(Hakimiyet Gazetesi'nin resmi internet sitesidir)

KAR KALKINCA DEVAM...

EREĞLİ

Zonguldak’ın Ereğli İlçesinde, AK Parti İlçe Başkanı Fatih Çakır, Ereğli-Devrek yolundaki çalışmalar kar yağışının başlamasına kadar süreceğini, karın yerden kalkmasıyla tekrar başlayacağını bildirdi.

Partiden yapılan yazılı açıklamaya göre Çakır, güzergahtaki çalışmaları incelemesi sırasında yaptığı açıklamada, , yüksek kapasiteli çalışmanın, olumsuz hava koşulları nedeniyle yarı kapasitede devam ettiğini belirtti.

Yolun Çaylıoğlu Köyüne kadarki kısmında alt yapı çalışmalarının tamamlandığını gözlemlediklerini anlatan Çakır, şunları kaydetti:

“Yol çalışmalarında çok büyük bir ilerleme olduğunu ve bölge bölge çalışmaların devam ettiğini gördük. 2018 yılına kadar biteceğini söylediğimiz Ereğli-Devrek yolunda hiçbir sapma olmayacak. Ancak kar yağdığı zaman bir daralma olabilir.

Tabi ki, bizim için önemli olan bölge halkımızın duygu ve düşünceleridir, yol arkadaşlarımız olan bölge halkımızın seçtiği Muhtarlarımızdır. Biz bu konuda gördüğümüz eksiklikleri, vatandaşlarımıza daha kaliteli hizmet sunma adına Muhtarlarımızla birlikte değerlendiririz. Asıl olan vatandaşa hizmet etmektir.”

Çakır’ın incelemelerinde, Ormanlı Belediye Başkanı Bayram Başol, bazı AK partili belde başkanları; partinin yönetim kurulu üyeleri ile bölgedeki bazı muhtarlar da hazır bulundu.




Bu sayfayı yazdır

20.11.2017 12:28:01

Bu haber 2697 defa okunmuştur

Facebook'ta Paylaş
YORUM EKLE
DEĞERLİ OKURLARIMIZ;
Sitemizde takip ettiğiniz haberlerimize gönderdiğiniz yorumlarınızda; suç teşkil edecek, yasa dışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri içerikli olanlar; basın meslek ahlakı ile topluma saygı dolayısıyla yayınlanmamaktadır. Bu konudaki hassasiyetimize anlayış göstereceğiniz düşüncesiyle, teşekkür ediyoruz. HAKİMİYET
Adınız


(1000 / )

YORUMLAR (1)
20.11.2017 19:21:13
avci diyor ki;

eregli devlet hastanesi köprülü kavsagında calışmalar niye baslamıyor.Fatih Beyın temmuz ayında yapmış oldugu acıklamaya göre acil kamulastırma kararı alınmış ve çalışmalara kısa sürede baslanacagını söylemişti ama hiç bir calıma yok ve gündeme getilmiyor.




Şu anda 24 kişi online
Toplam ziyaret : 76.037.108

Başlangıç Tarihi Bitiş Tarihi

Fikri KAPAN { KÖŞEMDEN }
SEÇİMİ KİM KAZANIR?


Devamını oku »

21.03.2024 16:52:50 tarihinde yazıldı
812 kez okundu

SAFRA KANAL TAŞLARINDA CERRAHİ DIŞI TEDAVİ YÖNTEMİ


Devamını oku »

14.03.2024 09:54:08 tarihinde yazıldı
424 kez okundu


(ESPRİYLE) KAREDEN YANSIYAN

ÇABALARINI GÖRÜYORUM


TUĞBA ARSLAN TAMİRCİ { KALEMİMDEN }
DİDEROT ETKİSİ


Devamını oku »

28.11.2023 12:54:26 tarihinde yazıldı
1442 kez okundu



Bu site en iyi IE5+ tarayıcı ve 1024 x 768 çözünürlükte izlenir.
Tüm Hakları Saklıdır
© 2006 EregliHakimiyet.Com - EregliHakimiyet.Net

Tasarım & Programlama RSNet tarafından yapılmıştır

Ereğli Haberleri