(Hakimiyet Gazetesi'nin resmi internet sitesidir)

TAM BİR SESSİZLİK ANIYDI!

EREĞLİ

Zonguldak’ın Ereğli İlçesindeki, Alaplı Bahçeşehir Karadeniz Ereğli Kampüsü’nde, “29 Ekim Cumhuriyet Bayramı” etkinlikleri düzenlendi.

Kampüsün Tarık Akan Konferans Salonu’nda gerçekleştirilen etkinlikte saygı duruşunda bulunulup, İstiklal Marşı okundu.

Kolej Müdürü Eda Ülkü’nün, günün anlam ve önemini belirttiği konuşmasının ardından okul öğrencileri tarafından vals ve jimnastik gösterileri sunuldu,

Öğrencilerin, İzmir Marşı ardından seslendirdikleri 10. Yıl Marşı’nın son bölümlerine doğru susmaları ve izleyenlere de su işareti yapmalarının ardından, sinevizyonda beliren Atatürk fotoğrafını elleri ile işaret etmeleri, salonda ayakta alkışlandı.

Daha sonra Alaplı İlçe Milli Eğitim Müdürlüğü’nce düzenlenen ‘Cumhuriyet’ konulu resim, kompozisyon ve satranç yarışmalarında dereceye giren Bahçeşehirli öğrencilere ödül ve hediyeleri verildi.

Kolej müdürü Ülkü, ödül vermeden önceki kısa konuşmasında, “sözlerimin başında, ‘bize çok şerefli bir emanet armağan edildi, bunu çok iyi korumamız gerekiyor’ demiştim. Şimdi burada, bu kadar kısa sürede çocuklarımızı izledikten sonra diyorum ki; zaten bu vatanın sırtı yere gelmez’’ dedi.

Müdür Ülkü, programın ardından Hakimiyet’e yaptığı açıklamasında da, “bu şerefli bu güzel bayramı coşkuyla kutlamak istedik. Çocuklarımız da harika bir hazırlık yaptılar. Velililerimizi de ağırladık, çok mutlu ve gururluyu” dedi.

Okul öğrencilerin, “Cumhuriyet Bayramı” dolayısıyla çizdiği resimlerin sergilendiği salonda ise davetlilere yiyecek ve içecek ikramında bulunuldu.

Etkinliği, Alaplı Bahçeşehir Karadeniz Ereğli Kampüsü Kurucusu Oğuz Karahan, eşi, okul idaresi, öğrenci velileri ile davetliler izledi.




Bu sayfayı yazdır

27.10.2017 22:41:15

Bu haber 2732 defa okunmuştur

Facebook'ta Paylaş
YORUM EKLE
DEĞERLİ OKURLARIMIZ;
Sitemizde takip ettiğiniz haberlerimize gönderdiğiniz yorumlarınızda; suç teşkil edecek, yasa dışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri içerikli olanlar; basın meslek ahlakı ile topluma saygı dolayısıyla yayınlanmamaktadır. Bu konudaki hassasiyetimize anlayış göstereceğiniz düşüncesiyle, teşekkür ediyoruz. HAKİMİYET
Adınız


(1000 / )

YORUMLAR (0)




Şu anda 6 kişi online
Toplam ziyaret : 76.085.594

Başlangıç Tarihi Bitiş Tarihi

Fikri KAPAN { KÖŞEMDEN }
YAZIK DEĞİL Mİ MEMLEKETE!!!


Devamını oku »

22.04.2024 09:17:43 tarihinde yazıldı
190 kez okundu

SAFRA KANAL TAŞLARINDA CERRAHİ DIŞI TEDAVİ YÖNTEMİ


Devamını oku »

14.03.2024 09:54:08 tarihinde yazıldı
541 kez okundu


(ESPRİYLE) KAREDEN YANSIYAN

EMİN ELLERDE OLUNCU..!


TUĞBA ARSLAN TAMİRCİ { KALEMİMDEN }
DİDEROT ETKİSİ


Devamını oku »

28.11.2023 12:54:26 tarihinde yazıldı
1460 kez okundu



Bu site en iyi IE5+ tarayıcı ve 1024 x 768 çözünürlükte izlenir.
Tüm Hakları Saklıdır
© 2006 EregliHakimiyet.Com - EregliHakimiyet.Net

Tasarım & Programlama RSNet tarafından yapılmıştır

Ereğli Haberleri