(Hakimiyet Gazetesi'nin resmi internet sitesidir)

KALABALIKTI...

EREĞLİ

Zonguldak’ın Ereğli İlçesinde, CHP İlçe Kadın Kolları tarafından kahvaltı etkinliği düzenlendi.
Erdemir Mühendisler Derneği’nde düzenlenen etkinlikte konuşan CHP Zonguldak Milletvekili Şerafettin Turpcu, ülkenin, Güney sınırlarında, başlatılan askeri harekatın, Kurtuluş Savaşı’ndan buyana tarihinin en önemli harekatlarından birinin yaşandığını söyledi.
Turpcu, gerçekleştirilen harekatın, önceki operasyonlardan çok daha önemli olduğunu belirterek, şöyle dedi:
“Hemen sınırımızda, başta ABD ve Rusya olmak üzere dünyanın en büyük Devletleri mevzilenmiş durumdalar. Bizim, o bölgede sessiz kalmamız söz konusu değildir. Gerçi AKP’nin 15 yıldır o bölgede ABD’nin planlarına isteyerek veya istemeyerek Büyük Ortadoğu Projesine hizmet ettiğini biliyoruz ama bugün, o gün değil. AKP’nin hesabını biz içeride, 2019’da görürüz. Ama orası, Türkiye Cumhuriyeti’nin hesapları içerisindedir. Biz CHP’liler öyle görüyoruz. Oradaki Mehmetçiğin bir tane dahi şehit vermeden dönmesi en büyük temennimizdir.”

“FİİLEN REJİM DEĞİŞTİ!
Konuşmasına, siyasi gelişmelerle devam eden Turpcu, şunları söyledi:
“Biliyorsunuz, 16 Nisan’dan sonra rejim değişti. Aslında 2019’daki başkanlık seçiminden sonra değişecekti ama başımızdakileri görüyorsunuz; ne yasa dinliyorlar, ne Anayasa, fiilen rejimi değiştirmiş durumdalar. O halde, biz de rejim değişikliğine kendimizi adapte ederek 2019’a o şekilde hazırlanmamız lazım. Yani rejimin değiştiği, tek adamın ilan edildiği yerde Cumhurbaşkanlığı seçimini almadan, ne milletvekili seçimleri, ne de belediye seçimlerinin bir hükmü yoktur. O anlamda bütün gücümüzü 2019’daki Cumhurbaşkanlığı seçimlerine odaklamamız lazım. Önce parti içerisindeki birlik ve bütünlüğü lafla değil özünde sağlamamız lazım.”

DEMİRTAŞ: ASKERİMİZİN BURNU DAHİ KANAMADAN…
CHP Zonguldak Milletvekili Ünal Demirtaş da, Afrin’de başlatılan harekata yönelik konuşmasında, şunları kaydetti:
“Terör Türkiye’nin en önemli yakıcı sorunu. Bu sorunun giderilmesi amacıyla sınır ötesi yapılan bu harekat Türkiye için çok önemli. Bizim temel ilkemiz ‘Yurtta Sulh, Cihanda Sulh’tur. Biz, ülkemizde barış ve huzur istediğimiz kadar, dünyada da barış ve huzur isteyen bir partinin evlatlarıyız. Buradan, özellikle sınır ötesi harekata katılan askerlerimizin burunları bile kanamadan geri dönmelerini ve harekatı başarıyla bitirmelerini diliyorum.”
2019’da yapılacak seçimlere de değinen Demirtaş, “Karadeniz Ereğli’deki CHP’lilerin bu dayanışma kahvaltısında olduğu gibi önümüzdeki 2019 sürecinde de birlik beraberlik içerisinde, hem yerelde, hem genelde CHP iktidarını kurmaları için birlikte mücadele edeceklerine olan inancım tamdır” dedi.

OCAKCI; BAŞLANGICI OLSUN
CHP İlçe Başkanı Şerif Sertan Ocakcı, BİRLİK VE BERABERLİK VURGUSU YAPTIĞI KONUŞMASINDA, “hepinizi burada görmek, bu kalabalığı hissetmek, buruda bu heyecanı anlamak çok güzel. Kahvaltımızın, birlik ve beraberliğin bir başlangıcı olsun dedik. Buradan çıkacak sinerjiyle bundan sonra yollara hep beraber gidelim dedik. Bu bir kaynaşma, bu bir birliktelik, bu bir başlangıç olsun, 2019 için buradan ateşi yakalım dedik” diye konuştu.

ERDOĞAN: CHP’Lİ OLMAK ZORDUR
CHP Kadın Kolları Başkanı Zerrin Erdoğan, CHP’de işlerin hiçbir zaman kolay olmadığını dile getirdiği konuşmasını şöyle sürdürdü:
“CHP’li olmak demek, halkı yoksulluktan kurtarmak için, başı dik, sırtı pek bir ülke olmak için mücadele etmek demektir. ‘Siyaset bana ne verecek’ değil, ‘ben topluma ne vereceğim’ demektir. İşte bu azimle kongremizden yetki aldı. Parti olarak işimiz hiçbir zaman kolay olmadı. CHP, kurulduğundan itibaren Cumhuriyet karşıtlarının, halk devrim düşmanlarının, emperyalizmin işbirlikçilerinin hedefi oldu. Zordur CHP’li olmak ve onurdur CHP’li olmak. CHP’li olmak Atatürk’e, Cumhuriyet’e sahip çıkmaktır sahip çıkmaktır. Halkçı, milliyetçi, Devletçi , demokratik olmaktır. CHP demek; işçi demektir, emekçi demektir, madenci demektir.”
CHP Genel Başkan Danışmanı Nuray Çebni, Alaplı Belediye Başkanı Nuri Tekin, Gülüç Belediye Başkanı Gökhan Demirtaş, Gümeli Belediye Başkanı Ahmet Saydam, CHP Alaplı İlçe Başkanı Hüseyin Tosun, CHP 23. Dönem Parti Meclisi Üyesi Buket Müftüoğlu, eski Ereğli Belediye Başkanı Halil Posbıyık, Kore Gazisi Turan İnan le kalabalık partilinin katıldığı etkinlikte, kadınların evlerinde hazırladıkları yiyecekler davetlilere satılarak partiye gelir elde edildi.




Bu sayfayı yazdır

21.01.2018 13:53:07

Bu haber 2010 defa okunmuştur

Facebook'ta Paylaş
YORUM EKLE
DEĞERLİ OKURLARIMIZ;
Sitemizde takip ettiğiniz haberlerimize gönderdiğiniz yorumlarınızda; suç teşkil edecek, yasa dışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri içerikli olanlar; basın meslek ahlakı ile topluma saygı dolayısıyla yayınlanmamaktadır. Bu konudaki hassasiyetimize anlayış göstereceğiniz düşüncesiyle, teşekkür ediyoruz. HAKİMİYET
Adınız


(1000 / )

YORUMLAR (4)
22.01.2018 02:30:51
sedat diyor ki;

chp nin adında halk var ama pek halktan itibar göremiyor.merkez mahalleler olmasa chp köylerde beldelerde sıfır.ilçe başkanının altında son model range cip var, eski belediye başkanı posbıyığın altında bilmem kaç milyarlık bmw araç var eşinde hyundai cip var.artı bir tane ww araba var.kestanecide villa.bunlar bilinenler.chp li meclis üyesi özyağcıların altında en son siyah mercedesvardı..çalışıp almışlardır lafım yok..ama yani eski chp yok sizin anlayacağınız.chp elit kesimi temsil eden parti haline geldi..ama fakirlik konusunda en çok konuşan partide yine chp..uygulamaya gelince yoklar..ayrıca chp li olmak demek şuan gazi ve şehitler için belediyenin tahsis ettiği akm nin yanındaki bina önünde bekleyen garibanlara kameraların önünde giysi bilmem ne dağıtmak onları teşhir etmek değildir..anlayan anladı..şu memleketi senelerce siz yönettiniz ama halkta beklenti yaratamadınız..son seçimi bu yüzden kaybettiniz..gülüç bld başkanı gökhan demirtaşı örnek alın biraz adam tam emekçi
21.01.2018 19:07:30
ihtiyar diyor ki;

Sayın OCAKCI bugün sizin yerinize olsaydım öncelikle bir köyü belirler o köyde ne kadar çocuk varsa onlarla kahvaltı yapmayı eylerdim,daha sonrada çocuklarla bir sinema ya gider yönetim le filim seyrederdim ellerine de TÜRK EDEBİYATININ SEÇKİN ESERLERİNDEN birer kitap hediye ederdim siz ve geri plan da GAZİ MUSTAFA KEMAL ATATÜRK ün kurduğu partiyi bu gün olsun iyi yönetirdi niz,kamuoyuda helal olsun savaşın başlangıcı ve okulların tatil olduğu bu ortamda çocuklara bizler SAVAŞA KARŞIYIZ DESEYDİNİZ iyi puan toplardınız.
21.01.2018 19:05:12
vatandaş diyor ki;

chp demek sadece kendi cikari demek partinizde okadar ihtiyaci olan var biriniz ilgileniyor mu kavaltilara milyar hatcak hosunuza gidiyor burhana bi kere sordunuz mu biseye ihtiyaciniz var mi diye burhan kim diceksiniz icinizden ugrasmayin ben soyliyim salimin oglu cocuklar perisan halde
21.01.2018 14:42:38
chp li diyor ki;

siz yegin icin kendiniz haberlere cikartin chp ataturkcusunuz demi salim abinin cocuklarinin evinde yicek icek biseyleri yok cocuklarin ceplerinde kurus yok siz kavalti yapin haberlere verin bi kere cocuklara hasliniz varmi yokmu diye sordunuz mu elektirikleri kesilecek su olacak bu olacak umrunuzdami salim abi size hakkini helal etcek demi sizde ona oadamin sizde hakki coktur ama sizin hic biseyiniz yoktur o adamda allah bildigi gibi yapsin sizi




Şu anda 10 kişi online
Toplam ziyaret : 76.039.650

Başlangıç Tarihi Bitiş Tarihi

Fikri KAPAN { KÖŞEMDEN }
SEÇİMİ KİM KAZANIR?


Devamını oku »

21.03.2024 16:52:50 tarihinde yazıldı
813 kez okundu

SAFRA KANAL TAŞLARINDA CERRAHİ DIŞI TEDAVİ YÖNTEMİ


Devamını oku »

14.03.2024 09:54:08 tarihinde yazıldı
425 kez okundu


(ESPRİYLE) KAREDEN YANSIYAN

ÇABALARINI GÖRÜYORUM


TUĞBA ARSLAN TAMİRCİ { KALEMİMDEN }
DİDEROT ETKİSİ


Devamını oku »

28.11.2023 12:54:26 tarihinde yazıldı
1442 kez okundu



Bu site en iyi IE5+ tarayıcı ve 1024 x 768 çözünürlükte izlenir.
Tüm Hakları Saklıdır
© 2006 EregliHakimiyet.Com - EregliHakimiyet.Net

Tasarım & Programlama RSNet tarafından yapılmıştır

Ereğli Haberleri