(Hakimiyet Gazetesi'nin resmi internet sitesidir)

UYSAL İADE ETTİ

EREĞLİ

Zonguldak’ın Ereğli İlçesi Belediye Başkanı Hüseyin Uysal, AK Parti İlçe Başkanı Mehmet Fatih Çakır’ı ziyaretinde bulundu.

Uysal, ziyarette yaptığı konuşmada, partilerinin 5. Olağan Genel Kurulu’nda, tek liste ile gidilen seçimlerde yeniden göreve getirilmesi dolayısıyla Çakır’ı kutlayarak, başarı diledi.

Bundan sonraki hedeflerinin 2019’da yapılması muhtemel seçimler olduğuna dikkat çeken Ereğli Belediye Başkanı Hüseyin Uysal, “Birlik beraberlik içinde 2019’da yapılacak çok önemli iki seçimden de başarılı bir şekilde çıkmayı hedefliyoruz. Hedefimiz 2019 yılındaki yerel ve genel seçimler” dedi.

Çakır da, hizmetler konusunda belediye ile koordineli çalıştıklarını belirterek, şunları söyledi:

“Hayırlı olsun ziyaretine gelmelerinden dolayı kendilerine teşekkür ediyorum. Bundan sonra daha yakın bir çalışma izleyeceğimizi basın önünde kamuoyuna da deklere etmiş oluyoruz. İnşallah Ereğlimizi hak ettiği yere el birliği ile götüreceğiz. Bizim üzerimize düşen ne varsa katkı sunmaya hazırız ve teşkilat olarak Belediye Başkanımızın bu anlamda yanındayız. Ereğlimiz ve ülkemiz için daha iyi şeyle yapabilme adına hep birlikte el ele omuz omuza çalışacağız.”

Basın mensuplarının sorularını da yanıtlayan Çakır, Hükümetin, ‘Büyük şehirler’ projesi üzerinde çalışmasını yakından takip ettiklerini, Genel merkezlerinin de büyükşehirlerdeki memnuniyet durumunu araştırdığını, Zonguldak için henüz netleşmiş bir tablonun bulunmadığını söyledi.

Ereğli’nin ‘İl’ olma konusunda da bir netlik olmadığına değinen Çakır, “nihayetinde Ereğli halkına, ‘Ereğlinin il olmasını istiyor musunuz?’ diye bir anket yapsanız, çıkacak rakam yüksek bir rakamdır. Biz de bunların temsilcisi olarak bu görüşleri yukarı taşımakla mükellefiz” diye konuştu.

Bu arada Çakır, geçtiğimiz günlerde gittiği Trabzon’da karşılaştığı İçişleri Bakanı Süleyman Soylu’dan, hükümetin başlattığı ‘Bekçi uygulamasının’ Ereğli’de de hayata geçmesini istediğini kaydetti.

Diğer yandan, AK Parti’den, Belediye Başkanı Uysal’ın ziyaretinin ‘Belediye Meclis üyeleri ile birlikte gerçekleştirilecek’ şeklinde duyuru yapmasına rağmen, ziyarette Belediye Meclis üyelerinden Halil Bozkuş, Fevzi Ekşi ile  Eyüp Karaarslan ile aynı zamanda Belediye Başkan Yardımcılığı görevin yürüten Meclis üyeleri Esra Alpago ile Ayhan Atay dışında katılım olmadığı gözlendi. Ziyarette, bazı parti yöneticileri de hazır bulundu.

KALAY NEREDEYDİ?
Son Belediye Meclis toplantısına katılmayışı basında yer bulunca öfkelenen AK Partili Belediye Meclis Üyesi Yusuf Kalay ise yine ortalarda görünmedi. Kalay’ın bu kez de ‘mazeretli olup olmadığı’ merak ediliyor.




Bu sayfayı yazdır

28.09.2017 18:10:55

Bu haber 1252 defa okunmuştur

Facebook'ta Paylaş
YORUM EKLE
DEĞERLİ OKURLARIMIZ;
Sitemizde takip ettiğiniz haberlerimize gönderdiğiniz yorumlarınızda; suç teşkil edecek, yasa dışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri içerikli olanlar; basın meslek ahlakı ile topluma saygı dolayısıyla yayınlanmamaktadır. Bu konudaki hassasiyetimize anlayış göstereceğiniz düşüncesiyle, teşekkür ediyoruz. HAKİMİYET
Adınız


(1000 / )

YORUMLAR (1)
28.09.2017 18:22:23
Ihaleci diyor ki;

Bazi meclis üyeleri ihale peşinde koştuklarindan mazetleri vardı






Şu anda 16 kişi online
Toplam ziyaret : 75.746.963

Başlangıç Tarihi Bitiş Tarihi

Fikri KAPAN { KÖŞEMDEN }
SEÇİMİ KİM KAZANIR?


Devamını oku »

21.03.2024 16:52:50 tarihinde yazıldı
406 kez okundu



SAFRA KANAL TAŞLARINDA CERRAHİ DIŞI TEDAVİ YÖNTEMİ


Devamını oku »

14.03.2024 09:54:08 tarihinde yazıldı
183 kez okundu


(ESPRİYLE) KAREDEN YANSIYAN

ÇABALARINI GÖRÜYORUM


TUĞBA ARSLAN TAMİRCİ { KALEMİMDEN }
DİDEROT ETKİSİ


Devamını oku »

28.11.2023 12:54:26 tarihinde yazıldı
1305 kez okundu



Bu site en iyi IE5+ tarayıcı ve 1024 x 768 çözünürlükte izlenir.
Tüm Hakları Saklıdır
© 2006 EregliHakimiyet.Com - EregliHakimiyet.Net

Tasarım & Programlama RSNet tarafından yapılmıştır

Ereğli Haberleri