(Hakimiyet Gazetesi'nin resmi internet sitesidir)

SIRA KOZLU'DA...

KİLİMLİ

Zonguldak7ın Kilimli İlçesinde, İYİ Parti İlçe Başkanlığına atama yapıldığı bildirildi.

İYİ Parti Zonguldak İl Başkanı Ragıp Bayraktar, yazılı açıklamasında, Meral Akşener liderliğinde kurulan partilerinin Zonguldak genelindeki ilçelerde başkanlık atamalarının tamamlanma aşamasına geldiğini belirtti.

Partilerinin Zonguldak Merkeze ilçe, Alaplı, Çaycuma, Devrek, Ereğli ve Gökçebey ilçelerindeki atamalarının ardından, Kilimli’de de Alim Emre Demiroğlu’nun ilçe başkanlığına atandığını anlatan Bayraktar, şunları kaydetti:

“İYİ Parti olarak; gençlerimizi ve kadınlarımızı da siyasetin içine katarak daha geniş bir yelpazede siyaset yapmaya özen göstermekteyiz.  İYİ Parti olarak biz Zonguldak siyasetinde ezber bozmaya devam ediyoruz. Kararlıyız, inanıyoruz ve oluşturmakta olduğumuz, pırıl pırıl yürekleri vatan sevdası ile dolu genç ekibimizle başaracağız. Zonguldak siyasetini İYİ Parti şekillendirecektir.

Hemşehrilerimizle ve toplumun tüm kesimleri ile sürekli temas halindeyiz. İl merkezi ve ilçelerimizde daha ilçe binalarımızı tutmamış olmamıza karşın özellikle gençler ve hanımlardan inanılmaz derecede destek görmekteyiz. Gençlerin ve kadınların İYİ Parti’nin örgütlenme çalışmalarına gösterdiği ilgi ve alaka gün geçtikçe daha da artıyor.”

Açıklamada, Kilimli İlçe Başkanlığına atanan Demiroğlu’nun da, göreve atanmasından büyük mutluluk duyduğunu, Kilimli’de İYİ Parti’yi birinci duruma getirmek için çalışmalar yapacaklarını ifade ettiği kaydedildi.




Bu sayfayı yazdır

22.12.2017 12:24:27

Bu haber 1037 defa okunmuştur

Facebook'ta Paylaş
YORUM EKLE
DEĞERLİ OKURLARIMIZ;
Sitemizde takip ettiğiniz haberlerimize gönderdiğiniz yorumlarınızda; suç teşkil edecek, yasa dışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri içerikli olanlar; basın meslek ahlakı ile topluma saygı dolayısıyla yayınlanmamaktadır. Bu konudaki hassasiyetimize anlayış göstereceğiniz düşüncesiyle, teşekkür ediyoruz. HAKİMİYET
Adınız


(1000 / )

YORUMLAR (0)






Şu anda 10 kişi online
Toplam ziyaret : 75.739.911

Başlangıç Tarihi Bitiş Tarihi

Fikri KAPAN { KÖŞEMDEN }
SEÇİMİ KİM KAZANIR?


Devamını oku »

21.03.2024 16:52:50 tarihinde yazıldı
397 kez okundu



SAFRA KANAL TAŞLARINDA CERRAHİ DIŞI TEDAVİ YÖNTEMİ


Devamını oku »

14.03.2024 09:54:08 tarihinde yazıldı
180 kez okundu


(ESPRİYLE) KAREDEN YANSIYAN

ÇABALARINI GÖRÜYORUM


TUĞBA ARSLAN TAMİRCİ { KALEMİMDEN }
DİDEROT ETKİSİ


Devamını oku »

28.11.2023 12:54:26 tarihinde yazıldı
1304 kez okundu



Bu site en iyi IE5+ tarayıcı ve 1024 x 768 çözünürlükte izlenir.
Tüm Hakları Saklıdır
© 2006 EregliHakimiyet.Com - EregliHakimiyet.Net

Tasarım & Programlama RSNet tarafından yapılmıştır

Ereğli Haberleri