(Hakimiyet Gazetesi'nin resmi internet sitesidir)

BU GRUP ÇOK GÜÇLÜ!

İZMİR

İzmir’de başlayan “3 Bant Bilardo Türkiye 1. Ligi’ne Yükselme” Grup maçlarında Zonguldakspor ekibi karşılaştıkları ilk rakipleri Rize temsilcisi S.S.Y.İ. Her Yaşta Spor Kulübü ile berabere kaldılar.

İzmir’deki Rabit Bilardo Salonu’nda 14 Aralık’ta, 13 takımın katılımıyla başlayan başlayan yükselme grup maçlarına Zonguldakspor; Ali Kefeli, Serdar Berber, Savaş Kaşka ve Çağdaş Birden dörtlüsü ile başladı.

Takım antrenörlüğünü, aynı zamanda Milli Takım antrenörlerinden Deniz Yücesan’ın yaptığı Zonguldak ekibinin rakipleri, dün oynadıkları karşılaşmalarda berabere kaldılar.

Oldukça zorlu grupta mücadele eden Zonguldak ekibi de bugün sabah seansında oynadıkları karşılaşmalarda aldıkları 2 galibiyet, 2 yenilgi ile berabere kaldılar.

Zonguldaklı bilardocular, üçlü grubun ikinci maçlarını ise saat 17.30’da güçlü takım oluşturan Göztepe Spor Kulübü ile oynayacaklar.

Zonguldak Spor’un,  Göztepe’yi yenmesi durumunda gruptan çıkması kesinleşecek. Beraberlik halinde ise takımların avarajlarına bakılacak. Gruptan 2 takım, bir üst tura yükselecek.

ÇAYCUMA EKİBİ YENİLDİ!

Bu arada, yükselme liginde mücadele eden Çaycuma İlçesinden katılan İstasyon Gemiciler Spor Kulübü ekibi de ilk karşılaşmalarını oynadılar.

Ahmet Karaca, Yavuz davran, Selçuk Kutman ve Berat Demiral’den oluşan ekip, gruplarında oynadıkları ilk maçlarını kaybettiler.

Çaycuma ekibi haber yayına hazırladığı saatlerde, grubundaki diğer takım sporcuları ile maçlarına devam ediyorlardı.

Yükselme grubu maçları 17 Aralık'ta tamamlanacak.




Bu sayfayı yazdır

15.12.2017 11:58:08

Bu haber 1928 defa okunmuştur

Facebook'ta Paylaş
YORUM EKLE
DEĞERLİ OKURLARIMIZ;
Sitemizde takip ettiğiniz haberlerimize gönderdiğiniz yorumlarınızda; suç teşkil edecek, yasa dışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri içerikli olanlar; basın meslek ahlakı ile topluma saygı dolayısıyla yayınlanmamaktadır. Bu konudaki hassasiyetimize anlayış göstereceğiniz düşüncesiyle, teşekkür ediyoruz. HAKİMİYET
Adınız


(1000 / )

YORUMLAR (0)






Şu anda 5 kişi online
Toplam ziyaret : 75.752.220

Başlangıç Tarihi Bitiş Tarihi

Fikri KAPAN { KÖŞEMDEN }
SEÇİMİ KİM KAZANIR?


Devamını oku »

21.03.2024 16:52:50 tarihinde yazıldı
414 kez okundu



SAFRA KANAL TAŞLARINDA CERRAHİ DIŞI TEDAVİ YÖNTEMİ


Devamını oku »

14.03.2024 09:54:08 tarihinde yazıldı
183 kez okundu


(ESPRİYLE) KAREDEN YANSIYAN

ÇABALARINI GÖRÜYORUM


TUĞBA ARSLAN TAMİRCİ { KALEMİMDEN }
DİDEROT ETKİSİ


Devamını oku »

28.11.2023 12:54:26 tarihinde yazıldı
1306 kez okundu



Bu site en iyi IE5+ tarayıcı ve 1024 x 768 çözünürlükte izlenir.
Tüm Hakları Saklıdır
© 2006 EregliHakimiyet.Com - EregliHakimiyet.Net

Tasarım & Programlama RSNet tarafından yapılmıştır

Ereğli Haberleri