(Hakimiyet Gazetesi'nin resmi internet sitesidir)

KAPI KAPI GEZİYOR

EREĞLİ

Zonguldak’ın Ereğli İlçesinde, Şoförler ve Otomobilciler Esnaf Odası Başkanılğına aday Murat Akyüz’un, Çilek Özel Halk Otobüsleri Kooperatifi’ni ziyaret ettiği bildirildi.

Akyüz, yaptığı yazılı açıklamada, ekip arkadaşları ile birlikte gerçekleştirdiği ziyarette, geçmişte başkanlığını da yaptığı kooperatifte yıllardır hizmet verdiğini belirtti.

Kooperatif ile oluşan bağını koparmanın mümkün olmadığına değinen Akyüz, şunları kaydetti:

“Uzun süredir şoför esnafı arkadaşlarımızı hizmet verdikleri bölgelerde ziyaret ediyoruz. İnanın her bölgenin kendine göre sorunları var ve bu sorunlar almış başını gidiyor. Bu sorunlar, bugün ortaya çıkan sorunlar değil, yıllardır süregelen sorunlar. Güzergâh, plaka, korsan taşımacılık ve ihale ile alınan işlerin yanı sıra Şoförler Odası’nın çekici ve vinç hizmetlerinden talep ettiği yüksek rakamlar gibi belli başlı sorunlar gittiğimiz her yerde önümüze konuluyor. Mevcut yönetimin bundan sonra da bu sorunlara eğileceğini düşünmüyoruz. Şoför esnafı olarak bizlerin sorunlarına eğilmedikleri, çalışma koşullarımızı iyileştirecek herhangi bir çalışma yapmadıkları da bir gerçektir. Her gün Oda’da oturmakla olmaz. Artık Odamıza genç beyinlerin gelmesini ve Odamızın daha aktif olmasını istiyoruz. Biz, daha iyisini yapacağımıza inandığımız için yola çıktık. Allah nasip ederse, sizlerin desteğiyle seçimi aldığımız takdirde, genç beyinlerin Şoförler Odası’nda hayata geçireceği projeleri kısa zamanda göreceksiniz.

Çilek Özel Halk Otobüsleri Kooperatifi Başkanı Çetin Çimen de ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getirerek, Akyüz’ün kooperatif başkanlığı döneminde güzel çalışmalar yaptıklarını hatırlatarak, seçilmesi halinde Oda’da da başarı olacağına inandıklarını ifade etti.




Bu sayfayı yazdır

11.01.2018 09:22:38

Bu haber 1417 defa okunmuştur

Facebook'ta Paylaş
YORUM EKLE
DEĞERLİ OKURLARIMIZ;
Sitemizde takip ettiğiniz haberlerimize gönderdiğiniz yorumlarınızda; suç teşkil edecek, yasa dışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri içerikli olanlar; basın meslek ahlakı ile topluma saygı dolayısıyla yayınlanmamaktadır. Bu konudaki hassasiyetimize anlayış göstereceğiniz düşüncesiyle, teşekkür ediyoruz. HAKİMİYET
Adınız


(1000 / )

YORUMLAR (0)




Şu anda 5 kişi online
Toplam ziyaret : 76.024.640

Başlangıç Tarihi Bitiş Tarihi

Fikri KAPAN { KÖŞEMDEN }
SEÇİMİ KİM KAZANIR?


Devamını oku »

21.03.2024 16:52:50 tarihinde yazıldı
807 kez okundu

SAFRA KANAL TAŞLARINDA CERRAHİ DIŞI TEDAVİ YÖNTEMİ


Devamını oku »

14.03.2024 09:54:08 tarihinde yazıldı
416 kez okundu


(ESPRİYLE) KAREDEN YANSIYAN

ÇABALARINI GÖRÜYORUM


TUĞBA ARSLAN TAMİRCİ { KALEMİMDEN }
DİDEROT ETKİSİ


Devamını oku »

28.11.2023 12:54:26 tarihinde yazıldı
1435 kez okundu



Bu site en iyi IE5+ tarayıcı ve 1024 x 768 çözünürlükte izlenir.
Tüm Hakları Saklıdır
© 2006 EregliHakimiyet.Com - EregliHakimiyet.Net

Tasarım & Programlama RSNet tarafından yapılmıştır

Ereğli Haberleri