(Hakimiyet Gazetesi'nin resmi internet sitesidir)

“YERİN ALTI BİTTİ”

EREĞLİ
Zonguldak’ın Ereğli İlçesinde, AK Parti İlçe İstişare Kurulu toplantısı yapıldığı bildirildi.
Partiden yapılan yazılı açıklamaya göre, Parti binasındaki toplantıda konuşan Ereğli Belediye Başkanı Hüseyin Uysal, ilçedeki trafik sorununun, Kent Meydanı projesi kapsamındaki otoparkın hayata geçmesiyle azalacağını belirtti.

BAŞKAN UYSAL ANLATTI
İlçede alt yapı çalışmalarına önem verdiklerini anlatan Uysal, şunları kaydetti:
“En büyük sorunumuz trafik, bu konuda da gerekli adımları atıyoruz. Terminal şehir dışına taşındığında, kent meydanı da yapıldığı zaman trafikte kısmen bir düzelme olacaktır. Önümüzdeki yıllarda da yeni otoparklar veya trafik düzenlemeleri yaparak trafiği rahatlatmamız lazım
Ereğli, 50 yıllık altyapısını bitirdi. Yaprak sallansa elektrik kesiliyor diye şikayetler alıyorduk. Artık elektrik kesintileri olmuyor. Göreve geldiğimizde doğalgaz yetmeyecek düzeydeydi, şu an yeter halde. Kısacası artık yerin altında kazılacak yer kalmadı. Elektrik, doğalgaz ve su yerin altında. Aslında bu çalışmaları görmemek mümkün değil. Göreve geldiğimizde, köy vasfından mahalle olmuş mahallelerin doğalgazları yoktu. Şu an doğalgaz verilmeyen iki mahallemiz var. Biri Kıyıcak, diğeri de Göktepe’nin karayoluna yakın kısmı. Yılbaşından önce Devlet Su İşleri ile protokol yapıp, memba kalitesinde suyumuzu içmeye başlayacağız. Kısacası yerin altı bitti, en büyük yaptığımız hizmet yerin altınaydı. 50 yıl altyapı ihtiyacımız yok.”

ÇAKIR; HİÇ BİR ŞEY ESKİSİ GİBİ OLMAYACAK
Uysal, partililere, Kent Meydanı’na yapmayı düşündüğü cami ve Millet Parkı ile Cumhuriyet Parkı hakkında da detaylı bilgiler verdi.
AK Parti İlçe Başkanı Fatih Çakır da, göreve seçilmesinin 5. Yılını doldurduğunu hatırlattığı konuşmasını şöyle sürdürdü:
“Ereğli’mize, hükümetimizin ve belediyemizin hizmetleri hepsi bir kanaldan yürüyor. Vatandaşlarımız ne kadar memnun oluyorlarsa, seçimde de AK Parti’den yana o kadar pozitif oy kullanıyorlar. 30 Kasım itibariyle Atatürk Ortaokulumuzun güçlendirme ihalesini yaptık. Turizm ve Otelcilik ile ilgili bir yer değişikliği oldu. Mesleki Eğitim Merkezi, Kız İmam Hatip Lisesi ve Orhan Oğuz Ortaokulu’nu ikinci dönem açacağız. Bu sayede tekli öğretim yapan okullarımızın sayısı artacak. Şu an 8 okulumuz çiftli öğretim yapıyor, inşallah 2019 gibi tamamen tekli öğretime geçmiş olacağız. Çarşı merkezinde Postane inşaatımızı Temmuz ayı gibi vatandaşlarımızın hizmetine açmayı planlıyoruz.
AK Parti, normal bir siyasi parti olmanın yanında gerçekten bir dava hareketidir. Bunu Kudüs meselesinde gördük. Güçlü devletlerin hepsi Sayın Cumhurbaşkanımızdan yana, haklıdan yana, adaletten yana tavır koymuştur. Dünyada artık hiçbir şey eskisi gibi olmayacaktır. Daralmalar ve sıkıştırmalar yaşayacağız, zaman zaman ekonomik savaşlar yaşıyoruz, bundan sonra da uluslararası politik savaşlarla mücadeleyi de yaşayacağız. O yüzden bizim daha fazla çalışmamız lazım, bugünden gece-gündüz demeden çalışmak durumundayız.
2019 yılında hem yerel, hem de Cumhurbaşkanlığı ile beraber genel seçimler olacak. O yüzden Ereğli güçlü olursa Zonguldak güçlü olur, Zonguldak güçlü olursa Türkiye güçlü olur, Türkiye güçlü olursa tüm mazlum milletler ve İslam coğrafyası güçlü olur.”

BAŞOL; İLÇE OLACAK KONUMDAYIZ
Ereğli’ye bağlı Ormanlı Beldesi Belediye Başkanı Bayram Başol ise beldelerinin ilçe konumuna geldiğini savunarak, “nüfusumuz 14 bine ulaşan beldemizde hemen hemen tüm kamu kurumları var, bir tek Kaymakamlığımız yok” diye konuştu.
Partinin ilçe yöneticileri, kadın ve Gençlik kolları, il genel ve bazı belediye meclis üyelerinin katıldığı İlçe İstişare toplantısında görüş alış verişinde bulunuldu.




Bu sayfayı yazdır

24.12.2017 10:38:30

Bu haber 1528 defa okunmuştur

Facebook'ta Paylaş
YORUM EKLE
DEĞERLİ OKURLARIMIZ;
Sitemizde takip ettiğiniz haberlerimize gönderdiğiniz yorumlarınızda; suç teşkil edecek, yasa dışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri içerikli olanlar; basın meslek ahlakı ile topluma saygı dolayısıyla yayınlanmamaktadır. Bu konudaki hassasiyetimize anlayış göstereceğiniz düşüncesiyle, teşekkür ediyoruz. HAKİMİYET
Adınız


(1000 / )

YORUMLAR (1)
24.12.2017 11:48:45
Çolaklaraltından diyor ki;

Birşeyi doğru anlatın hamzafakılı merkeze doğalgaz verdiniz ama çolaklaraltı sok akpınar sok karabacak sok ta doğalgaz yok buralarda vergi çöp su parası veriyor buralarda niye yok yazıklar olsun sizin başkanlığınıza




Şu anda 10 kişi online
Toplam ziyaret : 76.109.606

Başlangıç Tarihi Bitiş Tarihi

Fikri KAPAN { KÖŞEMDEN }
YAZIK DEĞİL Mİ MEMLEKETE!!!


Devamını oku »

22.04.2024 09:17:43 tarihinde yazıldı
229 kez okundu

SAFRA KANAL TAŞLARINDA CERRAHİ DIŞI TEDAVİ YÖNTEMİ


Devamını oku »

14.03.2024 09:54:08 tarihinde yazıldı
555 kez okundu


(ESPRİYLE) KAREDEN YANSIYAN

EMİN ELLERDE OLUNCU..!


TUĞBA ARSLAN TAMİRCİ { KALEMİMDEN }
DİDEROT ETKİSİ


Devamını oku »

28.11.2023 12:54:26 tarihinde yazıldı
1473 kez okundu



Bu site en iyi IE5+ tarayıcı ve 1024 x 768 çözünürlükte izlenir.
Tüm Hakları Saklıdır
© 2006 EregliHakimiyet.Com - EregliHakimiyet.Net

Tasarım & Programlama RSNet tarafından yapılmıştır

Ereğli Haberleri