(Hakimiyet Gazetesi'nin resmi internet sitesidir)

‘BAŞGÖZ’ ETTİ!

EREĞLİ

Zonguldak’ın Ereğli İlçesi’nde, Muhtarlar Derneği Başkanı Şükrü Kılıç’ın kızı Merve, Gürler Ailesinin oğlu Furkan ile dünya evine girdi.

Saniye-Şükrü Kılıç’ın kızı Merve Kılıç ile Aynur Ahmet Gürle’nin oğlu İç Mimar Furkan Gürle için, Gülüç Beldesindeki Büyük Anadolu Ereğli Hotel’in Erdemir Salonu’nda görkemli bir düğün etkinliği gerçekleştirildi.

Tim’s Ajans’ın salon organizasyonunun sağladığı salona alkışlar, ışıklı fişekler ve konfetiler eşliğinde giren Merve-Furkan çifti, davetlilerden uzun süre alkış aldı.

İlk danslarını yapan çifte davetliler de elik etti, çalışan oyun havaları eşliğinde ise çoğunluğu gençlerden oluşan grup gönüllerince eğlendi.

Bu arada, Kılıç ve Gürle aileleri de davetlilerle yakından ilgilendi. Yaklaşık 1000 kişi kapasiteli salona sığmayan davetliler holde oturmak durumunda kaldı.

Genç çift, düğün pastasını kestikten sonra bir birlerine ikramda bulundular. Daha sonra ise aralarında AK Parti Zonguldak Milletvekili Faruk Çaturoğlu, CHP Zonguldak Milletvekili Ünal Demirtaş, eski Zonguldak Milletvekili Ercan Candan’ın da bulunduğu davetliler, gelin ile damada hediyelerin taktılar. Takı sırasında adeta izdiham oluştuğu görüldü.

Takı merasiminin ardından ise davetliler, Merve-Furkan Gürle çifti ile birlikte gece boyunca gönüllerince eğlendi.

Merve-Furkan çifti etkinliğin sonunda balayını geçirmek üzere Antalya’ya hareket ettiler.

Düğün etkinliğine, Ereğli Kaymakamı Nazım Madenoğlu, Ereğli Belediye Başkanı Hüseyin Uysal, Gülüç Belediye Başkanı Gökhan Demirtaş,  Ormanlı Belediye Başkanı Bayram Başol, AK Parti İlçe Başkanı Fatih Çakır, CHP İlçe Başkanı Sertan Ocakcı, Zonguldak Özel İdare Genel Sekreteri Recep Demirtaş, İl Genel Meclis Başkanı Necdet Karaveli, Muhtarlar Derneği Karadeniz Federasyon Başkanı Şerafettin Nas, Alaplı Ticaret ve Sanayi Odası (TSO) Başkanı Recep Ocak, Ereğli TSO Meclis Başkanı Faruk Yazıcı, Ereğli Belediyesi Başkan yardımcıları, çeşitli meslek odası ve sivil toplum kuruluş başkan ve temsilcileri, köy ve mahalle muhtarları, çiftin aileleri ile dost ve yakınları katıldı.




Bu sayfayı yazdır

11.09.2017 11:41:17

Bu haber 4801 defa okunmuştur

Facebook'ta Paylaş
YORUM EKLE
DEĞERLİ OKURLARIMIZ;
Sitemizde takip ettiğiniz haberlerimize gönderdiğiniz yorumlarınızda; suç teşkil edecek, yasa dışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri içerikli olanlar; basın meslek ahlakı ile topluma saygı dolayısıyla yayınlanmamaktadır. Bu konudaki hassasiyetimize anlayış göstereceğiniz düşüncesiyle, teşekkür ediyoruz. HAKİMİYET
Adınız


(1000 / )

YORUMLAR (0)




Şu anda 13 kişi online
Toplam ziyaret : 76.031.057

Başlangıç Tarihi Bitiş Tarihi

Fikri KAPAN { KÖŞEMDEN }
SEÇİMİ KİM KAZANIR?


Devamını oku »

21.03.2024 16:52:50 tarihinde yazıldı
810 kez okundu

SAFRA KANAL TAŞLARINDA CERRAHİ DIŞI TEDAVİ YÖNTEMİ


Devamını oku »

14.03.2024 09:54:08 tarihinde yazıldı
422 kez okundu


(ESPRİYLE) KAREDEN YANSIYAN

ÇABALARINI GÖRÜYORUM


TUĞBA ARSLAN TAMİRCİ { KALEMİMDEN }
DİDEROT ETKİSİ


Devamını oku »

28.11.2023 12:54:26 tarihinde yazıldı
1439 kez okundu



Bu site en iyi IE5+ tarayıcı ve 1024 x 768 çözünürlükte izlenir.
Tüm Hakları Saklıdır
© 2006 EregliHakimiyet.Com - EregliHakimiyet.Net

Tasarım & Programlama RSNet tarafından yapılmıştır

Ereğli Haberleri