(Hakimiyet Gazetesi'nin resmi internet sitesidir)

KIRAN, ÜYEYİ ÖNEMSEDİ

EREĞLİ
Deniz Ticaret Odası (DTO) Yönetim Kurulu Üyesi, DTO Başkan Adayı Tamer Kıran, “En azından şu anda görüyorum ki aday olmam, ‘Hepimizin Odası hareketi’ mevcut iktidarı üyelerle irtibat kurmaya iletişime geçmeye yönlendirdi. Bundan da mutluluk duydum” dedi.
Kıran, Zonguldak’ın Ereğli İlçesine bağlı Gülüç Beldesindeki Ahos Hotel’de, Batı Karadeniz Deniz Ticaret Odası üyesi delegelerle kahvaltılı basın toplantısı düzenledi.
Burada yaptığı konuşmada, 3 dönemdir DTO Yönetim Kurulu üyesi olduğunu, bu dönem ise “Hepimizin Odası” sloganı ile yola çıktıklarını belirten Kıran, şunları söyledi:
“Bu görevi yapılması gerektiği kadar yapmayı, sonra da köşeme çekilmeyi buradan tahahhüt ediyorum. ‘Hepimizin Odası’, adı üzerinde hepinizin, DTO’nun kendisinin odası hissedeceğiniz Odayı yaratma hayalidir. İnşallah bunu birlik ve beraberlik içerisinde başaracağız. Bu dönem başkanlığa aday oldum. Ardından, sektörden ve yakın dostlarımızdan ‘gücü birleştirmeye yönelik’ gelen ‘Hepimizin Odası’nın daha da güçlenmesine yönelik baskıların kaçınılmaz bir mecburiyet olduğunu düşünmem neticesinde bu yolda gücümüzü Sayın Şadan Kaptanoğlu, Sayın Recep Düzgit ve Sayın Zeki Salih Çakır ile birleştirdik. Bu doğrultuda, 8 Kasım’da yapılacak DTO seçimlerinde adayım ve desteğinizi bekliyoruz.”
Kıran, konuşmasında mevcut yönetimi de eleştirerek, “biz halen babadan kalma yöntemlerle denizcilik yapmaya Deniz Ticaret Odası yönetmeye çalışıyoruz. Eş, dost, akraba ilişkileriyle seçim propagandaları yapıyoruz. Bunun değişmesi gerekiyor inşallah değişecek. En azından şu anda görüyorum ki aday olmam, ‘Hepimizin Odası hareketi’ mevcut iktidarı üyelerle irtibat kurmaya iletişime geçmeye yönlendirdi. Bundan da mutluluk duydum” dedi.

ERDEM: TIRAN’I TEBRİK EDİYORUM
Batı Karadeniz Deniz Ticaret Odası Başkanı İrfan Erdem, 6 bölgeye hitap eden odalarının 120 üyesi bulunduğunu hatırlatarak, “Önümüzde seçimlerimiz var. DTO Batı Karadeniz bölgesi olarak;Akçakoca, Ereğli, Zonguldak, Bartın ve Karabük olmak üzere 120’ye yakın üyemiz var. Önümüzdeki seçimlerde üyelerimiz bireysel özgürlük haklarını kullanarak yerlerini alacaklardır. Öncelikle sayın Kıran’ı tebrik ediyorum. Kazanırsınız, kazanmazsınız ama mühim olan ringe çıkmaktır” diye konuştu.

ÇAKIR: ÜYE VELİNİMETTİR
Koster Armatörleri ve İşletmecileri Derneği (KOSDER) Yönetim Kurulu Başkanı Salih Zeki Çakır da geçmiş dönemlerde ilçeye bir kez daha geldiğini ve seçim çalışması yaptığını hatırlatarak, “Geçmiş dönemlerde üyeler pek dikkate alınmazdı. Seçimlere üye katılımı da yüzde 7-8’lerde kalıyordu. Daha sonra oluşturduğumuz heyecanla üyeler arasında konular tartışılmaya başlandı. Odalar, STK’lar üyeleri için vardır. Üye velinimettir” şeklinde konuştu.

KAPTANOĞLU’NDAN GÖNDERME!
Eski Milletvekili Armatör, İşadamı Cengiz Kaptanoğlu ise görevde bulunanların yeri ve zamanı geldiğinde çekilmesini bilmeleri gerektiğine vurgu yaptığı konuşmasında, şöyle dedi:
“Aramızda bulunan Ereğli Ticaret ve Sanayi Odası (TSO) Başkan Adayı Niyazi Özcan da, Ereğli TSO Başkanı Yaşar Tetiker de benim yakınım. Ama yetti gari. Biz ağabeyiz. Şimdi odayı bırakıyorum diye aranızdan mı ayrılacağım. Metin (Kalkavan) kardeşime de söylemiştim; bu iş 15 sene yapılmaz’ diye. Ben 10 yıl yaptım. Ondan sonra üyelere fevri davranmaya başladım. Çünkü o koltuk artık sizi beslemiyor.”
Karşılıklı görüş alışverişinde bulunulan kahvaltılı toplantının ardından katılımcılar, Ahos Otel girişinde hatıra fotoğrafı çektirdiler.

ERDEM'İN TOPLANTI'DA ERDEMİR LİMANINA İLİŞKİN AÇIKLAMALARI AZ SONRA...




Bu sayfayı yazdır

23.09.2017 14:05:59

Bu haber 2068 defa okunmuştur

Facebook'ta Paylaş
YORUM EKLE
DEĞERLİ OKURLARIMIZ;
Sitemizde takip ettiğiniz haberlerimize gönderdiğiniz yorumlarınızda; suç teşkil edecek, yasa dışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri içerikli olanlar; basın meslek ahlakı ile topluma saygı dolayısıyla yayınlanmamaktadır. Bu konudaki hassasiyetimize anlayış göstereceğiniz düşüncesiyle, teşekkür ediyoruz. HAKİMİYET
Adınız


(1000 / )

YORUMLAR (0)




Şu anda 25 kişi online
Toplam ziyaret : 76.108.366

Başlangıç Tarihi Bitiş Tarihi

Fikri KAPAN { KÖŞEMDEN }
YAZIK DEĞİL Mİ MEMLEKETE!!!


Devamını oku »

22.04.2024 09:17:43 tarihinde yazıldı
228 kez okundu

SAFRA KANAL TAŞLARINDA CERRAHİ DIŞI TEDAVİ YÖNTEMİ


Devamını oku »

14.03.2024 09:54:08 tarihinde yazıldı
554 kez okundu


(ESPRİYLE) KAREDEN YANSIYAN

EMİN ELLERDE OLUNCU..!


TUĞBA ARSLAN TAMİRCİ { KALEMİMDEN }
DİDEROT ETKİSİ


Devamını oku »

28.11.2023 12:54:26 tarihinde yazıldı
1472 kez okundu



Bu site en iyi IE5+ tarayıcı ve 1024 x 768 çözünürlükte izlenir.
Tüm Hakları Saklıdır
© 2006 EregliHakimiyet.Com - EregliHakimiyet.Net

Tasarım & Programlama RSNet tarafından yapılmıştır

Ereğli Haberleri