(Hakimiyet Gazetesi'nin resmi internet sitesidir)

BU KAPIDAN GİRMELİSİNİZ!

EREĞLİ

Karadeniz Ereğli’de, TOYOTA PLAZA GÖKTEPE, yeni plazasında hizmet vermeye başladı.

TOYOTA PLAZA GÖKTEPE Yönetim Kurulu Başkanı Atalay Göktepe, “hizmet vermeye başladığımız Yeni plazamızda ‘Dijital Konsept’e geçtik” dedi.

Göktepe,TOYOTA PLAZA GÖKTEPE’nin; 600 metrekare showroom, 800 metrekare mekanik servis, 1250 metrekare karoprat/boya, 800 metrekare Xchange by Toyota (ikinci el) olmak üzere 3450 metrekaresi kapalı alan, 2000 metrekaresi açık alan, toplamda 5450 metrekareyi kapsadığını söyledi.

‘Dijital Konsept’ ile hizmet verdikleri yeni plazada müşterilerin birçok istek ve taleplerini kendilerinin düzenleyerek, görebileceklerini anlatan Göktepe, şöyle dedi:

“Showroom’da, müşterilerimize bilgisayar ortamlı yardım ve anlatım imkanı sunuluyor. Bu sayede araç üzerinde birçok seçeneği,belirleyip, uygulayabiliyorlar.

Örneğin; Showroom’a giren müşterimiz, almak istedikleri araç üzerinde bulunmasını arzu ettikleri çeşitli aksesuarları, özel ekran vasıtası ile sanal ortamda kendileri araca yerleştirip görme imkanına sahipler.

Hatta, evlerinde dahi akıllı telefonlar vasıtası ile TOYOTA sitesinde oluşturdukları görseli, showroomdaki ekranımıza yansıtıp, ‘ben bu aracı, bu şekilde istiyorum’ diyebiliyor.

Müşterilerimiz, Toyota Finans ekranından kredi başvurularını sorgulayabilecek. ‘Olmazsa olmazımız’ saydığımız Hibrit’i anlatan sürekli aktif ekran mevcut.”

SON SİSTEM SERVİS HİZMETİ
TOYOTA PLAZA GÖKTEPE
Yönetim Kurulu Başkanı Atalay Göktepe, araç servis bölümünün de tamamen yenilendiğini belirttiği açıklamasında, “Aynı şekilde servis alanımızdaki mekanik ve kaporta/boya bölümlerinde, tüm cihaz ve ekipmanlarımız sektördeki gelişen son teknoloji ile donatıldı. Dolayısıyla servis alanımızda da, komple yenilen sistemlerle müşterilerimize daha kaliteli hizmete başladık” diye konuştu.

X CHANGE BY TOYOTA
TOYOTA
’nın başlattığı ‘Xchange by Toyota’ hizmetinin de aynı şekilde bölgeye yansıttıklarını dile getiren Göktepe, şunları söyledi:
“Bu hizmetimizle de, Toyota’nın ‘Xchange by Toyota’ konsepti ile oluşturduğumuz ikinci el araç satışı yapılacak kapalı alan da, plazamızda oluşturuldu. Bunun için, binamızın ikinci katında 800 metrekare alanda ikinci el otomobiller satışa sunuluyor.
Ereğli-Zonguldak karayolu üzerindeki Ören Mahallesi Hüseyin İbrahim İzmirli Caddesi No:7 adresindeki TOYOTA PLAZA GÖKTEPE’de hizmete sunduğumuz yenilikleri, tüm otomobil severlerin gelerek,görerek yaşamasını bekliyoruz. Aynı zamanda, yeni plazamıza taşınmamıza özel cazip kampanyalardan yararlanmalarını istiyoruz” dedi.




Bu sayfayı yazdır

13.01.2018 10:46:07

Bu haber 3589 defa okunmuştur

Facebook'ta Paylaş
YORUM EKLE
DEĞERLİ OKURLARIMIZ;
Sitemizde takip ettiğiniz haberlerimize gönderdiğiniz yorumlarınızda; suç teşkil edecek, yasa dışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri içerikli olanlar; basın meslek ahlakı ile topluma saygı dolayısıyla yayınlanmamaktadır. Bu konudaki hassasiyetimize anlayış göstereceğiniz düşüncesiyle, teşekkür ediyoruz. HAKİMİYET
Adınız


(1000 / )

YORUMLAR (0)




Şu anda 6 kişi online
Toplam ziyaret : 76.105.589

Başlangıç Tarihi Bitiş Tarihi

Fikri KAPAN { KÖŞEMDEN }
YAZIK DEĞİL Mİ MEMLEKETE!!!


Devamını oku »

22.04.2024 09:17:43 tarihinde yazıldı
226 kez okundu

SAFRA KANAL TAŞLARINDA CERRAHİ DIŞI TEDAVİ YÖNTEMİ


Devamını oku »

14.03.2024 09:54:08 tarihinde yazıldı
553 kez okundu


(ESPRİYLE) KAREDEN YANSIYAN

EMİN ELLERDE OLUNCU..!


TUĞBA ARSLAN TAMİRCİ { KALEMİMDEN }
DİDEROT ETKİSİ


Devamını oku »

28.11.2023 12:54:26 tarihinde yazıldı
1472 kez okundu



Bu site en iyi IE5+ tarayıcı ve 1024 x 768 çözünürlükte izlenir.
Tüm Hakları Saklıdır
© 2006 EregliHakimiyet.Com - EregliHakimiyet.Net

Tasarım & Programlama RSNet tarafından yapılmıştır

Ereğli Haberleri