(Hakimiyet Gazetesi'nin resmi internet sitesidir)

MESAJLAR NETTİ...

ZONGULDAK

Zonguldak Valisi Ahmet Çınar, milletvekilleri, GMİS, Türk Metal Şubesi tarafından yeni yıl mesajları yayınlandı.
Vali Çınar, mesajında şunları kaydetti:
“Saygıdeğer halkımızın yeni yılını en içten duygularımla kutlar, 2018 yılının Ülkemize, milletimize, ilimize hayırlar getirmesini diler, Sağlıklı, huzurlu, mutlu nice uzun yıllar temenni eder, Saygılar sunarım.”

ÇATUROĞLU’NUN MESAJI
AK Parti Zonguldak Milletvekili Faruk Çaturoğlu’nun mesajı şu şekilde:
“2017'yi bitirip 2018 senesine girmeye hazırlandığımız bugün, yeni yılınızı en kalbi duygularımla tebrik ediyorum. Yeni yılın ülkemiz, milletimiz ve tüm insanlık için hayırlara vesile olmasını Rabbimden niyaz ediyorum.
Önceki yılı, PKK terör eylemleri ile 15 Temmuz darbe girişimi gibi tarihimizin en büyük ihanetlerinden birinin gölgesinde tamamlamıştık. Bu yılı da benzer mücadelelerle dolu bir şekilde geçirdik. FETÖ ve PKK başta olmak üzere terör örgütleriyle mücadele konusunda çok önemli adımları attığımız 2017 yılında, özellikle ekonomi alanında ciddi saldırılarla karşı karşıya kaldık. Hamdolsun, milletimizin feraseti, hükümetimizin dirayetiyle tüm bu saldırıları akamete uğrattık. Her alanda ülkemizi güçlendirerek, devlet-millet tam bir dayanışma içerisinde karşımıza çıkabilecek yeni sıkıntılara hazırlıklı olmak için gece-gündüz çalışmayı sürdüreceğiz. 16 Nisan'da hayata geçirdiğimiz yönetim reformunu aynı zamanda, Türk Milleti'nin 15 Temmuz'da gösterdiği fedakârlığa siyaset kurumunun bir teşekkürü olarak da görüyoruz.
AK Parti olarak ülkesine ve devletine canı pahasına sahip çıkan bu millete, daha güçlü, daha müreffeh, daha güvenli bir Türkiye bırakmak en büyük sorumluluğumuzdur. Önümüzdeki yıl, gerek içerde, gerekse dışarda yine çok önemli gelişmelerin bizi beklediğini biliyoruz. Her alanda ülkemizi güçlendirerek, milletimizle tam bir dayanışma içerisinde karşımıza çıkabilecek yeni sıkıntılara hazırlıklı olmak için gece-gündüz çalışmayı sürdüreceğiz.
Bu cennet vatan uğrunda gözlerini kırpmadan hayatlarını ortaya koyan tüm şehitlerimize Allah'tan rahmet, gazilerimize sağlık ve afiyet diliyorum. 2018 yılının milletimiz ve tüm insanlık için hayırlara vesile olmasını rabbimden niyaz ediyorum. Yeni yılda, acıların, zulümlerin, adaletsizliklerin son bulduğu; huzurun, mutluluğun, refahın hâkim olduğu yeni bir dünyada buluşmak dileğiyle, Zonguldaklı hemşehrilerimi saygı ve muhabbetle selamlıyorum.”

TURPCU’NUN MESAJI
CHP Zonguldak Milletvekili Şerafettin Turpcu, mesajında, 2017’de yaşananlardan bahsederek, şöyle dedi:
“Tablo karanlık görünse de ülkemizin geleceğine dair asla umutsuz ve karamsar değiliz. Türkiye Cumhuriyeti’nin temel değerleri ve Büyük Önder Mustafa Kemal Atatürk’ün ilke ve hedefleri, barışın, adaletin ve özgürlüğün yaşandığı güzel günlere ulaşmamızın anahtarıdır.
2018 yılının aydınlığın, çoğulcu ve katılımcı demokrasinin, adaletin, barışın, hukukun üstünlüğünün, laiklik ilkesinin ve kuvvetler ayrılığının gerçek anlamını buluğdu, işsizliğin, yoksulluğun son buluğdu, herkesiniş, aş sahibi olduğu, tüm sıkıntıların geride kaldığı bir yıl olması temennisiyle, Zonguldak’a, ülkemiz ve vatandaşlarımıza huzur ve mutluluk getirmesini ve güzel yarınların başlangıcı olmasını diliyorum.”

DEMİRTAŞ’IN MESAJI
CHP Zonguldak Milletvekili Ünal Demirtaş da mesajında şu görüşlere yer verdi:
“2017 yılı Türkiye açısından kritik ve zor bir yıldı. Dış politikadaki öngörüsüz ve günlük siyasi söylemlerin ülkemize ve vatandaşlarımıza olumsuz pek çok yansıması oldu. Günden güne daralan ekonomi, yükselen enflasyon, artan işsizlik, bitmek bilmeyen OHAL süreci ve OHAL ile ilgisi olmayan düzenlemeler Türkiye'yi, 2017 yılı boyunca daralan bir çembere hapsetti.Kişisel hak ve özgürlükleri yok eden pek çok uygulama nedeniyle vatandaşlarımız çok büyük mağduriyetler yaşadı. 2017 yılının en önemli ve tarihsel olarak da anımsanmasına neden olacak olaylarından birisi elbetteki,hain darbe girişimi sonrasında, kişisel siyasi hırslar uğruna parlamenter rejime vurulan darbedir. Parlamenter rejim, siyasal hırslara kurban edilmiştir. Şaibeli bir referandum sonucunda, tüm kurum ve kuruluşların hizaya çekildiği bir dönem başlamıştır. Yargıya güven sıfırlanmış, adaletin tecellisi hukuk kurallarına değil tek bir kişinin verdiği talimatlara bağlanmıştır. Tüm bu yaşananlar maalesef toplumda huzursuzluğu ve kutuplaşmayı beraberinde getirmiştir.
Bu nedenle toplumsal olarak huzur ve barış en çok özlediğimiz değerler olmuştur.
Başlangıçlar umudu, umutlar da geleceği simgeler.
2018 yılının umutlarımızın filizlenip yeşerdiği, toplumsal olarak huzur ve barış içinde yaşayacağımız, sağlıklı ve mutlu bir yıl olmasını diler, Zonguldaklı hemşehrilerimin ve tüm vatandaşlarımızın yeni yılını kutlarım.”

GMİS’İN MESAJI
Genel Maden İşçileri Sendikası (GMİS) Yönetim Kurulu’nun mesajı şu şekilde:
“Sıkıntılı ve zor geçen bir yılı geride bırakıyoruz. Yeni yılın umutlarımızın gerçekleştiği bir yıl olması en büyük dileğimiz.
2017 yılını; enerji kaynaklarını paylaşmayı amaçlayan güç çatışmalarıyla, bölgemizdeki birçok ülkenin içine sürüklendiği savaş ve terörle, ekonomik kriz tehditleriyle tamamlıyoruz.
Özellikle Ortadoğu’daki çatışmalardan, terör ve şiddetten, açlıktan, yoksulluktan insanlığın kurtulması; barış ve hoşgörünün egemen olduğu, temel insan hak ve özgürlüklerinin sağlandığı bir dünya ortak özlemimizdir.
Bölge olarak 2017 yılı mücadele dolu bir yıl oldu.
Yaşananlardan dersler çıkararak, yeni umutlarla geleceğe bakmamız gerekiyor.
Genel Maden İşçileri Sendikası olarak Türkiye Taşkömürü Kurumu'na (TTK) ve Maden Tetkik Arama Kurumu’na (MTA) işçi alınması amacıyla sürdürdüğümüz çalışmaların 2018 yılında olumlu sonuçlanabilmesi için aralıksız çalışmaya devam ediyoruz.
Genel Maden İşçileri Sendikası, 2018 yılında da, bir yandan kamu ve özel sektördeki Maden işçilerinin, MTA işçilerinin ve kurumlarımızın geleceklerine daha da güvenle bakabilmeleri için çalışmalarını sürdürecek, öte yandan Zonguldak, bölgemiz ve ülkemiz halkının ve emekçilerinin hak ve çıkarlarının korunması, ekonomik ve sosyal refahları için verdiği mücadeleye devam edecektir.
Bu duygu ve düşüncelerle, TTK’da ve özel sektörde çalışan maden işçilerinin, MTA işçilerinin, emekçilerin ve tüm halkımızın Yeni Yılını kutluyor, barışın, huzurun ve hoşgörünün egemen olduğu bir Türkiye’de, savaşsız bir dünyada yaşamak umuduyla, 2018 yılının huzur, sağlık, mutluluk ve barış getirmesini diliyoruz”.

TÜRK METAL’İN MESAJI
Türk Metal Sendikası Karadeniz Ereğli Şube Başkanı Metin Ercan da mesajında, “2018 yılının üyelerimize, emek dünyasına, tüm insanlığa; sağlık, huzur, barış ve mutluluk getirmesini dileriz” dedi.




Bu sayfayı yazdır

1.01.2018 13:11:50

Bu haber 1049 defa okunmuştur

Facebook'ta Paylaş
YORUM EKLE
DEĞERLİ OKURLARIMIZ;
Sitemizde takip ettiğiniz haberlerimize gönderdiğiniz yorumlarınızda; suç teşkil edecek, yasa dışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri içerikli olanlar; basın meslek ahlakı ile topluma saygı dolayısıyla yayınlanmamaktadır. Bu konudaki hassasiyetimize anlayış göstereceğiniz düşüncesiyle, teşekkür ediyoruz. HAKİMİYET
Adınız


(1000 / )

YORUMLAR (0)




Şu anda 14 kişi online
Toplam ziyaret : 76.044.936

Başlangıç Tarihi Bitiş Tarihi

Fikri KAPAN { KÖŞEMDEN }
SEÇİMİ KİM KAZANIR?


Devamını oku »

21.03.2024 16:52:50 tarihinde yazıldı
815 kez okundu

SAFRA KANAL TAŞLARINDA CERRAHİ DIŞI TEDAVİ YÖNTEMİ


Devamını oku »

14.03.2024 09:54:08 tarihinde yazıldı
426 kez okundu


(ESPRİYLE) KAREDEN YANSIYAN

ÇABALARINI GÖRÜYORUM


TUĞBA ARSLAN TAMİRCİ { KALEMİMDEN }
DİDEROT ETKİSİ


Devamını oku »

28.11.2023 12:54:26 tarihinde yazıldı
1444 kez okundu



Bu site en iyi IE5+ tarayıcı ve 1024 x 768 çözünürlükte izlenir.
Tüm Hakları Saklıdır
© 2006 EregliHakimiyet.Com - EregliHakimiyet.Net

Tasarım & Programlama RSNet tarafından yapılmıştır

Ereğli Haberleri