(Hakimiyet Gazetesi'nin resmi internet sitesidir)

EREĞLİ SAHİP ÇIKIYOR!

EREĞLİ

Zonguldak’ın Ereğli İlçesinde, görevinden istifa ettiği ileri sürülen İlçe Emniyet Müdürü, Ereğli ve Alaplı İlçelerinden Sorumlu İl Emniyet Müdür Yardımcısı Fahri Küçük’ün, istifasını geri alması isteniyor.

İlçedeki, Fenerbahçe, Beşiktaş ve Galatasaray Taraftar Derneklerinin başkanları ve Karadeniz Ereğlililer Derneği, yaptıkları açıklamalarla Küçük’ün, ilçede ve bölgede başarılı çalışmalara imza attığını belirttiler.

Fenerbahçe Spor Kulübü Ereğli Şube Başkanı ve Ereğli Fenerbahçeli Taraftarlar Derneği Başkanı Serdar Özbek, Beşiktaş Taraftarlar Derneği Başkanı Tarkan Adik ve Galatasaray Taraftarlar Derneği Başkanı Cevdet Öztürk yaptıkları ortak açıklamada, Küçük’ün istifasından büyük üzüntü duydukarını belirterek, şunları kaydettiler:

"Görev yaptığı süre içerisinde gerek uyuşturucu, gerek asayiş gibi konularda önemli başarılara imza atan, kentin güvenlik sisteminin kurulmasında emeği geçen, her şeyden önemlisi ilçede bireylerin huzur içerisinde yaşamalarına katkı sağlayan İlçe Emniyet Müdürü Fahri Küçük'ün vedasını derin bir üzüntü ile öğrendik. Her zaman taraftarlar ile iç içe olan sorunlarını dinleyen, yol gösteren Müdür Küçük, ilçemizde yaptığı hizmetlerle asla unutulmayacaktır. Aslında biz müdürümü göndermek istemiyoruz, kendisinden son derece memnunuz. Bu ilçe kendisine hizmet edeni asla unutmaz ve her zaman yanında olur"

EREĞLİLİLER; BİR DAHA DÜŞÜNSÜN!

Diğer yandan, Karadeniz Ereğlililer Derneği Yönetiminin de, İl Emniyet Müdür Yardımcısı Küçük’ün, başarılı çalışmalara imza attığına vurgu yapılan açıklamasında, “veda ediyor olmasından büyük üzüntü duyduk. Müdürümüzün göreve devam etmesini, aldığı kararı bir kez daha gözden geçirmesini bekliyoruz” denildi.




Bu sayfayı yazdır

7.01.2018 19:58:31

Bu haber 1679 defa okunmuştur

Facebook'ta Paylaş
YORUM EKLE
DEĞERLİ OKURLARIMIZ;
Sitemizde takip ettiğiniz haberlerimize gönderdiğiniz yorumlarınızda; suç teşkil edecek, yasa dışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri içerikli olanlar; basın meslek ahlakı ile topluma saygı dolayısıyla yayınlanmamaktadır. Bu konudaki hassasiyetimize anlayış göstereceğiniz düşüncesiyle, teşekkür ediyoruz. HAKİMİYET
Adınız


(1000 / )

YORUMLAR (0)






Şu anda 2 kişi online
Toplam ziyaret : 75.744.974

Başlangıç Tarihi Bitiş Tarihi

Fikri KAPAN { KÖŞEMDEN }
SEÇİMİ KİM KAZANIR?


Devamını oku »

21.03.2024 16:52:50 tarihinde yazıldı
405 kez okundu



SAFRA KANAL TAŞLARINDA CERRAHİ DIŞI TEDAVİ YÖNTEMİ


Devamını oku »

14.03.2024 09:54:08 tarihinde yazıldı
183 kez okundu


(ESPRİYLE) KAREDEN YANSIYAN

ÇABALARINI GÖRÜYORUM


TUĞBA ARSLAN TAMİRCİ { KALEMİMDEN }
DİDEROT ETKİSİ


Devamını oku »

28.11.2023 12:54:26 tarihinde yazıldı
1305 kez okundu



Bu site en iyi IE5+ tarayıcı ve 1024 x 768 çözünürlükte izlenir.
Tüm Hakları Saklıdır
© 2006 EregliHakimiyet.Com - EregliHakimiyet.Net

Tasarım & Programlama RSNet tarafından yapılmıştır

Ereğli Haberleri