(Hakimiyet Gazetesi'nin resmi internet sitesidir)

MAHALLELİ YOLU KAPATTI!

EREĞLİ

Zonguldak’ın Ereğli İlçesinde, bir kişinin ağır yaralandığı trafik kazası sonrası mahalle sakinleri yol kapatma eylemi gerçekleştirdi.
Ereğli-Zonguldak karayolunun Kavaklık Mahallesi Göçmenler Sokak mevkisinde Ömer Faruk Aktaş (29) idaresindeki 67 LY 671 plakalı yarı ticari araç, yolun karşısına geçmek isteyen İncinaz Moğol’a (55) çarptı.
Ağır yaralanan kadın, ambulansla Ereğli Devlet Hastanesine kaldırılırken, olay yerinden uzaklaşan sürücü ise polis tarafından İlçe Emniyet Müdürlüğü Polis Merkezine götürüldü.

OĞLU İLHAN BAYILDI
Bu sırada kazayı duyarak olay yerine gelen yaralı kadının oğlu İlhan Moğol (34) ise sinir krizi geçirdi. Polislerin sakinleştiremediği genç, bayılarak yola yığılması üzerine, babası Muharrem Moğol ile birlikte özel otomobille Ereğli devlet Hastanesine götürüldü.

MAHALLE SAKİNLERİ YOLU KAPATTI
Aynı anlarda,  güzergahta sık yaşanan trafik kazaları gerekçesiyle yolun her iki yakasında ikamet eden mahalle sakinleri bölünmüş yolu çift taraflı trafiğe kapattı.
Öfkeli vatandaşlar, zaman zaman yolu tek şeritten açarak ambulansların ve acil araçların geçişini sağladı.
Bu sırada, bazı araç sürücüleri ile vatandaşlar arasında gerginlik yaşandı, olaylara polis müdahalede bulundu.
Mahalle sakinlerinden Ufuk Kapan (37), gazetecilere açıklamasında anılan güzergahta sık sık kazalar yaşandığını belirtirken, “buradaki üst geçidi yaşlı ve engelliler kullanamıyor. Burada sinyalizasyon sistemi yok. Var olanlar da kaldırıldı. Daha kaç kaza olmalı, kaç can gitmeli. Kaymakam, Belediye Başkanı, karayolları yetkilileri buraya gelmeden yolu açmamaya kararlıyız” dedi.

BAŞKAN UYSAL SÖZ VERDİ
Bu arada, olay yerine gelen Ereğli Belediye Başkanı Hüseyin Uysal, vatandaşları dinleyerek gelişmelerle ilgili bilgiler aldı.
Uysal, yolda alınması gereken tedbirlerle ilgili yarından (16 Ekim) itibaren konuyla ilgileneceğini belirterek, “buradan size söz veriyorum, yarın sabahtan itibaren çalışmalara başlıyoruz. Ne gerekiyorsa yapılacak. Sizden, içinde mahalle muhtarı olmayan 5 kişi belirlemenizi istiyorum. Bu arkadaşlarımıza her hafta gelişmelerle ilgili bilgi vereceğim” diye konuştu.
Bir vatandaşın, yaralı kadının durumunun ağır olduğunu, ailesinin ise ihtiyaç sahibi konumunda bulunduğunu hatırlatması üzerine Uysal, her türlü hastane masraflarını üstleneceğini ifade etti.
Uysal’ın sözleri üzerine mahalle sakinleri yolu açarak olaysız dağıldı.
Bu sırada 112 ambulansı her hangi bir olumsuzluğa karşı olay yerinde bekletildi.

HASTANEYE GEÇTİ
Buradan ayrılarak Ereğli Devlet Hastanesine geçen Uysal, müşahede odasında tedavisi sürdürülen yaralı kadının yanına girdi.
Doktorların müdahalesini izleyen Uysal, sağlık durumu hakkında bilgiler aldı. Uysal, hastane çıkışında yaralın kadının eşi, oğlu ve yakınlarına da detaylı bilgiler aktardı, gereğinin yapılacağını söyledi.

SAĞLIK DURUMU CİDDİYETİNİ KORUYOR
Diğer yandan, yaralı kadının yapılan tetkiklerinde iç kanamasını bulunmadığı, kaburgalarında kırıklar olduğu, kalçasında da düzelebilecek şekilde kayma olduğu, ancak beyin travması geçirme şüphesi bulunduğu öğrenildi.
Ereğli Devlet Hastanesinde gerekli müdahalede bulunan isteyen İncinaz Moğol, tedbir amaçlı Zonguldak’taki Bülent Ecevit Üniversitesi Uygulama ve Araştırma Hastanesine sevk edildi.




Bu sayfayı yazdır

15.10.2017 20:22:49

Bu haber 7236 defa okunmuştur

Facebook'ta Paylaş
YORUM EKLE
DEĞERLİ OKURLARIMIZ;
Sitemizde takip ettiğiniz haberlerimize gönderdiğiniz yorumlarınızda; suç teşkil edecek, yasa dışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri içerikli olanlar; basın meslek ahlakı ile topluma saygı dolayısıyla yayınlanmamaktadır. Bu konudaki hassasiyetimize anlayış göstereceğiniz düşüncesiyle, teşekkür ediyoruz. HAKİMİYET
Adınız


(1000 / )

YORUMLAR (4)
20.10.2017 18:43:14
Turan şahin diyor ki;

Benim bacanagimin annesi insaAllah sagligi iyiye gidiyor arkadaşlar sizden ricam dua edin. Lütfen
16.10.2017 09:15:23
savaş dursun diyor ki;

Bu saf ve gariban vatandaşın oyları ile başa gelmiş idareciler neredeler?Koca Ereğli de sadece Sayın Uysal Mı var,bu insanların derdini dinleyecek..Yazık çok yazık.
16.10.2017 09:08:54
yusuf demir diyor ki;

milleti etrFINA TOPLAYIP sadece dinlemekle olmuyor,çok önemli bu konuları çözün sayın devlet yetkilileri..
15.10.2017 20:47:29
şenol diyor ki;

karayollarının üst geçit yaptığı yerlere bakıyorum 10 kişiden dokuzu üst geçitten değil tam altından karşıya geçiyor.karayollarıda bunun üzerine orta refüjü telle kapatmışki vatandaş üst geçitten geçmek zorunda kalsın..modern ülkeler üst geçidi bıraktı alt geçitlere yöneldi.ben üstgeçiti kimin yaptığına bakmam ben yapılmışına bakarım.üst geçidi ha karayolları yapmış ha belediye yapmış hiç umurumda olmaz.önemli olan yapılmasıdır.ama siyaset yaptığını zanneden bazıları vatandaşa hizmet olan ve ölümcül kazaları engelleyen üst geçitlere bile red oyu verebilmektedir.burası ereğli bu memleket 100 yılda geçse gelişmeyecektir.çıkıp ben derimki 40sene ereğliyi yöneten zihniyet memlekete kaç tane üst geçit kazandırmış..yalı caddesine bilmem kaç yüz milyar verilip yapılan üst geçit sadece görüntüdür.onu oraya yapan şahıs acaba okul önlerine niye yapmamış onuda soruyorum buradan ?okullarmı önemli yoksa yalı cadedsimi






Şu anda 4 kişi online
Toplam ziyaret : 75.741.020

Başlangıç Tarihi Bitiş Tarihi

Fikri KAPAN { KÖŞEMDEN }
SEÇİMİ KİM KAZANIR?


Devamını oku »

21.03.2024 16:52:50 tarihinde yazıldı
398 kez okundu



SAFRA KANAL TAŞLARINDA CERRAHİ DIŞI TEDAVİ YÖNTEMİ


Devamını oku »

14.03.2024 09:54:08 tarihinde yazıldı
182 kez okundu


(ESPRİYLE) KAREDEN YANSIYAN

ÇABALARINI GÖRÜYORUM


TUĞBA ARSLAN TAMİRCİ { KALEMİMDEN }
DİDEROT ETKİSİ


Devamını oku »

28.11.2023 12:54:26 tarihinde yazıldı
1304 kez okundu



Bu site en iyi IE5+ tarayıcı ve 1024 x 768 çözünürlükte izlenir.
Tüm Hakları Saklıdır
© 2006 EregliHakimiyet.Com - EregliHakimiyet.Net

Tasarım & Programlama RSNet tarafından yapılmıştır

Ereğli Haberleri