(Hakimiyet Gazetesi'nin resmi internet sitesidir)

PARÇALANMIŞ TÜRKİYE BIRAKMAYACAĞIZ

BURSA

Bursa’da, “Farklıyız, Birlikteyiz, Türkiye’yiz” adı altında girişim başlatıldığı bildirildi.

Grişimden yapılan yazılı açıklamada, oluşumun amacının birlikte ve kardeşçe yaşama iradesini toplumsal bilince dönüştürmek olduğu belirtildi.

Bu konuda muhafazakar, milliyetçi, liberal, sosyal demokrat ve sosyalist görüşe sahip insanların bir araya gelmesinin hedeflendiği anlatılan açıklamada, şunlar kaydedildi:

“Farklılıklarımızı değil birleştiğimiz noktaları esas aldık. Ülkemiz için kaygı duyuyoruz. Çünkü kutuplaştırıcı ve düşmanlaştırıcı siyaset dilinin toplumda gerilime yol açtığının bilincindeyiz. Ama biz, bizim gibi düşünmüyor ya da inanmıyor diye bir kişinin dahi acı çekmesini istemiyoruz. Ve kesin kararlılık içindeyiz. Hangi güç odakları hangi kararları alırlarsa alsınlar birbirimizle çatışmayacağız, çocuklarımıza, torunlarımıza parçalanmış ve birbiriyle kavga eden bir Türkiye bırakmayacağız. Önceliğimiz, birlikte yaşayabileceğimiz bir ülkenin mümkün olduğunu insanlarımıza göstermek ve başlattığımız bu birlikteliği ülke geneline yaymaktır…

Sonuçta biz bir vicdan hareketiyiz. Ne kimsenin yanındayız, ne de kimsenin karşısındayız. Biz yalnızca demokrasiden, barıştan ve hukuktan yanayız. Bir Türkiye hayal ediyoruz, çalışıyoruz ve başarmak istiyoruz.

Türkiye’nin iyi ve güzel insanları..Tüm çabamız sizin içindir. Gerçekçi olun ve hayallerimize destek verin.”

Açıklamada, oluşturulan girişimin, “Twitter: BizZTurkiye_yiz”, “Facebook sayfası: Farklıyız,Birlikteyiz,Biz Türkiye’yiz” sayfalarından takip edilebileceği kaydedildi.




Bu sayfayı yazdır

17.01.2018 16:26:41

Bu haber 1139 defa okunmuştur

Facebook'ta Paylaş
YORUM EKLE
DEĞERLİ OKURLARIMIZ;
Sitemizde takip ettiğiniz haberlerimize gönderdiğiniz yorumlarınızda; suç teşkil edecek, yasa dışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri içerikli olanlar; basın meslek ahlakı ile topluma saygı dolayısıyla yayınlanmamaktadır. Bu konudaki hassasiyetimize anlayış göstereceğiniz düşüncesiyle, teşekkür ediyoruz. HAKİMİYET
Adınız


(1000 / )

YORUMLAR (0)






Şu anda 13 kişi online
Toplam ziyaret : 75.750.949

Başlangıç Tarihi Bitiş Tarihi

Fikri KAPAN { KÖŞEMDEN }
SEÇİMİ KİM KAZANIR?


Devamını oku »

21.03.2024 16:52:50 tarihinde yazıldı
412 kez okundu



SAFRA KANAL TAŞLARINDA CERRAHİ DIŞI TEDAVİ YÖNTEMİ


Devamını oku »

14.03.2024 09:54:08 tarihinde yazıldı
183 kez okundu


(ESPRİYLE) KAREDEN YANSIYAN

ÇABALARINI GÖRÜYORUM


TUĞBA ARSLAN TAMİRCİ { KALEMİMDEN }
DİDEROT ETKİSİ


Devamını oku »

28.11.2023 12:54:26 tarihinde yazıldı
1306 kez okundu



Bu site en iyi IE5+ tarayıcı ve 1024 x 768 çözünürlükte izlenir.
Tüm Hakları Saklıdır
© 2006 EregliHakimiyet.Com - EregliHakimiyet.Net

Tasarım & Programlama RSNet tarafından yapılmıştır

Ereğli Haberleri