iyi IE5+ tarayıcı ve 1024 x 768 çözünürlükte izlenir.
Tüm Hakları Saklıdır
© 2006 EregliHakimiyet.Com - EregliHakimiyet.Net

Tasarım & Programlama RSNet tarafından yapılmıştır

Ereğli Haberleri