(Hakimiyet Gazetesi'nin resmi internet sitesidir)

CUMHURBAŞKANI VE BAŞBAKAN'IN...

EREĞLİ

Zonguldak’ın Ereğli İlçesi Belediye Başkanı Hüseyin Uysal, “Kudüs konusundaki Cumhurbaşkanımız, başbakanımız ve hükümetin hassasiyetine katılıyoruz” dedi.

Uysal, Atatürk Kültür Merkezi Nikah Salonu’nda yapılan Aralık Ayı Meclis Toplantısı 2. Oturumundaki gündem dışı konuşmasında,  geçtiğimiz yıllarda düzenlenen şenlik etkinliklerinde Oturarak Voleybol Filistin Milli Takım’ın Ereğli’de ağırladıklarını hatırlattı.

Kudüs’ün, İslam coğrafyasının önemine değinen Uysal, şunları kaydetti:

“İslam Coğrafyası için son derece önemli olan Kudüs konusundaki Cumhurbaşkanımız, başbakanımız ve hükümetin hassasiyetine katılıyoruz. İslam Coğrafyasındaki birliktelik açısından Kudüs çok büyük bir öneme sahip.”

GENÇ KIZLARA CUMHURİYET ALTINI
Meclis’te gündeme gelen maddeler arasında yer alan 2016-2017 sezonu Genç Kızlar Türkiye Şampiyonu olan Karadeniz Ereğli Belediyespor Genç Kız Futbol Takımının futbolcu ve teknik heyetinin toplam 18 tam Cumhuriyet Altını ile ödüllendirilmesi AK Parti ve CHP’li Meclis üyelerinin oy birliği ile kabul edildi. Ereğli ekibinin oynadığı 9 karşılaşmada attığı 65 gole karşılık kalesinde sadece 2 gol gördüğünü hatırlatarak, elde edilen başarıda emeği geçenleri bir kez daha kutladı.

Aralık Ayı Meclisi 3. Oturumu yarın (8 Aralık) aynı yer ve saatte yapılacak.

KERMES VE CUM AYARDIMLARI
Öte yandan, Ereğli Belediye Başkanı Hüseyin Uysal’ı ziyaret eden Ereğli Ümmet Platformu ve İHH temsilcileri, düzenledikleri kermes ve Cuma günleri yardımlarını, Belediye Başkanı Hüseyin Uysal ile paylaşarak, verilen desteğe teşekkür edildi. Temsilciler, yanlarında getirdikleri ve üzerinde Arakan için toplandığı belirtilen 64 bin 460 lira 85 kuruş yazılı temsili pankartla, Uysal ile birlikte hatıra fotoğrafı çektirdiler.




Bu sayfayı yazdır

7.12.2017 19:19:02

Bu haber 1277 defa okunmuştur

Facebook'ta Paylaş
YORUM EKLE
DEĞERLİ OKURLARIMIZ;
Sitemizde takip ettiğiniz haberlerimize gönderdiğiniz yorumlarınızda; suç teşkil edecek, yasa dışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri içerikli olanlar; basın meslek ahlakı ile topluma saygı dolayısıyla yayınlanmamaktadır. Bu konudaki hassasiyetimize anlayış göstereceğiniz düşüncesiyle, teşekkür ediyoruz. HAKİMİYET
Adınız


(1000 / )

YORUMLAR (0)






Şu anda 5 kişi online
Toplam ziyaret : 75.751.883

Başlangıç Tarihi Bitiş Tarihi

Fikri KAPAN { KÖŞEMDEN }
SEÇİMİ KİM KAZANIR?


Devamını oku »

21.03.2024 16:52:50 tarihinde yazıldı
413 kez okundu



SAFRA KANAL TAŞLARINDA CERRAHİ DIŞI TEDAVİ YÖNTEMİ


Devamını oku »

14.03.2024 09:54:08 tarihinde yazıldı
183 kez okundu


(ESPRİYLE) KAREDEN YANSIYAN

ÇABALARINI GÖRÜYORUM


TUĞBA ARSLAN TAMİRCİ { KALEMİMDEN }
DİDEROT ETKİSİ


Devamını oku »

28.11.2023 12:54:26 tarihinde yazıldı
1306 kez okundu



Bu site en iyi IE5+ tarayıcı ve 1024 x 768 çözünürlükte izlenir.
Tüm Hakları Saklıdır
© 2006 EregliHakimiyet.Com - EregliHakimiyet.Net

Tasarım & Programlama RSNet tarafından yapılmıştır

Ereğli Haberleri