(Hakimiyet Gazetesi'nin resmi internet sitesidir)

ÇAĞDAŞ İÇİN BAŞLAMIŞTI AMA..!

EREĞLİ

Zonguldak’ın Ereğli İlçesinde, Erdemir Teknikerler Derneği Başkanı Gürkan Çaylı, küçük oğlu Çağdaş’ın sünnet düğününü, dost ve yakınları ile birlikte yaptı.

Aslı-Gürkan Çaylı’nın ikinci çocukları Çağdaş için ilk etkinlik, Müftü Mahallesi Filtepe Sokak’taki evlerinin önünde gerçekleştirildi.

Yöresel davul-zurna eşliğinde erkek köçeklerin oynadığı etkinlikte Küçük Çağdaş, at sırtında gezdirildi.

 Akşamki etkinlik için ise Erdemir Teknikerler Derneği Lokali Bahçesi davetliler için hazırlandı.

Aslı-Gürkan Çaylı çiftinin davetlerle yakından ilgilendiği etkinlikte, sünnet çocuğu Çağdaş da arkadaşları ile hoşça vakit geçirdi.

Kerem Akbaş ve ekibinin müzikleri eşliğinde gecenin ilk dansını Çaylı çifti yaparken, ilerleyen dakikalarda davetliler de eşlik ettiler.

GECENİN SÜRPRİZİ
Gecenin sürprizi ise ilerleyen saatlerde belli oldu. Bir anda ortaya çıkarılan pastanın Küçük Çağdaş’ın değil, aynı gün (8 Eylül) yaş günü olan baba Çaylı için olduğu anlaşıldı.

Ereğli Belediye Başkanı Hüseyin Uysal’ın da mutlu dakikalara eşlik anlarda Baba Çaylı, mumlarını söndürdüğü pastadan ilk dilimi eşi Aslı’ya ikincisini ise Küçük Çağtay’a ikram etti.

Türk Metal Sendikası Genel Başkan Yardımcısı Yusuf Ziya Odabaş, Ereğli Şube Başkanı Metin Ercan, Ereğli Belediye Başkan Yardımcısı Ayhan Atay, Ereğli İlçe Seçim Kurulu Müdürü Serpil Turhan, Ereğli Demir ve Çelik Fabrikaları Vakfı Yönetim Kurulu Başkanı Murat Kayıkçı, Teknikerler Derneği Genel Başkan Yardımcısı Murat Çatalçam, Metal-Koop Yönetim Kurulu Üyesi Altan Kalfa, Karadeniz Ereğli Beşiktaş Taraftarları Derneği Başkanı Tarkan Adik, Yönetim Kurulu Üyesi Tuncay Karaaslan, Yıldız Demirçelik Yönetim Kurulu Başkanı Atilla Yıldız ile kalabalık davetlinin katıldığı gecenin ilerleyen saatlerinde Çağdaş için havai fişek gösterisi de yapıldı.




Bu sayfayı yazdır

9.09.2017 17:18:52

Bu haber 4360 defa okunmuştur

Facebook'ta Paylaş
YORUM EKLE
DEĞERLİ OKURLARIMIZ;
Sitemizde takip ettiğiniz haberlerimize gönderdiğiniz yorumlarınızda; suç teşkil edecek, yasa dışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri içerikli olanlar; basın meslek ahlakı ile topluma saygı dolayısıyla yayınlanmamaktadır. Bu konudaki hassasiyetimize anlayış göstereceğiniz düşüncesiyle, teşekkür ediyoruz. HAKİMİYET
Adınız


(1000 / )

YORUMLAR (0)




Şu anda 15 kişi online
Toplam ziyaret : 76.036.940

Başlangıç Tarihi Bitiş Tarihi

Fikri KAPAN { KÖŞEMDEN }
SEÇİMİ KİM KAZANIR?


Devamını oku »

21.03.2024 16:52:50 tarihinde yazıldı
812 kez okundu

SAFRA KANAL TAŞLARINDA CERRAHİ DIŞI TEDAVİ YÖNTEMİ


Devamını oku »

14.03.2024 09:54:08 tarihinde yazıldı
424 kez okundu


(ESPRİYLE) KAREDEN YANSIYAN

ÇABALARINI GÖRÜYORUM


TUĞBA ARSLAN TAMİRCİ { KALEMİMDEN }
DİDEROT ETKİSİ


Devamını oku »

28.11.2023 12:54:26 tarihinde yazıldı
1442 kez okundu



Bu site en iyi IE5+ tarayıcı ve 1024 x 768 çözünürlükte izlenir.
Tüm Hakları Saklıdır
© 2006 EregliHakimiyet.Com - EregliHakimiyet.Net

Tasarım & Programlama RSNet tarafından yapılmıştır

Ereğli Haberleri