(Hakimiyet Gazetesi'nin resmi internet sitesidir)

DEVAMI GÜLÜÇ’TE…

EREĞLİ

Zonguldak’ın Ereğli İlçesi Kaymakamı Nazım Madenoğlu, ‘Halkla Buluşma ve Güvenlik Toplantıları”na Gülüç Beldesinde devam etti.

Madenoğlu, Gülüç Belediyesi Düğün Salonu’nda, Gülüç Belediye Başkanı Gökhan Demirtaş’ın da katıldığı toplantıda yaptığı konuşmada,  bürokratlara, vatahndaşın sorununun ertelenmemesi, çözüm noktasında çaba harcamaları gerektiğini söyledi.

Vatandaşların sağlıklı ve huzurlu şekilde yaşamlarını sürdürmeleri için çalıştıklarını belirten Madendoğlu, şunları kaydetti:

“Sorunları zaman içerisinde çözme azmi ve gayreti içindeyiz. Biz halkımıza hizmet etmenin her zaman hizmet etmenin heyecanını düşünüyoruz. Vatandaşlarımız bu hizmetlerden yararlanınca, mutlu olunca hepimiz mutlu oluyoruz. Ben ve arkadaşlarım hizmet etmek isteği ve arzusundalar. Sorunları en kısa zamanda çözmenin mücadelesini ortaya koyacağız."

Gülüç Belediye Başkanı Demirtaş da, beldede yaptıkları çalışmalardan bahsederken, toplantıyı düzenlemesi nedeniyle Kaymakam Madenoğlu’na teşekkür etti.

Aralarında İlçe Emniyet Müdürü Fahri Küçük, İlçe Milli Eğitim Müdürü Numan Korkmaz, Kaymakamlık Sosyal Yardımlaşma Vakfı Müdürü Abdullah Hasçelik ile birlikte Kaymakamlık daire müdürlerinin hazır bulunduğu toplantıda vatandaşların soru ve sorunları dinlendi. İlgimi birim amiri yanıt verdi.




Bu sayfayı yazdır

12.12.2017 21:06:39

Bu haber 1627 defa okunmuştur

Facebook'ta Paylaş
YORUM EKLE
DEĞERLİ OKURLARIMIZ;
Sitemizde takip ettiğiniz haberlerimize gönderdiğiniz yorumlarınızda; suç teşkil edecek, yasa dışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri içerikli olanlar; basın meslek ahlakı ile topluma saygı dolayısıyla yayınlanmamaktadır. Bu konudaki hassasiyetimize anlayış göstereceğiniz düşüncesiyle, teşekkür ediyoruz. HAKİMİYET
Adınız


(1000 / )

YORUMLAR (0)




Şu anda 21 kişi online
Toplam ziyaret : 76.106.110

Başlangıç Tarihi Bitiş Tarihi

Fikri KAPAN { KÖŞEMDEN }
YAZIK DEĞİL Mİ MEMLEKETE!!!


Devamını oku »

22.04.2024 09:17:43 tarihinde yazıldı
226 kez okundu

SAFRA KANAL TAŞLARINDA CERRAHİ DIŞI TEDAVİ YÖNTEMİ


Devamını oku »

14.03.2024 09:54:08 tarihinde yazıldı
553 kez okundu


(ESPRİYLE) KAREDEN YANSIYAN

EMİN ELLERDE OLUNCU..!


TUĞBA ARSLAN TAMİRCİ { KALEMİMDEN }
DİDEROT ETKİSİ


Devamını oku »

28.11.2023 12:54:26 tarihinde yazıldı
1472 kez okundu



Bu site en iyi IE5+ tarayıcı ve 1024 x 768 çözünürlükte izlenir.
Tüm Hakları Saklıdır
© 2006 EregliHakimiyet.Com - EregliHakimiyet.Net

Tasarım & Programlama RSNet tarafından yapılmıştır

Ereğli Haberleri