(Hakimiyet Gazetesi'nin resmi internet sitesidir)

"OKULLARDA UYUŞTURUCU YOK"

EREĞLİ

Zonguldak’ın Ereğli İlçesinde, İlçe Emniyet Müdürü Fahri Küçük, 18 Eylül’de başlayacak eğitim-öğretim dönemi öncesi okullarda, her türlü tedbiri aldıklarını bildirdi.

Küçük, Erdemir Kültür Merkezi’nde İlçe Kaymakamı Nazım Madenoğlu Başkanlığında gerçekleştirilen 2017/2018 Eğitim-Öğretim sezonu değerlendirme toplantısında yaptığı konuşmada, özellikle uyuşturucuya karşı her türlü tedbiri aldıklarını bildirdi.

İlçe merkezinde yaklaşık 2 yıl önce kurulan MOBESE sistemi sayesinde çeşitli olaylara daha kısa sürede müdahale edebildiklerini anlatan Küçük, şunları kaydetti:

“Kameraların arttırılmasına yönelik de girişimlerimiz var. Polis sorumluluk bölgesindeki tüm okullarda irtibat görevlisi bulunuyor. Problemli konulara anında müdahale ediyor. Bunun yanı sıra okulların sabah, öğlen ve akşam çıkışlarını kontrol altında tutuyoruz. Çocuk Büro Amirliği ekiplerimiz de okullarda faaliyetlerine devam ediyor.

Milli Eğitim, Toplum Sağlığı Merkezi, Belediye, Gıda, Tarım ve Hayvancılık İlçe Müdürlüğü ile birlikte okul çevrelerinde denetimler yapılıyor. Gıda satışı yapan, internet salonları kontrol altında. Hiç internet ve oyun salonu tabelası olmayan yerleri de men ettik. Okullarımızı genel asayiş çalışmaları kapsamında da takip ediyoruz.”

AİLELERE GÜVEN VERDİ
İlçe Emniyet Müdürü Fahri Küçük, kamuoyunda ‘okullarda uyuşturucu kullanımına’ ilişkin çeşitli söylentilerin yayıldığına dikkat çekerek, şunları söyledi:

“Okullarımızda halk arasında yaygın bir şey var, 'uyuşturucu okullara kadar indi' her yerde satılıyor, kullanılıyor' benzeri şeyler. Bizim ilçemizde gençlerimizin okul çağına gelen çocuklarımızın uyuşturucuya karışması söz konusu değildir. Bunu yapılan operasyon çalışmaları ile bu işi tamamen engelledik. İlçemizdeki okullarımızda uyuşturucu kesinlikle ve kesinlikle yok. Ereğli İlçe Emniyeti olarak bu konuda çok başarılıyız."

İlçe Milli Eğitim Müdürü Numan Korkmaz da, konuşmasında ilçe genelindeki okullarda olumsuzluk yaşanmadığını belirterek Emniyet ve Jandarma ekiplerine teşekkür etti.




Bu sayfayı yazdır

8.09.2017 18:41:52

Bu haber 1592 defa okunmuştur

Facebook'ta Paylaş
YORUM EKLE
DEĞERLİ OKURLARIMIZ;
Sitemizde takip ettiğiniz haberlerimize gönderdiğiniz yorumlarınızda; suç teşkil edecek, yasa dışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri içerikli olanlar; basın meslek ahlakı ile topluma saygı dolayısıyla yayınlanmamaktadır. Bu konudaki hassasiyetimize anlayış göstereceğiniz düşüncesiyle, teşekkür ediyoruz. HAKİMİYET
Adınız


(1000 / )

YORUMLAR (0)




Şu anda 34 kişi online
Toplam ziyaret : 76.044.192

Başlangıç Tarihi Bitiş Tarihi

Fikri KAPAN { KÖŞEMDEN }
SEÇİMİ KİM KAZANIR?


Devamını oku »

21.03.2024 16:52:50 tarihinde yazıldı
815 kez okundu

SAFRA KANAL TAŞLARINDA CERRAHİ DIŞI TEDAVİ YÖNTEMİ


Devamını oku »

14.03.2024 09:54:08 tarihinde yazıldı
426 kez okundu


(ESPRİYLE) KAREDEN YANSIYAN

ÇABALARINI GÖRÜYORUM


TUĞBA ARSLAN TAMİRCİ { KALEMİMDEN }
DİDEROT ETKİSİ


Devamını oku »

28.11.2023 12:54:26 tarihinde yazıldı
1444 kez okundu



Bu site en iyi IE5+ tarayıcı ve 1024 x 768 çözünürlükte izlenir.
Tüm Hakları Saklıdır
© 2006 EregliHakimiyet.Com - EregliHakimiyet.Net

Tasarım & Programlama RSNet tarafından yapılmıştır

Ereğli Haberleri