(Hakimiyet Gazetesi'nin resmi internet sitesidir)

OKUL SPORLARI ARASINDA...!

GENEL
Türkiye Bilardo Federasyonu Başkanı Ersan Ercan, Bilardo sporunun, “Okul Sporları” bünyesine alındığını bildirdi.
Ercan, sosyal paylaşım sitesinde yaptığı yazılı açıklamada, Gençlik ve Spor Bakanlığı nezdinde 3 yıldır sürdürdükleri çalışmalardan olumlu sonuç aldıklarını belirtti.
Türkiye’den 25-30 yıl önce okuldan kaçarak bilardo oynamaya gidildiğini hatırlatan Başkan Ercan, açıklamasında şunları kaydetti:
Alınan kararın, bilardo sporunun geleceği için atılan çok önemli bir adım olduğunu anlatan Başkan Ercan, şunları kaydetti:

BİLARDODA YENİ SAYFA
“Uygulamanı hayata geçmesiyle birlikte antrenöründen salon sahibine, sporcusundan üreticisine kadar herkesi çok yakından etkileyecek, lisanslı sporcu sayısının artmasından, yeni neslin bilardoyla tanışmasına kadar birçok konuda bizlere avantaj sağlayacaktır. Rekorlar kitabına giren 1500 kişilik şampiyonalarımızda sadece 60 genç bilardocunun yarışması ve bu bağlamda 10-15 sene sonra sporumuzun geleceği düşünüldüğünde, bu konunun önemi bir kez daha anlaşılacaktır.

BİLARDOYA POZİTİF ETKİ
Sonuçlarını hemen değil, birkaç sene içinde hissetmeye başlayacağız belki ama şu andan itibaren bilardo ikliminin pozitif bir şekilde değişeceği aşikardır. Sporumuzun geleceği için atılması gereken en önemli adım atılmıştır.
Bundan böyle sporcu, hakem, salon sahibi, il temsilcisi, antrenör gibi hemen hemen herkese çok büyük görevler düşmektedir. Sporumuza yeni başlayacak adaylar ile ilk buluşma noktası olan salonlarımızın revizyonu ve standardizasyonu, kamuoyundaki algısına yönelik görsellik ve sporcu duruşu, artık hepimizi eskisinden çok daha yakından ilgilendiren konu başlıkları haline gelmiştir.

TEŞEKKÜR EDİYORUZ
Bu konuda bizlere sonsuz destek veren başta Gençlik Spor Bakanımız Sayın Osman Aşkın Bak ve Genel Müdürümüz Sayın Mehmet Baykan olmak üzere tüm Genel Müdür Yardımcılarımıza ve Daire Başkanlarımıza şükranlarımı sunarım. Bunun yanında benimle birlikte uzun bir zamandır çalışan ve bu konuda çok büyük gayretleri olan Eğitim Kurulu Başkanımız Nurettin Karakurt ve Genel Sekreterimiz Ece İmge Yılmaz'a teşekkür ediyorum.
Artık işimiz hem çok daha kolay, hem çok daha uzun. Bu fırsatı hep birlikte en güzel şekilde değerlendireceğimize inanıyorum.
24 yıllık federasyon tarihinin en önemli hamlesi olan Okul Sporları bilardo camiamıza hayırlı olsun.”




Bu sayfayı yazdır

28.01.2018 11:13:29

Bu haber 1706 defa okunmuştur

Facebook'ta Paylaş
YORUM EKLE
DEĞERLİ OKURLARIMIZ;
Sitemizde takip ettiğiniz haberlerimize gönderdiğiniz yorumlarınızda; suç teşkil edecek, yasa dışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri içerikli olanlar; basın meslek ahlakı ile topluma saygı dolayısıyla yayınlanmamaktadır. Bu konudaki hassasiyetimize anlayış göstereceğiniz düşüncesiyle, teşekkür ediyoruz. HAKİMİYET
Adınız


(1000 / )

YORUMLAR (0)




Şu anda 9 kişi online
Toplam ziyaret : 76.103.810

Başlangıç Tarihi Bitiş Tarihi

Fikri KAPAN { KÖŞEMDEN }
YAZIK DEĞİL Mİ MEMLEKETE!!!


Devamını oku »

22.04.2024 09:17:43 tarihinde yazıldı
224 kez okundu

SAFRA KANAL TAŞLARINDA CERRAHİ DIŞI TEDAVİ YÖNTEMİ


Devamını oku »

14.03.2024 09:54:08 tarihinde yazıldı
552 kez okundu


(ESPRİYLE) KAREDEN YANSIYAN

EMİN ELLERDE OLUNCU..!


TUĞBA ARSLAN TAMİRCİ { KALEMİMDEN }
DİDEROT ETKİSİ


Devamını oku »

28.11.2023 12:54:26 tarihinde yazıldı
1472 kez okundu



Bu site en iyi IE5+ tarayıcı ve 1024 x 768 çözünürlükte izlenir.
Tüm Hakları Saklıdır
© 2006 EregliHakimiyet.Com - EregliHakimiyet.Net

Tasarım & Programlama RSNet tarafından yapılmıştır

Ereğli Haberleri