(Hakimiyet Gazetesi'nin resmi internet sitesidir)

BUGÜN SAKİN GEÇİLDİ!

EREĞLİ

Zonguldak’ın Ereğli İlçesinde, Belediye Meclisi Ekim Ayı Toplantısı 1. Oturumu gerçekleştirildi.

Atatürk Kültür Merkezi’ndeki Nikah Salonu’nda, Ereğli Belediye Başkanı Hüseyin Uysal Başkanlığında başlayan toplantıda, yapılan yoklamanın ardından gündem maddelerine geçildi.

Aralarında, mevcut Terminal, eski Adliye binası ile Kaymakamlık binasının da bulunduğu alınana, Cami ve Kent Meydanı yapılması maddesi üzerinde CHP’li meclis üyeleri görüşlerini bildirdiler.

Yine maddeler arasında yer alan, çeşitli hizmetlerin yapılabilmesi için Ereğli Belediyesi’nin İller Bankası’ndan toplamda ortalama 75 milyon lira tutarında kredi çekebilmesi konusunda CHP’liler, rakamın yüksekliğine dikkat çektiler.

Yapılması düşünülen caminin maliyetinin 35 milyon lira civarında tutacağının hesaplandığını dile getiren CHP’liler, bundan vazgeçilmesi halinde alınmak istenilen kredinin de daha aşağılarda olacağını savundular.

Yapılan konuşmaların ardından oylanan maddeler ilgili komisyonlara havale edildi.

Sakin geçen Meclis’te, maddeler üzerinde karar ise yarın aynı yer ve saatte yapılacak 2. Oturumu’nda oylama sonucu alınacak.

MECLİS İLE İLGİLİ DETAYLAR AZ SONRA…

 




Bu sayfayı yazdır

4.10.2017 11:48:31

Bu haber 1991 defa okunmuştur

Facebook'ta Paylaş
YORUM EKLE
DEĞERLİ OKURLARIMIZ;
Sitemizde takip ettiğiniz haberlerimize gönderdiğiniz yorumlarınızda; suç teşkil edecek, yasa dışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri içerikli olanlar; basın meslek ahlakı ile topluma saygı dolayısıyla yayınlanmamaktadır. Bu konudaki hassasiyetimize anlayış göstereceğiniz düşüncesiyle, teşekkür ediyoruz. HAKİMİYET
Adınız


(1000 / )

YORUMLAR (2)
05.10.2017 16:54:30
Erkan diyor ki;

Turkıyenın neresine hangı büyük şehıre gıdersen gıt kent meydanında çok güzel bır camii ve park vardır ezansız camısız yer olmaz bırakın yapsın neyın muhalevetı Allah aşkına yap Huseyın abım hızmette sınır YÖK önünü kesemezler durmak yola devam çenaze kılınacak bır tane camı yok yolun ortasında cenaze namazı kılıyoruz bu ereglının ayıpi eskı beledıye başkanların ayıpı yapılsın güzel güzel güzel namaz kılınsın ölene barı saygımız olsun bu camı park muhakkak yapılmalı tam destek durmak YÖK yola devam başkanım ben hayırlı
04.10.2017 13:37:35
Vatandaş diyor ki;

O kadar büyük merkezi bir yerde cami yapılmasına şiddetle karşıyım.Yapılması gereken önemli ne gerekiyorsa EREĞLİ'ye o yapılsın. Cami yapımına karşı art düşüncem yok,olmasıda mümkün değil.




Şu anda 8 kişi online
Toplam ziyaret : 76.112.484

Başlangıç Tarihi Bitiş Tarihi

Fikri KAPAN { KÖŞEMDEN }
YAZIK DEĞİL Mİ MEMLEKETE!!!


Devamını oku »

22.04.2024 09:17:43 tarihinde yazıldı
231 kez okundu

SAFRA KANAL TAŞLARINDA CERRAHİ DIŞI TEDAVİ YÖNTEMİ


Devamını oku »

14.03.2024 09:54:08 tarihinde yazıldı
555 kez okundu


(ESPRİYLE) KAREDEN YANSIYAN

EMİN ELLERDE OLUNCU..!


TUĞBA ARSLAN TAMİRCİ { KALEMİMDEN }
DİDEROT ETKİSİ


Devamını oku »

28.11.2023 12:54:26 tarihinde yazıldı
1473 kez okundu



Bu site en iyi IE5+ tarayıcı ve 1024 x 768 çözünürlükte izlenir.
Tüm Hakları Saklıdır
© 2006 EregliHakimiyet.Com - EregliHakimiyet.Net

Tasarım & Programlama RSNet tarafından yapılmıştır

Ereğli Haberleri