(Hakimiyet Gazetesi'nin resmi internet sitesidir)

BİR ŞEYLER DÖNÜYOR AMA ..!

EREĞLİ
Zonguldak’ın Ereğli İlçesinde, Ekim Ayı Belediye Meclis Toplantısı’nın ikinci oturumu gerçekleştirildi.
Atatürk Kültür Merkezi’ndeki Nikah Salonu’nda Belediye Başkanı Hüseyin Uysal Başkanlığında toplanan Mecliste, yapılan katılım yoklamasının ardından gündemde yer alan ve ilgili komisyondan gelen şekliyle okunan “Kamu Kurumlarına ait alanda imar tadilatı” maddesi oy birliği ile kabul edildi!

UYSAL OTURUMU KAPATTI!
Yapılan oylamanın ardından Başkan Uysal, 6 Ekim’de (yarın) 3. Oturumun yapılacağını duyurarak 2. Oturumu kapattığını anons etti.

CAMİ VE KREDİLER SORUN OLDU!
Edinilen bilgiye göre, Uysal’ın İstanbul’da yapılacak Türkiye Belediyeciler Birliğine yetişebilmek üzere 3. Oturuma sarkıtılan Meclis’te, asıl sorun krediler hususundaki anlaşmazlık olarak gösteriliyor.
Maddeler arasında yer alan ‘Kent Meydanına cami, Elmatepe’ye üst geçit, Kışla Mahallesi mevkisindeki Kamyon garajına yarı olimpik havuz yapılması ile Göztepe köprüsünün yenilenmesine ilişkin İller Bankası’ndan krediler çekilmesi maddeleri, ilk oturumda maddelerin havale edildiği ilgili komisyonlar, gereken raporu hazırlayamadı.

BORÇLANMA YÜKSEK BULUNDU
İktidar ve muhalefet mensubu meclis üyeleri Muhammet Mustafa Şentürk, Sabri Dinç, Fevzi Mazlum, Fehmi Karaarslan ve Nur Oğuz’un, borçlanmanın yüksek meblağ olduğu için konunun kapsamlı araştırılmasına karar verdiği, araştırılmadan böyle büyük bir karara onay verilmeyeceği için karar yazısı yazılmadığı ‘duyuldu’. Bunun ise iki parti unsurlarının ortak kararı olduğu bilgisine ulaşıldı.
ÖNGÖRÜLEN KREDİ NE KADARDI?
Meclis’in ilk oturumunda gündeme gelen ve Başkan Uysal’ın talep yaklaşık 75 milyon lira tutarındaki toplam kredinin 35 milyon lirasının, Kent Meydanı’na yapılması düşünülen cami için isteniyordu.
Bu konudaki ağırlıklı görüşler ise cami yapımına karşı olmamakla birlikte yapım maliyetinin, Diyanet İşleri başkanlığı bütçesinden karşılanması yönündeydi.




Bu sayfayı yazdır

5.10.2017 13:37:35

Bu haber 1524 defa okunmuştur

Facebook'ta Paylaş
YORUM EKLE
DEĞERLİ OKURLARIMIZ;
Sitemizde takip ettiğiniz haberlerimize gönderdiğiniz yorumlarınızda; suç teşkil edecek, yasa dışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri içerikli olanlar; basın meslek ahlakı ile topluma saygı dolayısıyla yayınlanmamaktadır. Bu konudaki hassasiyetimize anlayış göstereceğiniz düşüncesiyle, teşekkür ediyoruz. HAKİMİYET
Adınız


(1000 / )

YORUMLAR (2)
06.10.2017 09:10:05
Şahin diyor ki;

Murat kardeş vicdan mı dedin? Kimde var? Herkes çıkar peşinde artık.
05.10.2017 15:27:24
murat sucu diyor ki;

Plan bütçe komisyonunda yer alan arkadaşlara nachizane tavsiyem,ellerininizi koyun vicdanlarınızın üstüne ona göre verin kararınızı.




Şu anda 6 kişi online
Toplam ziyaret : 76.101.533

Başlangıç Tarihi Bitiş Tarihi

Fikri KAPAN { KÖŞEMDEN }
YAZIK DEĞİL Mİ MEMLEKETE!!!


Devamını oku »

22.04.2024 09:17:43 tarihinde yazıldı
218 kez okundu

SAFRA KANAL TAŞLARINDA CERRAHİ DIŞI TEDAVİ YÖNTEMİ


Devamını oku »

14.03.2024 09:54:08 tarihinde yazıldı
549 kez okundu


(ESPRİYLE) KAREDEN YANSIYAN

EMİN ELLERDE OLUNCU..!


TUĞBA ARSLAN TAMİRCİ { KALEMİMDEN }
DİDEROT ETKİSİ


Devamını oku »

28.11.2023 12:54:26 tarihinde yazıldı
1470 kez okundu



Bu site en iyi IE5+ tarayıcı ve 1024 x 768 çözünürlükte izlenir.
Tüm Hakları Saklıdır
© 2006 EregliHakimiyet.Com - EregliHakimiyet.Net

Tasarım & Programlama RSNet tarafından yapılmıştır

Ereğli Haberleri