(Hakimiyet Gazetesi'nin resmi internet sitesidir)

18 EYLÜL'DE AÇILIYOR

 

Zonguldak’ın Ereğli İlçesinde, 2017-2018 Eğitim-Öğretim Dönemi hazırlık toplantısı düzenlendi.

Ereğli kaymakamı Nazım Madenoğlu, Erdemir Kültür Merkezi’ndeki toplantıda yaptığı konuşmada, ilk, orta, lise ve dengi okulların 18 Eylül’de ders başı yapacaklarını bildirdi.

Madenoğlu, eğitim ve öğretimin sorunsuz başlaması için çeşitli tedbirler alındığını belirtirken, şöyle dedi:

"Görevini gereği gibi yapmayan insanlara tolerans gösterme şansınız yok. 'Devlet bu toleransı size gösteriyor' şeklinde bir talimat vermiyor. Devlet diyor ki, 'kamu görevlisi isen ister seçilmiş ol ister atanmış, devletten maaş alıyorsan görevini yapacaksın' diyor. İlçe genelinde 73'ü ilkokul, 30'u ortaokul, 24'ü lise olmak üzere toplam 127 okulumuz var. Memnuniyetle ifade edebilirim tüm okullarımıza güvenlik kamera sistemi kuruldu. Hepimiz için ayrı bir heyecan başlıyor. Bu okullarımızın açılışı toplum hayatımızı da etkiliyor. Trafik, kalabalık, heyecan, kamu hizmetlerinin başarılı olup olmadığını etkiliyor. Okullarımızda öğrenim gören çocuklarımızın başarılı bir şekilde eğitim ve öğrenim görmesi hepimizin bir amacı. Sınıfta öğretmenlerimiz baş başa kalıyor. İnanıyoruz ki öğretmenlerimiz mevcut donanımını, kapasitesini çocuklarımıza aktarmada elinden geleni fazlasıyla yapıyor. Okul yönetimlerimize de güveniyoruz.”

SERVİS ARAÇLARININ GÜVENLİĞİ
Kaymakam Madenoğlu, çocukların okullara ulaşımı ve servis araçlarının durumuna da değinerek, şunları kaydetti:

“Çocuklarımızın güvenli bir şekilde taşınması, sadece içerisine bindikleri minibüs ve araçlarla mümkün olan ve arz edilen kaliteye ulaşılan bir durum değil. Ulaşıma yollarımızın da açık olması lazım. Bu konuda merkez belediyemiz ve kasaba belediyelerimizin üzerine düşeni imkanları ölçüsünde yaptığına inanıyoruz. Köy yollarımızın da açık olması konusunda özel idarenin takdire şayan çalışmalar yaptığını görüyoruz. Başta belediye başkanlarımız ve özel idare personeline teşekkür ediyorum. Ulaşım olmaz ise araçlar ne kadar kaliteli olursa olsun bir yere ulaşmak mümkün değil"

Toplantıya; Ereğli Belediye Başkanı Hüseyin Uysal, Ormanlı Belediye Başkanı Bayram Başol, Gülüç Belediye Başkanı Mustafa Gökhan Demirtaş, İlçe Emniyet Müdürü Fahri Küçük, İlçe Jandarma Komutan Vekili Murat Köse, İlçe Milli Eğitim Müdürü Numan Korkmaz, daire ve okul müdürleri, mahalle ve köy muhtarları ile okul aile birlikleri katıldı.

Katılımın ise az olduğu gözlenen toplantıda, talepler, eksiklikler ve öneriler de karşılıklı değerlendirildi.

 




Bu sayfayı yazdır

8.09.2017 18:19:09

Bu haber 1431 defa okunmuştur

Facebook'ta Paylaş
YORUM EKLE
DEĞERLİ OKURLARIMIZ;
Sitemizde takip ettiğiniz haberlerimize gönderdiğiniz yorumlarınızda; suç teşkil edecek, yasa dışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri içerikli olanlar; basın meslek ahlakı ile topluma saygı dolayısıyla yayınlanmamaktadır. Bu konudaki hassasiyetimize anlayış göstereceğiniz düşüncesiyle, teşekkür ediyoruz. HAKİMİYET
Adınız


(1000 / )

YORUMLAR (0)




Şu anda 9 kişi online
Toplam ziyaret : 76.093.823

Başlangıç Tarihi Bitiş Tarihi

Fikri KAPAN { KÖŞEMDEN }
YAZIK DEĞİL Mİ MEMLEKETE!!!


Devamını oku »

22.04.2024 09:17:43 tarihinde yazıldı
209 kez okundu

SAFRA KANAL TAŞLARINDA CERRAHİ DIŞI TEDAVİ YÖNTEMİ


Devamını oku »

14.03.2024 09:54:08 tarihinde yazıldı
547 kez okundu


(ESPRİYLE) KAREDEN YANSIYAN

EMİN ELLERDE OLUNCU..!


TUĞBA ARSLAN TAMİRCİ { KALEMİMDEN }
DİDEROT ETKİSİ


Devamını oku »

28.11.2023 12:54:26 tarihinde yazıldı
1468 kez okundu



Bu site en iyi IE5+ tarayıcı ve 1024 x 768 çözünürlükte izlenir.
Tüm Hakları Saklıdır
© 2006 EregliHakimiyet.Com - EregliHakimiyet.Net

Tasarım & Programlama RSNet tarafından yapılmıştır

Ereğli Haberleri