(Hakimiyet Gazetesi'nin resmi internet sitesidir)

Neş’e Erberk Anaokulu açıldı

 

Zonguldak’ın Ereğli ilçesinde Neş’e Erberk Anaokulu açılışı gerçekleştirildi.

1984 Avrupa Güzeli Neşe Erbek ismini taşıyan okullardan 39’uncusunun açılışında saygı duruşunda bulunuldu, İstiklal Marşı söylendi. Özel Neş’e Erberk Anaokulu şubesi kurucusu Dilara Bozkuş Uzun, Uzun Mehmet Mahallesi’ndeki okulda yaptığı konuşmada,  anaokulu açmayı düşündüğü andan itibaren kararla hareket ettiğini söyledi. Neşe Erberk ile tanıştığı gün okulların işleyişi hakkında bilgiler aldığını, öğrencilerin bahçelerde ders görmesi ve İngilizce eğitim sistemin oluşundan ‘anne’ olarak etkilendiğini belirterek şöyle dedi:
Her sınıfta ayrı ders!
“Devam eden süreçte, büyük özveriler ile okulumuzu tamamladık. Okulumuz, toplamda 1200 metre kare alana sahiptir. Batı Karadeniz’in en büyük anaokulunu Ereğli’mize kaşandırmış olmanın ayrıca mutluluğunu yaşıyoruz. Sınıflardan bahçeye açılan kapılarıyla doğa ile iç içedirler. Çocuklarımız, rotasyon sistemi ile eğitim görmektedirler. Sanat, bahçe, anadili, fen ve doğa, hareket ve koordinasyon, müzik, İngilizce sınıflarımız da, çocuklar her derste değişik sınıflara girerek yaşayarak öğrenmeleri planlanıyor.

Bahçe de bir sınıf!
‘Uygun olmayan hava yoktur, uygun olmayan kıyafet vardır’ sloganı ile bahçemizde aynı zamanda bir sınıftır. Çocuklarımız her sabah güne yoga ve kahvaltı ile başlayarak şarkılarla geçiş sistemi ile her derslerini ayrı sınıflarda yapacaklardır.  Cumartesi günleri ise anneli oyun gurubumuz mevcuttur. Her anne ve baba, kendi çocuğu için en iyisini ister. Biz ise her çocuk için en iyi ve en güzelini yaptık, yapıyoruz, yapacağız.”

Teşekkür ettiler
Ereğli Kaymakamı Nazım Madenoğlu ve Ereğli Belediye Başkanı Hüseyin Uysal da, konuşmalarında, anaokulunu ilçeye kazandıran Dilara Bozkuş Uzun’e teşekkür ettiler. Öte yandan, Neşe Erberk’i temsilen ilçeye gelen kurum yetkilisi Tansel Tekin ise yapılan çalışmadan memnun kaldığını belirterek aileye teşekkür etti.
Madenoğlu, Uysal, İlçe Milli Eğitim Müdürü Numan Korkmaz, AK Parti Ereğli İlçe Başkanı Fatih Çakır, Bozkuş ve öğrencilerin birlikte kestikleri açılış kurdelesinin ardından, okul gezildi. Açılışa siyaset, iş ve eğitim camiasından çok sayıda tanınmış sima katıldı.




Bu sayfayı yazdır

17.11.2017 17:39:07

Bu haber 2298 defa okunmuştur

Facebook'ta Paylaş
YORUM EKLE
DEĞERLİ OKURLARIMIZ;
Sitemizde takip ettiğiniz haberlerimize gönderdiğiniz yorumlarınızda; suç teşkil edecek, yasa dışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri içerikli olanlar; basın meslek ahlakı ile topluma saygı dolayısıyla yayınlanmamaktadır. Bu konudaki hassasiyetimize anlayış göstereceğiniz düşüncesiyle, teşekkür ediyoruz. HAKİMİYET
Adınız


(1000 / )

YORUMLAR (0)




Şu anda 20 kişi online
Toplam ziyaret : 76.105.187

Başlangıç Tarihi Bitiş Tarihi

Fikri KAPAN { KÖŞEMDEN }
YAZIK DEĞİL Mİ MEMLEKETE!!!


Devamını oku »

22.04.2024 09:17:43 tarihinde yazıldı
225 kez okundu

SAFRA KANAL TAŞLARINDA CERRAHİ DIŞI TEDAVİ YÖNTEMİ


Devamını oku »

14.03.2024 09:54:08 tarihinde yazıldı
553 kez okundu


(ESPRİYLE) KAREDEN YANSIYAN

EMİN ELLERDE OLUNCU..!


TUĞBA ARSLAN TAMİRCİ { KALEMİMDEN }
DİDEROT ETKİSİ


Devamını oku »

28.11.2023 12:54:26 tarihinde yazıldı
1472 kez okundu



Bu site en iyi IE5+ tarayıcı ve 1024 x 768 çözünürlükte izlenir.
Tüm Hakları Saklıdır
© 2006 EregliHakimiyet.Com - EregliHakimiyet.Net

Tasarım & Programlama RSNet tarafından yapılmıştır

Ereğli Haberleri