(Hakimiyet Gazetesi'nin resmi internet sitesidir)

SOLUĞU ADLİYE'DE ALDILAR!

EREĞLİ

Zonguldak’ın Ereğli İlçesinde, “satın aldığı kurbanlıkların bedeli ödenmediği gerekçesiyle” dolandırıldığını iddia eden iş yeri sahibi kadın Savcılığa suç duyurusunda bulundu.

İlçeye bağlı Süleymanbeyler Köyü Subaşı Mahallesi’nde kasap dükkanı işleten Halime Sevim’in (53) oğlu Savaş Sevim (30), annesi ile birlikte geldiği Ereğli Adalet Sarayı önünde Hakimiyet’e yaptığı açıklamada, Bülent Ecevit Üniversitesi (BEÜ) Uygulama ve Araştırma Hastanesi’nde çalışan A. K’nın, talep ettiği 6 adet kurbanlık danaya karşılık  kendilerine 61 bin lira borçlandığını söyledi.

Sevim, bu paranın bin lirasını tahlis ettiklerini, gerisini ise alamadıklarını belirterek, şöyle dedi:

“A.K. isimli şahıs, bize gelerek, ağabeyinin doktor olduğunu, ABD’de görev yaptığını, kendisi için kurban keseceğini, bunun yanı sıra 5 ayrı doktora da hisse yaptığını söyledi. Bizden 6 adet kurbanlık hayvan talebinde bulundu. Kendisine danaları gösterdik, beğendi ve teslim ettik. Aradan geçen 3 gün sonra ise bizden aldığı danaları Zonguldak’taki bir kasaba yarı fiyatına sattığını öğrendik. Daha sonra da bize, eşi ve kendi adına düzenlenmiş bir senet verdi. Ancak söz verdiği günlerde ödemelerini yapmayarak her hafta erteledi. Babam, alacağımızı istemek üzere bir arkadaşıyla yanına gittiğinde ise belinden silahı çıkararak ‘sizi de vururum, kendimi de vururum’ diyerek tehditte bulunmuş, ödeyecek gücünün olmadığını söylemiş. Daha sonra ulaştığımız doktor ağabeyi ise konunun kendisi ile alakası olmadığını ifade etti. Bizim dışımızda 5-6 kişiyi daha dolandırdığını öğrendik.  Hala peşinde koşturuyoruz ancak paramızı alamadık, mağduruz. Bir şekilde mağduriyetimizin giderilmesini istiyoruz. Bugün de Savcılığa suç duyurusunda bulunuyoruz.”

Anne Sevim ile oğlu, açıklamalarının ardından şikayet dilekçeleri ile birlikte Adalet Sarayı’na girdiler.




Bu sayfayı yazdır

4.10.2017 18:47:31

Bu haber 4542 defa okunmuştur

Facebook'ta Paylaş
YORUM EKLE
DEĞERLİ OKURLARIMIZ;
Sitemizde takip ettiğiniz haberlerimize gönderdiğiniz yorumlarınızda; suç teşkil edecek, yasa dışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri içerikli olanlar; basın meslek ahlakı ile topluma saygı dolayısıyla yayınlanmamaktadır. Bu konudaki hassasiyetimize anlayış göstereceğiniz düşüncesiyle, teşekkür ediyoruz. HAKİMİYET
Adınız


(1000 / )

YORUMLAR (0)




Şu anda 16 kişi online
Toplam ziyaret : 76.103.055

Başlangıç Tarihi Bitiş Tarihi

Fikri KAPAN { KÖŞEMDEN }
YAZIK DEĞİL Mİ MEMLEKETE!!!


Devamını oku »

22.04.2024 09:17:43 tarihinde yazıldı
222 kez okundu

SAFRA KANAL TAŞLARINDA CERRAHİ DIŞI TEDAVİ YÖNTEMİ


Devamını oku »

14.03.2024 09:54:08 tarihinde yazıldı
551 kez okundu


(ESPRİYLE) KAREDEN YANSIYAN

EMİN ELLERDE OLUNCU..!


TUĞBA ARSLAN TAMİRCİ { KALEMİMDEN }
DİDEROT ETKİSİ


Devamını oku »

28.11.2023 12:54:26 tarihinde yazıldı
1471 kez okundu



Bu site en iyi IE5+ tarayıcı ve 1024 x 768 çözünürlükte izlenir.
Tüm Hakları Saklıdır
© 2006 EregliHakimiyet.Com - EregliHakimiyet.Net

Tasarım & Programlama RSNet tarafından yapılmıştır

Ereğli Haberleri