(Hakimiyet Gazetesi'nin resmi internet sitesidir)

YOL,PARK,CEP; NE ARARSAN..!

EREĞLİ

Zonguldak’ın Ereğli İlçesi Belediye Başkanı Hüseyin Uysal’ın, bazı belediye çalışmalarını incelediği bildirildi.
Belediye basın bürosundan yapılan yazılı açıklamaya göre, Uysal, incelemeleri sırasında yaptığı konuşmalarda, Ereğli-Zonguldak karayolunun Kışla-Kepez mahalleleri güzergahında 25 adet cep açma ile 17 noktaya yolcu bekleme durakları yerleştirme çalışmalarının sürdüğünü belirtti.
Uysal, Kışla Mahallesi Potbaşı mevkisinden taşınan Belediye Şantiyesinin 22 dönümlük alanına oluşturdukları, ‘Çocuk Oyun Dünyası’ çalışmalarının da tamamlanma aşamasına geldiğini ve kısa sürede hizmete gireceğini anlatarak, şunları kaydetti:
“Modern figürlü oyun grupları, yapay çim tepeleri, yüksek tırmanma oyun grubu, özel çocuklar için oyun grubunun yanı sıra büfeler, tuvaletler, oturma grupları ve 140 araçlık otoparkı bünyesinde barındıran ‘Çocuk Oyun Dünyası’ ilçemize çok yakışacak.
Kışla-Kepez güzergahı boyunca, özellikle toplu taşıma araçlarının yolcu alıp, indirdiği noktalarda yaşanan sıkıntıların çözümü noktasında çalışmalarımız sürüyor.”

UYSAL’IN ‘VAZGEÇİLMEZ’İ SAKİNDERE!
Sakindere’deki ıslah çalışmaları ile Kavaklık Mahallesi’ndeki asfaltlama çalışmalarının da devam ettiğini hatırlatan Uysal, Balı Mahallesi Gökme Sokak Mevkisi’nde muhtarlık ve mahalle sakinlerinin isteği üzerine 300 metrekare kapalı alanda nişan, düğün gibi etkinliklerin yapılacağı sosyal tesis çalışmalarını inceledi.
Uysal’ın incelemeleri sırasında Belediye Başkan Yardımcıları Hüseyin Ağlar, Deniz Koca ve ilgili daire müdürleri hazır bulundu.




Bu sayfayı yazdır

21.09.2017 13:07:29

Bu haber 1474 defa okunmuştur

Facebook'ta Paylaş
YORUM EKLE
DEĞERLİ OKURLARIMIZ;
Sitemizde takip ettiğiniz haberlerimize gönderdiğiniz yorumlarınızda; suç teşkil edecek, yasa dışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri içerikli olanlar; basın meslek ahlakı ile topluma saygı dolayısıyla yayınlanmamaktadır. Bu konudaki hassasiyetimize anlayış göstereceğiniz düşüncesiyle, teşekkür ediyoruz. HAKİMİYET
Adınız


(1000 / )

YORUMLAR (3)
22.09.2017 19:51:23
Kazım diyor ki;

Belediye yapılacak projeleri araştırma yapmadan kimin aklı ile yapıyor bilmiyorum ama.... Potbaşına yapılan çocuk oyun dünyasına girişe kamera koyup. bir günde kaç tane çocuk buraya giriyor bir incelesinler. bunu karar verenler. Oraya yapılacak en güzel proje Belediye ye ait kapsamlı bir düğün salonu, Ereğli de belediye ye ait bir tane yer var o da direk arası bir yer. Ereğli nin buna ihtiyacı var. Belediyenin buraya harcadıgı paraya yazık. İki yıl sonra sökerler.
22.09.2017 01:11:05
zihni diyor ki;

sayın belediye başkşanım uysal kırmacı mezarlık yolu çok kötü toz toprak burayada bir el atıverseniz.teşekkürler çalışmaların çok başarılı.buralarada bir el atsanız harika olcak
21.09.2017 22:21:04
Mustafa diyor ki;

Potbaşına yapılan parkta yazın gölge yok, kışın sundurma yok. Kimlere yapıldı burası kuşlara mı




Şu anda 5 kişi online
Toplam ziyaret : 76.035.028

Başlangıç Tarihi Bitiş Tarihi

Fikri KAPAN { KÖŞEMDEN }
SEÇİMİ KİM KAZANIR?


Devamını oku »

21.03.2024 16:52:50 tarihinde yazıldı
811 kez okundu

SAFRA KANAL TAŞLARINDA CERRAHİ DIŞI TEDAVİ YÖNTEMİ


Devamını oku »

14.03.2024 09:54:08 tarihinde yazıldı
424 kez okundu


(ESPRİYLE) KAREDEN YANSIYAN

ÇABALARINI GÖRÜYORUM


TUĞBA ARSLAN TAMİRCİ { KALEMİMDEN }
DİDEROT ETKİSİ


Devamını oku »

28.11.2023 12:54:26 tarihinde yazıldı
1441 kez okundu



Bu site en iyi IE5+ tarayıcı ve 1024 x 768 çözünürlükte izlenir.
Tüm Hakları Saklıdır
© 2006 EregliHakimiyet.Com - EregliHakimiyet.Net

Tasarım & Programlama RSNet tarafından yapılmıştır

Ereğli Haberleri