(Hakimiyet Gazetesi'nin resmi internet sitesidir)

İŞÇİ ÇIKARMAYA TEPKİ...

EREĞLİ

Zonguldak’ın Ereğli İlçesinde, CHP İlçe başkanı Sertan Ocakcı, “ekmek” ile oynamanın herhangi bir neden ile savunulamayacağını ileri sürdü.

Ocakcı, yazılı açıklamasında, Ereğli Belediye Başkanı Hüseyin Uysal’ın, Ereğli’nin Sesi internet sitesi sahibi Hüseyin Orhan’ın Belediye ve kendisi hakkında yaptığı haberlerden dolayı  belediye uhdesindeki taşeron firmada  çalışan damadı Rıza Aslan’ın, iş akdini fesih ettiğini iddia etti.

Ereğli Belediye Meclisi’nin Ekim Ayı Toplantılarında  ilçenin ekonomik geleceğini de ilgilendiren kararlar alındığını savunan Ocakcı, şunları kaydetti:

“Hafta içerisinde üzülerek öğrendik ki; Ereğli Belediyesi Başkanı ve Yönetim kadrosu Ekim ayı oturumlarından çıkan meclis iradesine saygı duymak ve nerede yanlış yapıldığını irdeleyip çözümlemek yerine, her zaman ki gibi yanlış kararlar almaya devam edeceğini ve bu kararlarında ‘ekmek’ ile terbiye etmenin doğru olduğu kanısına varmıştır. Ereğli kenti üzerine düşüncelerini ve yanlışları ortaya koyan haberlere tahammül edemeyen zihniyetler, kentin üzerine bu kentte yaşayan her bir kişinin söz söyleme hakkı olduğu gerçeğini göz ardı ederek, susturmak için bazı yöntemler kullanmaktadır. Bu davranışın hiçbir etik ile bağdaşmadığını, ‘ekmek’ ile oynamanın herhangi bir neden ile savunulamayacağı ve bu davranış ile bastırılmak istenen düşüncenin hiçbir zaman izahı olamaz.

Bilmenizi isteriz ki; Kentin geleceğini ilgilendiren bu kadar önemli bir konuyu haber olarak paylaşmak, çekincelerini ve eleştirilerini dile getiren basın mensubuna medeni şartlarda bilgi ile cevap vermek yerine akrabalık bağı sebebini kullanarak bir belediye taşeron çalışanının iş akdine son vermek gücün temsili değil, acizliğin göstergesidir. Bu haberi cezalandırmak değil, bir aileyi kış günü aç bırakmaktır.

Bu keyfi uygulamanın önüne geçmek ve ekmek ile terbiye etme sevdasına ‘dur’ demek için CHP Ereğli İlçe Başkanlığı olarak bu baskı ve zulme karşı sessiz kalmayacağız.”




Bu sayfayı yazdır

16.10.2017 10:43:16

Bu haber 1740 defa okunmuştur

Facebook'ta Paylaş
YORUM EKLE
DEĞERLİ OKURLARIMIZ;
Sitemizde takip ettiğiniz haberlerimize gönderdiğiniz yorumlarınızda; suç teşkil edecek, yasa dışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri içerikli olanlar; basın meslek ahlakı ile topluma saygı dolayısıyla yayınlanmamaktadır. Bu konudaki hassasiyetimize anlayış göstereceğiniz düşüncesiyle, teşekkür ediyoruz. HAKİMİYET
Adınız


(1000 / )

YORUMLAR (2)
17.10.2017 01:21:52
BAĞLIK SUYU diyor ki;

AH SERTAN KARDEŞİM ZAMANINDA CHP O KADAR İNSANI ATARKEN SESİNİZİ ÇIKARSAYDINIZ KENDİ PARTİNİZİ ELEŞTİRSEYDİNİZ BUGÜNLERE GELİNMEZDİ..BEN O ZAMAN NİYE ATIYOR HALİL BAŞKAN BU KADAR İNSANI DEDİĞİMDE ONLAR HAKETTİ BAŞKANA İHANET ETTİ DİYE SAVUNMA YAPMIŞTI BAZI PARTİLİLER..TARİHTE EN ÇOK İŞÇİ ATAN DÖNEM SİZİN DÖNEMİNİZDİR..RIZA YEĞENİMEDE ÇOK GEÇMİŞ OLSUN..EKMEK HER YERDE BULUNUR..BİZ BELEDİYECİLİĞİ RAHMETLİ NUR İÇİNDE YATSIN CÖBEKOĞLUNDAN GÖRDÜK ONUN BÖYLE ŞEYLERİ YOKTU..YATTIĞI YER CENNET OLSUN..
16.10.2017 12:48:09
CHP maduru diyor ki;

Siz neyi savunuyorsunuz anlamadım siz belediyedeyken bizi işten atarken niye bu şekilde savunma yapmadınız






Şu anda 10 kişi online
Toplam ziyaret : 75.751.398

Başlangıç Tarihi Bitiş Tarihi

Fikri KAPAN { KÖŞEMDEN }
SEÇİMİ KİM KAZANIR?


Devamını oku »

21.03.2024 16:52:50 tarihinde yazıldı
412 kez okundu



SAFRA KANAL TAŞLARINDA CERRAHİ DIŞI TEDAVİ YÖNTEMİ


Devamını oku »

14.03.2024 09:54:08 tarihinde yazıldı
183 kez okundu


(ESPRİYLE) KAREDEN YANSIYAN

ÇABALARINI GÖRÜYORUM


TUĞBA ARSLAN TAMİRCİ { KALEMİMDEN }
DİDEROT ETKİSİ


Devamını oku »

28.11.2023 12:54:26 tarihinde yazıldı
1306 kez okundu



Bu site en iyi IE5+ tarayıcı ve 1024 x 768 çözünürlükte izlenir.
Tüm Hakları Saklıdır
© 2006 EregliHakimiyet.Com - EregliHakimiyet.Net

Tasarım & Programlama RSNet tarafından yapılmıştır

Ereğli Haberleri