(Hakimiyet Gazetesi'nin resmi internet sitesidir)

TARAFLAR SICAKTI...

EREĞLİ
Zonguldak’ın Ereğli İlçesinde, Ticaretv e Sanayi Odası Organ Seçimlerinde yönetime aday işadamı Arslan Keleş, bazı ekip arkadaşlarıyla birlikte Esnaf ve Sanatkarlar Kredi ve Kefalet Kooperatifi’ni ziyaret etti.
Keleş ve ekibini, Kooperatif Başkanı Hikmet Tezel ile yönetim kurulu üyeleri, Kooperatif girişinde samimi bir şekilde karşıladı.
Tezel, ziyarette yaptığı konuşmada, Keleş ve ekibine, ilçe ekonomisine katkıda bulunmak ve istihdamı artırma yolunda giriştikleri mücadelede başarılar dileğinde bulundu.
Ereğli’de ekonomik anlamda yapılması gereken çok şeylerin olduğunu belirten Tezel, şöyle dedi:
“Örneğin, Karadeniz’in en büyük limanına sahip Ereğli’de çevre illerden yeterince deniz ticareti yapamıyoruz. Aynı zamanda Ereğli demir ve Çelik Fabrikaları (Erdemir) ile hem kent ekonomisi, hem Erdemir’in ticari kazançlarını karşılıklı menfaatler dahilinde yeterince ticari ilişkilerimizin iyi olmadığına inanıyorum. Ereğli’nin göç veren değil, göç alan bir kentolması düşüncesiyle çalışmalarımız devam ediyor. İnşallah bu yolda, yola çıktınız ve başarılı olacağınıza inanıyorum, bir kez daha başarılar diliyorum.”

KELEŞ: FARKIMIZ YOK; AYNIYIZ
Ziyaretlerine Esnaf Kefalet Kooperatifinden başlamalarının önemli bir anlamı olduğunu ifade eden Keleş ise şunları kaydetti:
“Sayın Tezel ve arkadaşları Ereğli’de çok önemli bir misyonu gerçekleştiriyorlar, esnafa sahip çıkarak ciddi bir iş yapıyorlar, Bundan da son derece başarılılar. Bundan ötürü kendilerini tebrik ediyoruz.
Biz de, aynı şekilde yolunda gitmediğin düşündüğümüz, yaklaşık 20 yıldır aynı zihniyetle yönetilen TSO’nun yönetimine arkadaşlarımızla birlikte talip olduk. Amacımız, Ereğli’de birlikte nelerin değişebileceğini göstermek, birlikte çalışma prensibini ortaya koyarak somut kazanımlar elde etme yönünde çalışmalarda bulunmaktır. Ütopik yaklaşımlarda bulunarak olmayacak vaatlerde bulunmak değildir işimiz. İşimiz Ereğli’yi büyütmek, bir değişimin başlangıcına herkesin şahitlik edebileceği bil dönemi açmaktır. Hep birlikte bu şehri büyütebilirsek, yeni istihdam alanları yaratabilirsek, yeni yatırımcılar getirebilirsek kendimizi başarılı olmuş kabul edeceğiz. İlçedeki öğrenci sayısını 4 binlerden 20 binlere çıkarabilirsek kendimizi başarılı olmuş kabul edeceğiz. Hedeflediğimiz gayelerin başında bunlar geliyor. Aslında Esnaf Kefalet Kooperatifimiz ile aynı işi yapıyoruz, sadece mekansal ve cirosal farklılıklarımız var. Burada, TSO çatısı altında diğer odalarımızla, meslek gruplarımızla birlikte neleri başarabileceğimiz göstermektir. Ereğli’nin daha iyi noktalara gelebilmesi için hep birlikte çalışacağız.

BOZKUŞ: TSO’DA SADECE SAC TÜCCARLARI…
İşadamı Celal Bozkuş da, TSO’nun ‘Sac Tüccarları Odası’ gibi işlem gördüğünü savunarak, “ticaret tamamen atılmış, hiç ilgilenen yok. Bu düzenin değişmesi lazım. İlçedeki sac tüccarı sayısı 2 elin parmakları kadar kalmadı ama hala bu şekilde yönetmeye çalışıyorlar” diye konuştu.
Basın mensuplarının fotoğraf ve görüntü almasının ardından ayrıldığı ziyarette, taraflar karşılıklı görüş alış verişinde bulundu.




Bu sayfayı yazdır

22.09.2017 12:53:10

Bu haber 2832 defa okunmuştur

Facebook'ta Paylaş
YORUM EKLE
DEĞERLİ OKURLARIMIZ;
Sitemizde takip ettiğiniz haberlerimize gönderdiğiniz yorumlarınızda; suç teşkil edecek, yasa dışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri içerikli olanlar; basın meslek ahlakı ile topluma saygı dolayısıyla yayınlanmamaktadır. Bu konudaki hassasiyetimize anlayış göstereceğiniz düşüncesiyle, teşekkür ediyoruz. HAKİMİYET
Adınız


(1000 / )

YORUMLAR (0)




Şu anda 7 kişi online
Toplam ziyaret : 76.087.035

Başlangıç Tarihi Bitiş Tarihi

Fikri KAPAN { KÖŞEMDEN }
YAZIK DEĞİL Mİ MEMLEKETE!!!


Devamını oku »

22.04.2024 09:17:43 tarihinde yazıldı
190 kez okundu

SAFRA KANAL TAŞLARINDA CERRAHİ DIŞI TEDAVİ YÖNTEMİ


Devamını oku »

14.03.2024 09:54:08 tarihinde yazıldı
541 kez okundu


(ESPRİYLE) KAREDEN YANSIYAN

EMİN ELLERDE OLUNCU..!


TUĞBA ARSLAN TAMİRCİ { KALEMİMDEN }
DİDEROT ETKİSİ


Devamını oku »

28.11.2023 12:54:26 tarihinde yazıldı
1460 kez okundu



Bu site en iyi IE5+ tarayıcı ve 1024 x 768 çözünürlükte izlenir.
Tüm Hakları Saklıdır
© 2006 EregliHakimiyet.Com - EregliHakimiyet.Net

Tasarım & Programlama RSNet tarafından yapılmıştır

Ereğli Haberleri