(Hakimiyet Gazetesi'nin resmi internet sitesidir)

ERDEMİR'DEN...

EREĞLİ

Zonguldak’ın Ereğli İlçesinde kurulu, Ereğli Demir ve Çelik Fabrikaları AŞ. (Erdemir) Genel Müdürü Sedat Orhan, Ereğli Ticaret ve Sanayi Odası’na (TSO) taziye ve kutlama ziyaretinde bulundu.

Orhan, ziyarette yaptığı konuşmada, Merhum TSO Onursal Başkanı Yaşar Tetiker’in, kendine özel kişiliği ve karakteriyle unutulmayacak isimler arasında anılacağını söyledi.

Erdemir’in de TSO üyesi olduğunu hatırlatan Orhan, TSO Başkanlık görevine seçilen Sertan Yalçın’ı kutlayarak, şöyle dedi:

“Hepimizin başı sağ olsun. Yaptığı hizmetlerden dolayı kendisine müteşekkiriz. Her zaman Ereğli’de güzel işler yapabilmek adına da bizimle işbirliği içinde oldu. Ereğli’de nasıl iş imkanlarını geliştirebiliriz konusunda toplantılarımız oldu. Bu konuda iyi de mesafe kat ettik. Nakliyecilerle ilgili de önemli katkıları oldu. Ayrıca belediye ile olan ilişkilerde de her zaman bizimle beraber bir hakem vazifesi görerek çalıştı. Yani kendisini her zaman iyi dileklerle anacağız.”

BU BİR BAYRAK YARIŞI

Bayrak yarışı devam ediyor. TSO’nun faaliyetleri sürecek başka çare yok. Ereğli’nin ticari hayatı ve sanayi hayatının gelişmesi için ne gerekiyorsa tabi ki yapılacak. Bu konuda Erdemir’e de düşecek görevlerde biz ona hazırız. Rifat (Hisarcıklıoğlu) Bey de Ereğli’ye çok büyük destek veriyor. İnanıyorum ki sizinle de birlikte daha da güzel noktalara erişecektir. Hayırlı işler diliyoruz.”

YALÇIN: DİYALOGLAR DEVAM EDECEK

TSO Başkanı Yalçın da, Orhan’ın ziyaretinden memnunluk duyduğunu ifaderek, şunları söyledi:

 “Yaşar Başkanın vefatı tabi bizleri de çok derinden etkiledi ve üzdü. 4 sene boyunca siz de kendisi ile birlikte çalıştınız, birlikte Ereğli için yapılması gereken ortak paydada buluşabileceğimiz projelerde ortak hareket ettiniz. Sizlerin bu konudaki desteklerinizi biliyoruz, özellikle de nakliye konusunda olsun. Oda sizlerle satış ve satın alma konularında da birçok toplantılar gerçekleştirdik. Bu konularda üyelerimiz tarafından da olumlu sonuçlar alındığını takip ediyoruz. Biz Yaşar Başkan ile başlatılan bu ikili diyalogların, bizim dönemimizde de devam edeceğine inanıyorum. Erdemir bizim Odamızın en büyük üyesi. Bizim her bir üyemiz için ne kadar çaba gösteriyorsak Erdemir’in herhangi bir sorununda da biz de her konuda yanlarında olacağımızı söylemek istiyorum.”

Biz, Erdemir’in yapmış olduğu ihaleleri kendi üyelerimize internet sayfamız üzerinden duyurusunu yapacağız. Üyelerimiz bugüne kadar birçok ihaleye kendilerinin ulaşamadığı konusunda serzenişleri oluyordu odamıza. Bu konuda da Oda üyelerimize gösterdiğiniz destekten dolayı teşekkür ederiz. İnşallah bu ihaleler konusunda da bölgemize biraz daha pozitif ayrımcılık tanıma yönünde bir farklılık yaratabilirsen bölge ekonomisine de bir katkı sağlamış oluruz.”

Erdemir Genel Müdürü Sedat Orhan’ın, Erdemir Genel Müdür Yardımcıları Aylin Velioğlu Çelik, Aydın Duman ve Satın Alma Direktörü Berk Onay ile birlikte gerçekleştirdiği ziyarette, Ereğli TSO Başkan Yardımcıları Abdulkadir Çınar ve Mehmet Çivici ile Yönetim Kurulu Üyeleri Mehmet Alim, Aylin Coşun, Sibel Demirçin ve Hasan Yavuz da hazır bulundular.




Bu sayfayı yazdır

10.01.2018 16:22:37

Bu haber 2031 defa okunmuştur

Facebook'ta Paylaş
YORUM EKLE
DEĞERLİ OKURLARIMIZ;
Sitemizde takip ettiğiniz haberlerimize gönderdiğiniz yorumlarınızda; suç teşkil edecek, yasa dışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri içerikli olanlar; basın meslek ahlakı ile topluma saygı dolayısıyla yayınlanmamaktadır. Bu konudaki hassasiyetimize anlayış göstereceğiniz düşüncesiyle, teşekkür ediyoruz. HAKİMİYET
Adınız


(1000 / )

YORUMLAR (0)




Şu anda 12 kişi online
Toplam ziyaret : 76.046.393

Başlangıç Tarihi Bitiş Tarihi

Fikri KAPAN { KÖŞEMDEN }
SEÇİMİ KİM KAZANIR?


Devamını oku »

21.03.2024 16:52:50 tarihinde yazıldı
816 kez okundu

SAFRA KANAL TAŞLARINDA CERRAHİ DIŞI TEDAVİ YÖNTEMİ


Devamını oku »

14.03.2024 09:54:08 tarihinde yazıldı
426 kez okundu


(ESPRİYLE) KAREDEN YANSIYAN

ÇABALARINI GÖRÜYORUM


TUĞBA ARSLAN TAMİRCİ { KALEMİMDEN }
DİDEROT ETKİSİ


Devamını oku »

28.11.2023 12:54:26 tarihinde yazıldı
1445 kez okundu



Bu site en iyi IE5+ tarayıcı ve 1024 x 768 çözünürlükte izlenir.
Tüm Hakları Saklıdır
© 2006 EregliHakimiyet.Com - EregliHakimiyet.Net

Tasarım & Programlama RSNet tarafından yapılmıştır

Ereğli Haberleri